Iasule, mandra cetate! (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

seara buna!

mey, ce sa va spun, cu gaina si alte alea....am mai vazut si eu pe la nunti...nici noi n-am facut cu strigare si alte obiceiuri...
Nora, lumanarile si impodobitul + buchetele al meu (ca mi-am facut si eu) si al miresei m-au costat ca 2-2.3 mil, aveam o doamna care venea acasa sau le facea la ea, superbe si ieftin, dar din pacate nu mai poate, e bolnava. am o agenda mai veche cu cheltuielile de atunci, cred ca daca o caut ...mai pot sa-ti spun ...Nasicilor, un pont, ptr lumanari frumoase si ieftine, de cununie, de botez...vis a vis de Spitalul de Recuperare, e un atelier, in 2003, am dat 220 mii pe 2 lumanari mari de cununie, solide si frumoase...zic eu mai faine ca cele din Siraj care-s si scumpe.

Carmen si noi tot in mileniul trecut si tot la Barboi.
Sanatate multa mami si uite...sunt de acord cu tine, in ceea ce priveste Alex si patania lui...barbatii is mai toleranti...sau noi prea "perfecte"?

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

salutare fetelor,
n-am putut sa nu intru sa va scriu....tocmai am prins finalul la "DIRTY DANCING"....dumnezeule!!!!!nu ma asteptam sa aiba acelasi impact, acum, ca cel pe care l-a avut in adolescenta.nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc ca acestea sunt filme intr-adevar pt suflet, nu ceea ce vedem acum la tv.iarasi nu m-am putut abtine sa nu scap o lacrima.poate sunt eu mai ciudata, dar chiar m-a atins!!!! am vazut ca pro-ul a inceput sa dea duminica dupa masa filme vechi si de calitate.acum vreo luna au dat "7 MIRESE PT 7 FRATI", care este filmul meu de suflet.
gata!!!!ma duc sa ma mai gandesc la vremuri demult apuse si eventual sa realizez ca imbatranesc
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Fetele...saru' mama de raspunsuri,m-am mai lnistit

Ideea este ca nunta e la Pascani,deci nu stiu nici preturi la lumanari si alte alea si nici la biserici.Deci nu ma pot duce cu lumanarile de aici,le vor face ei acolo si noi platim Dar vroiam sa stiu ca idee,cam cat mai ajung,ca io n-am indraznit sa intreb nashii cat au dat la noi.

Cat despre traditii,sigur scap,ca mirii nu mai sunt de 20 si ceva de ani,sa le faca parintii nunta si sunt si la a doua casatorie.Plus ca amandoi vor ceva simplu si fara smecherii din astea de alta data.Dar mi-ati dat o idee sa-i sperii....le spun ca am comandat gaina,stergare,materiale...sa le pun de gat...si ca pun cativa oameni sa urle pe strada dupa ei .Moamaaaaaaaaa...cred ca lesina prietena mea cand aude.Distanta pana la biserica e mica,dar tot cu masini se merge,numai ca sa nu defileze pe strada.Deci sigur o sperii

Carmen,sanatate multa mamei tale si tie putere sa o poti ajuta!

Andreea,pupici la mucoasa mica

Cat despre copii alintati,ce sa zic...si pe mine ma seaca atunci cand io imi strunesc copilul:nu misca,nu pune mana,nu atinge,nu tzipa,nu comenta...etc...si ceilalti ii lasa sa faca ce vor si imi lezeaza si copilul.Foarte bine ca le-ai zis,daca nu au luat masuri cand trebuia.Si daca se supara,ce?Dar nici nu poti tot sa-ti pui copilul in defensiva, mereu, fata de alti copii.

O seara frumosa sa aveti!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, ziceti-mi si mie unde pot comanda un tort bun cu....printese. Bine, nu vreau sa ma coste milioane, dar sa fie bunut si frumusel ornat.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Iuliana: tort cu printese nu stiu unde poti face. Pt. copii, cu forme speciale se fac(sau se faceau) la Mall. Cu fotografie deasupra dar forma clasica la Select. Apoi: simplu dar bunut la Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Bine v-am gasit!!!
Mai inainte am venit de la capitala...unde fac niste cursri de doua we-enduri.
Va mia povesesc maine...ca-s franta, dar oricum eprimavara la bucuresti.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

noapte buna fetele!!!!
va astept dimineata la cafea
pupici,
oana

Mergi la inceput

neata feteleeeee
wake up!!!!!!
va astept la o cafea buuuuuna!!!!!
io m-am trezit un pic bulversata ca am avut un vis tare ciudat acum spre dimineatanu mi-a placut deloc si chiar ma simt aiurea.dar imi revin io ca azi am o groaza de treaba si de invatat
va doresc o saptamana suuuuper asa ca inceputul zilei de azi.
ati vazut ca mai avem soare?era plecat oleaca in concediu.sa speram ca acu ramane mai mult pe la noi
pupici la bolnaviori si insanatosire grabnica, ca vine, vine primavaraaaaaa......
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! Dau si eu cafea. Sper ca macar asa sa reusesc sa ma mai adun si sa revin cu picioarele pe pamant dupa zilele astea cumplite.

Nora, din cate stiu eu, nu sunt preturi exagerate la Pascani la biserici. Iar cu lumanarile si buchetul, daca le vreti din flori naturale, cred ca sunt mai ieftine in Iasi decat acolo... Iar cu strigaturile... chiar crezi ca nu vor fi??? Acolo e altfel lumea. Si eu fac nunta in Iasi, tocmai ca sa scap, macar de o parte din obiceiuri si traditii... Unde e nunta?

Carmen, multa sanatate mamei tale si reusita maxima operatiei!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Buna
Imi zice si mie cineva unde e cofetaria ANA?
Mersi

Mergi la inceput