FIV - 66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelormultumesc de link-uri ca tare mai sunt ca nu le vazusem cat casa pe prima pagina..
Va pup si va doresc numai reusite. Va mai cetesc din umbra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor ,spuneti-mi si mie ca eu nu mai stiu ,cate zile de abstinenta trebuie sa aiba sotul meu pina luni cand mergem la punctie? 2-4 zile?

Da Mirga asa e, mai am putin ,multa bafta la Menogon,sa merga bine stimularea .Cate zile de Menogon faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gina, stiu ca intre 3 si 5 zile, depinde cum sta cu spermograma... daca sta bine, 3 zile sunt suficiente...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Gina inca nu stiu exact cit menogon voi face. In 29.03 ma duc la analize si eco si apoi vom vedea.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Avalon mobilitatea nu e f. buna.

Mergi la inceput

Mirga eu cred ca pe 29 fac ET-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

intru si eu pe aici ca nu am mai intrat de mult.De citit v-am citit sa stiti !
Ginadespre ce punctie vorbesti? Punctie testiculara? Sotul tau are azoospermie? Ma intereseaza si pe mine subiectul ac deoarece si sotul meu este cu azoo... Cum se procedeaza la punctie? Il interneaza? Se face cu anestezie locala sau totala? Cate zile tb sa stea in spital? Doare rau dupa punctie? A mai facut sotul tau punctie testiculara pana acum?
Scuze pt avalansa de intrebari dar sunt f interesata de subiect.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MIRGA tin pumnii stransi tare de tot!!

GINA intre 3-5 zile maxim....

fetelor si eu vreau sa ma las de fumat dar mereu cand zicv gata nu mai fumez tot atunci fumez mai mult....dehh am si eu o patimahai ca poate ne lasam impreuna....

LULI astept vesti bune din partea ta.....mai ai cateva zile....poate ne zice MONICA cum mai esti????cu simptomele cum stai???

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/album?.dir=/ab03&.src=ph&.tok=phZ5ImEBSdF4XfFb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Gina, daca mobilitatea nu e stralucita, atunci ar fi bine 5 zile de abstinenta... Dom' profesor ce zice?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Miki nu, ma pregatesc pentru FIV ,eu fac punctie nu sotul meu .

Mergi la inceput