Bebelusi de iulie-august 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
Ella2000 spune:
Sanatate puisorilor bolnaviori: Oana, Ingrid si Simina- cred ca sunt mai bine si pentru Nique si Mamini de asemenea sa fiti sanatoase si sa nu mai aveti probleme!
Andatudor, imi pare rau ca esti terminata si suparata ... cu rabdare si putere! as vrea sa te fac sa intelegi ca sunt copilasi si colpilasi ... prietena mea are doi copii asa de slabuti dar ff activi! stiu ca nu te incurajeaza asta! NU-I PLACE CEVA ANUME ?.. de ex: mar sau para, outz sau canitza , cereale cu banane sau alt tip? gaseste o combinatie care sa-i placa cu tot ce e necesar ptr ei! era un exemplu ... dar da-i ce-i place... iaurtul eu il cumpar ... il las putin sa ajunga aprox la temp camerei si apoi il termina! incearca cerealele orez cu banane de la Hero!
Dede, hai ca m-ai distrat
... al meu fugea ... eventual cu masina! bravo! ar trebui sa le facem o intalnire... lui Adi cu Iulia.... e toata ziua pe role!!!!
copilashii tai frumosi!
Simona, va felicit ptr plimbari! pupam smecherasul grasutz! stii ... la Iulia la 6 luni i-a luat din vena din manutza! si se uita la ac si zambea!
Ella2000 si printesele
corbioana spune:
Fetelor va pup si eu si pe bebeii vostri cu probleme, fara probleme, sa fie toata lumea snatoasa, imi cer scuze ca nu am timp de stat la taclale, am de lucru.
Sper ca bebeii bolnaviori sa fie mai bine. Si mamele lor la fel! 
Rog si eu pe Bebedeiulieaugust2005
si multumim, sa ne treaca niste date noi, ca ne-a vazut ieri acasa asistenta pediatra:
Andrei la 8 luni si 3 sapt. are 9,600 kg si 77 cm. In rest e bine, se prezinta ok. Papa....de toate dar putine
Nu avem dinti! Nu mergem de-a busilea si nu spunem poezii! 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Ella2000 spune:
Deny, am intrebat-o mai demult pe Diana despre asta... baietelul unei prietene a avut... a venit in tara si l-a lasat la parinti , mergand la o nunta, cand s-au dus dupa el era: APATIC, PALID, FEBRA 39, KK MIROSEA si parca avea a doua zi firisoare de sange in scaun... nu l-a dus imediat si boala s-a agravat... i-a internat dupa 3 zile si i-a facut analize mamei si apoi ... l-a intarcat ca nu a avut voie laptik! bietul... era asa de slab!!!
la analize a iesit :Salmonella ... l-a tinut sub obs. 6 zile! cu multe alte analize pana anula acesta! cica raman ceva urme in organism... Diana ma ajuti? la orice problema sau nedumerire trebuie dus la urgenta!
Simona, daca tot l-ai intepat sper ca i-ai facut mai multe analize!!!
Vai de mine! ce cucui si-a facut Iulia ... culme pe role nu a cazut... a fugit si cazut! cu capul in perete!
am pus apa rece rapid! Paula e cu tati la plimbare... ![]()
Anis, ca zici de colici... cred ca mai multi au dar s-au obisnuit... Paula trage niste... stii tu... ca sparge pampersul!si mai ales cand va d ca i s-a intarit burtik, fac bicicleta cu piciorusele si ... poc1 poc! ies gazele!apoi doarme linistita!
Pupici
Ella2000
Ella2000 spune:
Corbioana,
"Andrei la 8 luni si 3 sapt. are 9,600 kg si 77 cm. " linistit poate sa stea peste Paula ...

verisoara mea a pierdut sarcina- 22 sapt- ca tantalaul de barbatul ei a lasat-o sa care singura prin apartamentul cel nou!!!
Ella2000 si printesele
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Ella2000verisoara mea a pierdut sarcina- 22 sapt- ca tantalaul de barbatul ei a lasat-o sa care singura prin apartamentul cel nou!!!
Ella2000 si printesele
poze
Off, saracuta! O sarcina asa inaintata!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Simonaci79 spune:
Anis- asa este, ai dreptate, dar e imposibil sa nu te cosumi ca e vb de cel mai imp lucru pt tine, copilasu atat de mult dorit. E usor sa spui ca nu tb sa te consumi dar la pus in practica..... E perfect normal sa nu te mai gandesti la altceva. Despre colici- eu abia i-am scos debridatul de o luna ca a tot avut colici si s-a simtit dupa ce l-am scos dar am zis ca doar nu ii dau pana la 20 de ani! Si acum ii dauc in timpul zilei ceai de la humana care are chimen si fenicul, deci e si pt colici, si bea cam 150 ml pe zi (max 200) dar eu am noroc ca el bea cu bibe si cateodata i se face chiar sete rau! Pupici si sanatate pt Ingrid!
Monica- mi-a rec dr ca a zis ca e cam palid, si desi si eu sunt palida rau, am zis sa-i fac sa nu las copilul daca nu o avea suficient fier! Acum nu stiu ce sa zic, daca gasesti o tampitica te duci in alta parte, oricum nu tb sa le lasi sa-ti ciuruiasca baiatul. Eu am facut chiar la cab unde sunt inscrisa, mi-a dat dr trimitere!
Dede- da, ai un baiat mare si tare frumusel! Felicitari!
Anda- offf, imi pare tare rau ca esti suparata! Cred ca iti e tare greu cu programul asta! Nu te supara pe mine, si eu eram impotriva metodei care ti-o voi zice dar se pare ca dat roade! Eu ii faceam papa la blender si iesea spuma si papa tare bine. Si intr-o zi de mototoala tampitica ce sunt am spart cana! Si s-a spart odata cu ea si fericirea noastra! Asa ca am inceput sa-l obilg sa pape, pt ca singur nu papa mai mult de 3 lingurite! Si dupa 2 zile, deja doar il ating pe obrajori si deschide gurita, asta daca nu o deschide el singurel. Si papa iar 200-250 de grame la o masa. Si am cazut iar la pace. Nu stiu ce sa zic, dar daca vrei pote incerci si asa, poate merge si la voi. In general eu nu sunt deloc de acord cu fortatul dar iti spun asta pt ca vad ca esti intradevar suparata. Vitamine ce ai facut pana la urma? I-ai dat? Pupici multim si pofta mare lui Tudor, sa pape bine si sa se faca mare de tot!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Anda- eu iaurtul il scot din frigider de la masa anterioara. In nici un caz nu i-l dau la temp din frigider!
Corina- da asa e, dar ma gandesc ca poate mai slabesc si eu daca alerg dupa el! Succes la borcanase, poate macar asa sa il pacalesti! Si sa stii ca eu un praf de sare ii pun de la prima supa, la rec dnei dr, deci de la 4 luni!
Joker- lasa ca te faci tu mare! Si eu am patit asa si intradevar mi-a fost greu pana m-am impus, dar eu sunt tare bataioasa. Succes in ceea ce iti propui! Iar de nasit, de ce nu??? Sa vedem ce zice si cuscra dar pe mine nu ma deranjaza! Felicitari pt achizitii! Accesul interzis....ehe, e pov lunga! Fetele vechi ma stiu ca eu am de multicel probleme. Eu eram activa si inainte si asa imi dadea mesaj de fiecare data si se oprise contorizarea mesajelor la 24, stiu fetele pe aici, si asa m-a tinut vreo 3-4 luni si plecat iar dupa ce am nascut la vreo 2 luni! Dar acum nu ma lasa deloc! Mai face figuri din cand in cand, asta e!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Aldebaran spune:
Anda - Nu te mai necaji, te inteleg perfect! Avem 7 luni si o saptamana si am reusit sa atingem pragul celor 7 kg
.
Unii bebelusi asa sunt, fara a avea probleme, din motive doar de ei stiute, se hotarasc sa nu pape si sa-si amarasca mamicile. Noi trebuie sa ne incurajam unele pe altele!
Despre iaurtel, si eu il las afara vreo 10 min. desi de vreo 2 ori am uitat si i l-am dat asa, n-a avut probleme, din fericire.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Aldebaran spune:
Ella - pupam cucuiul domnisoarei tale!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp