FIV - 66
Raspunsuri - Pagina 13

Victoria spune:
Gina, multumesc de raspuns si multa bafta, sa auzim de vesti bune.
Tabitha, ma sperii, "ceva kg" e mult, sper sa nu mi se intample.
Multa bafta tuturor!!!!
V
veni, vidi, Victorie!

kla78 spune:
VICTORIA-eu pt fiv am facut decapeptyl0,1+gonalf1050 si m-am ingrasat vreo3-4 kg si acum nu ma mai pot scapa de ele....si chiar nu am avut probleme cu ingrasatul sau slabitul....daca mancam ma ingrasam si daca vroiam sa slabesc imediat dadeam jos de pe mine in 2-3 saptamani dar acum e altfel si nu stiu dece......stimulari am facut si la inseminari cu gonal f75 si nu m-am ingrasat deloc...ma balonam putin si atat...cred ca depinde si de corpul fiecareia
va pup pe toate si va doresc succes la cele care sunt in focuri
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/album?.dir=/ab03&.src=ph&.tok=phZ5ImEBSdF4XfFb

crinuta71 spune:
Lachi deci mai vrei sa faci un FIV? Ma bucur ca mai vrei sa incerci, macar inca o data. Desi, poate reusesti natural pana atunci, ca vezi ca se poate.
Victoria eu am facut tratament cu Gonal F si nu m-am ingrasat nici un kg in timpul FIV-ului. Acum dupa cateva luni am pus vreo doua kg pe mine, dar incerc sa am grija sa nu fie mai multe
Va doresc succes la toate fetele!
poze

Kariris spune:
Gina sa aiba abstinenta 3 zile. Dar eu zic sa-l mai intrebi si pe medicul tau. Eu la fiv am avut pauza 3 zile inainte de punctie si o prietena de-a mea care a facut odata cu mine si a facut punctie testiculara tot 3 zile au avut repaus.
Fetelor si eu m-am facut cat un tanc de la un diphereline de 3,75 si 70 de fiole de menogon de la fivul de anul trecut din iulie. Dar nu e obligatoriu; nu toate se ingrasa. Eu am luat 10 kg in total si am inceput sa le pun abia la vreo 2 luni dupa fiv, iar acum am reusit sa dau jos 5 kg.

Mirga spune:
Buna fetelor.
In legatura cu ingrasatul eu nu stiu ce sa zic. Dupa cum stiti eu am facut 9 FIV-uri si nu pot spune ca m-am ingrasat. La inceputul perioadei aveam 46-47 kg, iar acum 2 ani cind m-am oprit din tratamente hormonale aveam ~49kg. Apoi am inceput tratamentul naturist postat de livia si m-am ingrasat, mi-a crescut pofta de mincare, am inceput sa am pofte, sa maninc dulciuri, etc. Acum ma invirt pe undeva pe la 51-52 kg.
Si eu fac stimulare cu menogon si gonal f si sper sa fie bine.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Kariris spune:
Seara buna fetelor!
Am intrat si eu acum sa mai vad vesti dar slaba miscare pe aici... Luli tu ce mai faci? Mai ai putin. Ce a fost mult si greu din asteptare a trecut.. ma rog la Doamne Doamne sa reusesti si sa ai un baietel si o fetita: fetita cand s-o face mare pentru Mihnea si baietelul pentru fetita pe care o s-o faca Moni... ca doar Mihnea "vrea o sora", nu?
Letitia si restul fetelor care sunt in asteptari sau in pregatiri, mult, mult NOROC!!! si incredere!
Un week-end frumos si plin de iubire va doresc!

cristinici spune:
Lachi ma bucur ca te-ai gandit la un nou FIV.
Luli asteptam un rezultat bun. Nu mai e mult pana luni.
Gina, Mirga facem galeriecristinici

andicu spune:
Buna seara fetelor!
Reusesc si eu in sfarsit sa intru pe net dupa 2 zile aproape! nu mi-a mers internetul de ieri dupa-amiaza !
Va multumesc pentru sustinere! intr-adevar, am ceva emotii pentru 04 aprilie, ca ma rog sa-mi dea din prima tratamentul cu AC. Intre timp incerc sa gasesc un apartament sa inchiriem in Timisoara.
Gina, mai ai putin pana la final! eu zic ca va fi un final fericit de data asta!
Mirga, si la tine o sa fie la fel! gata, sunt sigura ca asta va fi ultima incercare si cu succes !!!
Pe mina ingrasatul nu ma mai sperie, eu si-asa m-am dereglat rau la ultima extrauterina si am pus vreo 7 kg ...acum nu mai pot sa le dau jos! bineinteles, cu efort mai mare si regim mai drastic s-o putea, dar deocamdata nu sunt dispusa sa fac prea multe.
Lachi, ma bucur ca te gandesti sa mai faci un FIV! o sa reusesti a2a oara!
Luli, ma gandesc la tine! mai e putin si ne dai vestea cea buna! iti tin pumnii pentru luni!
Andreea.Pozele mele

Mirga spune:
Cristinici, Andicu multumesc de galerie Si eu sper sa fie bine de data asta.
Pupici si multa bafta.
Mirga

saftoiu_gina spune:
Tabitha da tinem pumnii impreuna ,eu pentru celelalte fete
Victoria atunci cand ne dorim un copil, KG in plus raman pe locul doi.
Lachi acum nu mai am incotro raman la cele 4.5 zile ,sper sa fie bine.
Cristinici acceptam galeria
Andicu sa dea Domnul sa ai gura aurita.