FIV - 66

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon cand am fost la eco miercuri nu l-am intrebat si pana sambata e tarziu,dar pana luni vor fi 4 zile jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gina, 4 zile jumate e perfect!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Gina tu cite zile de stimulare faci?

Kla 78 multi si mersi mult de pumni strinsi. Toate avem nevoie de sustinere. Eu ti-am citit povestea si cunosc putin din necazurile tale din ultima vreme, dar a sti ca o sa rasara soarele pe strada fiecareia mai devreme sau mai tirziu.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Scuze Gina dar cand ai intrebat cate zile de abstinenta tb sa aiba sotul pana merge la punctie am crezut ca e vb de punctie testiculara.
Iti urez sa ti se prinda FIV-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gina, sotului meu (care are oligospermie) i s-a recomandat o abstinenta de ~ 8 zile. Prin urmare daca la sotul tau e totul bine, eu cred ca cele 4 zile jumate sunt ok.

Mirga, iti doresc un tratament usor cu un super rezultat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fivoaselor va tin pumnii la toate...
kla pe tine te sufoc cu
..na...ca sa nu imi mai strigi..uratooooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

miki: sotul meu (care are azoo) a facut biopsie testiculara. Daca vrei amanunte, intreaba-ma.

Fetelor, va tin pumnii! Bafta multa sa se prinda chiar si cate 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetele care ati facut Menogon si Gonal, cum va simtiti dupa tratament? Am inteles ca te poti ingrasa, plus stari neplacute...Va rog mult sa-mi spuneti daca/ce ati patit...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Victoria eu sant la al doilea tratament cu Menogon si zic ca nu m-am ingrasat de la el ,acum depinde de fiecare.

Tabitha multumim

Liana incep sa ii simpt

Miki multumesc

Mirga 10 zile de stimulare am facut ,azi termin Menogonul.
Am inceput sa ma balonez ,am un disconfort in ovare , cand merg pe tocuri simt ovarele in gat.

Avalon asa am hotarat si noi, cele 4 zile sunt suficiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Victoria: eu am facut Gonal F + menogon il ultimele zile. Am luat ceva kg, dar cred ca mai mult de la pofta mea de mancare decat de la tratament. Dar acum le-am dat jos.

Gina: tinem pumnii, da?

Mergi la inceput