Bebelusi de iulie-august 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumesc pt urarile de sanatate
si eu urez la randu-mi sanatate tuturor si .
si noi avem dureri de burtica,se partaie rau si plange mult noaptea.plus dintii.am inceput sa ii dau iar Sab,Bonnisan ii dau deja de o luna.
am avut o noapte naspa cu 7 treziri de san si altele de durere.si a plans de multe ori.cam asta ar fi.ziua zici ca e alt bb rade si face gimbuslucuri.
va las ca am o stare proasta si nu am putere sa stau la vorba.
striga mama ca deh cica dormea

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Poze noi - Albumul 92.

Revin mai tirziu cu raspunsuri.

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ella pai cat are fata ta de poate Andrei fi linistit, eu ma gandeam ca e voinicel si na.... Pupam fata cu cucui sa ii treaca repede. Imi pare rau pt verisoara ta, oofff 22 sapt, cam nasol sa pierzi o sarcina.

Oana pupici Evei dragalase am vazut pozele !!!

Dede si lui Adi care e barbatel in toata regula, sa va traiasca!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Dede-nu-mi vine sa cred ca Adi schiaza la cei 5 anisori ai lui! Gata ai baiat maaare! mersi de incurajari ,dar din pacate nu e nici o greseala,ba mai mult inainte de cantarire a mancat 180 gr de mar cu branza! Asta este sper sa ne punem pe picioare.Stiu ca n-are nimic daca e vesel si jucaus ,dar tot imi fac griji ca deh sunt mama!

Ella-tare rau imi pare pt. verisoara ta,uufff barbatii astia!
Cat despre al meu,ii plac fructele cu branza,mai putin piureul de legume,dar mananca cel putin 80gr, si papa si cereale cel putin 120/150 gr,eu asa credeam ca e OK,ce daca nu prea mai bea lapte de la mine ,daca mananca toate astea,si chiar manca si mai bine la inceput ,dar se pare ca nu e OK atata timp cat in 2 luni a luat doar 300 gr! Dar lasa sper sa mearga strategia cu papatul noaptea,cred ca nu are nimic daca-l iau asa adormit si-i dau sa suga,nu?

AA,si inca o intrebare are ceva daca-i dau cerealele dimineata si fructele cu branza seara,ca am vazut ca nu prea mai manca cereale seara asa ca am facut rocada asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Simona-mersi,dupa cum am mai zis mancare cat de cat mananca,problema era ca nu mai voia/vrea sa suga,ca doar are si nevoie de lapte.Da,vitamine i-am dat:Vitam se numesc.
De acum scot si eu iaurtul inainte cu 2 ore sa se incalzeasca,ca eu i-l puneam in apa fierbine (Baie-marin) si mi se facea lichid,ca laptele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna searaaaaaa
Multumim mult pt incurajari si sustinei

Suntem vedete TV...tocmai ne-a aratat pe TV, pe tati, nasu', nasa, mami si LUCAAAAAA.... am fost, am luat locul 3. Ne-am intalnit cu Simona si Valentina, si a fost super. Dar multa lume, aglomeratie, si agitatie, parinti multi si copii. Luca a fost la inceput curios de ce e in jurul lui, si statea pe burtika. Apoi cand a vazut ca sunt langa el, a luat-o la trap, dar am iesit pe locul 3. Oricum prima competitie, locul 3...e bine acum descarc pozele si pun rpd sa le vedeti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza pe PRo TV nu? Cred ca v-am vazut...am prins ceva.

Eu am lasat-o pe Ingrid cu o lingurita si cu castronul in fata...
{ Are si in cap..haine...e tot o balaceala..erau cereale..e asa haioasa...dar prin toata balaceala asta a si scapat cateva linguri in gura..super..

Ma duc sa-i fac baie..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Dap, Anis, pe pro TV

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Deny- imi pare rau ca nu ati reusit, de dat cu capul am dat si noi la inceput, cand incerca sa se intoarca de pe burta pe spate cu bolta dadea cate una de se zguduia podeaua. dar s-a invatat! Sa-l vezi ce usor se intoarce acum! Si mai dadea cu botul de covor, dar asa invata. E drept ca si eu ma crispam cand il vedeam dar asta e! Succes!

Ella- multumim mult. Cum din manuta la 6 luni? Offf! Si Iulia ta e cumintica tare de tot!!!! Acum cum face daca ii ia sange? Sau nu ati mai fost? Pupam cucuiul. Pai si daca e asa, pune-o sa mearga pe role si in casa, poate nu mai face buba! Lui Mario nu i-a facut mai multe analize, ca vezi Doamne ii tb jum de fioala numai pt asta, si si asa ii era frica sa nu se fi coagulat pana a reusit ametita sa ia sange etc, cert e ca tb sa mai stea ceva cu el asa, sau sa-i ia din vena, ca majoritatea tb facute cu sange din vena! Offff, asta e, macar sa o fi facut degeaba si sa nu aiba nimic baiatul!

Ioana- felicitari pt dimensiuni! Si lasa ca aveti voi timp sa aveti si dinti, si noi suntem cheliosi in gurita, iar de mers de-a busilea se poate sa nici nu mearga si sa mearga direct in picioare! Pupici pentru Andreiutu' frumuselu'.

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Gata am pus pozeleleeee...va invitam la vizionare. In Bondariciu mic 7-12 luni, albumul Locul 3

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput