Iasule, mandra cetate! (27)
Raspunsuri - Pagina 2
aime spune:
Herra, imaginea, reprezinta Frumoasa si bestia (cu fetele mirilor), intr-o gondola, pacat ca nu se vede prea bine...avem poze clasice cu tortul...noi l-am facut cadou finilor la cununia civila. Si a fost ffff gustos, mirele i-a mancat capul miresei si invers
amironeanu spune:
Salut!
Intru un pic, dar ma grabesc
Carmen (mephala30), azi am trecut pe langa cab. dr. Iliev si am vazut programul luni-vineri 16-18:30 si sambata 10-12, iar programari se fac luni - vineri 15-18:30 si sambata 10-12. Din acest motiv nu ti-a raspuns nimeni la telefon.
Of, este groaznica vremea asta. Si cand spuneam si eu ca gata a trecut iarna si Stefi nu a racit, tocmai a racit domnisoara Si nu sta la demucizat neam, nu stiu ca sa-i pun in nas sa poata respira saraca. Eu folosesc foarte mult esenta de eucalipt cand suntem un pic raciti (pun un vas cu apa pe calorifer si eucalipt, se mentoleaza atmosfera), dar azi noapte nu am avut succes.
Fug, week-end placut!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
aime....stiu de faza cu gaina...o fi distractiv,mai ales cand nashul mare trebuie sa o cracaneze si sa o rupa,dar io sper sa scap de gaini,strigari,stergare si alte alea...plus ca e nunta mica.
Darria preturile par rezonabile,asa mai discutam
aime ,ai fost o nasha faina de tot,iar tortul e deosebit.Stiu ca preturile difera,dar ma gandeam ca imi dai un reper...cat v-a costat pe voi buchetul si lumanarile?
Herra,cu numele baiatului...cum vrei tu si daca ai timp,nu e musai,doar remarcam asemanarea
Raluca,imi pare rau!
Andreea,sanatate Stefaniei si bafta la scos muci!
Fetele...va invit la sarmale si la saratzele facute de sotz
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
l_carmen2003 spune:
Am scris o gramada si am pierdut tot... Nu m-am invrednicit sa imi schimb placa de baza ca nu am avut timp... asa ca se mai intampla...
Si noi am facut cununia la Barboi. Mi s-a parut ca au multe pretentii insa este biserica lor si au tot dreptul. Dar parca nu erau sume asa mari in discutie - bine noi am avut nunta in mileniul trecut!!!!
Iar in ce priveste chestia cu gaina... Ma ierte Dumenzeu dar, data fiind semnificatia ei, se mai poarta in ziua de azi?
Si mie mi se pare cel putin deplasata chestia cu prosoape si borcane si strigaturi. Nu am participat niciodata la o astfel de nunta. Stiam ca nasii au si ei un cuvant de spus in organizare, asa ca se pot aduce parintii cu picioarele pe pamant - ca de obicei parintii si alte rude sustin astfel de obiceiuri - si se poate pastra doar partea decenta a obiceiurilor de nunta. Noi ne-am facut singuri nunta si nu am permis nici o sugestie din afara... Cu o exceptie. Nasii au cerut orchestra, o anumita orchestra si au fost foarte inspirati.
In fine... in principiu am avut o zi urata... am fost la ziua uneia dintre finute si 2 dintre invitatii copii s-au purtat oribil cu Alex. In sensul ca i-au luat jucariile, l-au fugarit, l-au agitat... iar parintii nu au intervenit in nici un fel. Ce daca Alex are 2 ani si 7 luni iar ei 4 ani jumatate si respecti 8 ani... asta mic o ia ca asa e modelul... Ce sa fac... vedeam totul si nu stiam cum sa intervin. Cum sa ma bag intre copii? L-am luat pe Alex si i-am dat sa deseneze. Fetitele l-au luat cu sila si l-au pus sa le caute si s-au ascuns dupa usa. Alex a deschis usa si a prins degetelul uneia dintre ele. Al fetitei de 4 ani din poveste. Sa va spun ce acuze profera copila... Alex plangea si ii spunea ca nu a vrut si ca nu e vina lui -si chiar nu era- iar fetita ii spunea de toate... Apoi s-a intors si a scos din ea niste blesteme adevarate de mi-au cazut urechile! Iar ma-sa, a ridicat din umeri, ca asa sunt copiii si a plecat! Cand i-am cerut sa isi ceara scuze fetita nu a vrut normal, doar ma-sa nu i-a spus ca nu e frumos... I-am cerut lui Alex sa nu se mai joace cu ea. Pustiul le-a lasat si a plecat. Da, insa a aparut fratele fetitei care a inceput sa il agite si fugareasca si el... Am intervenit iar, si Alex a inceput sa cante la o orga - sa cante, vine vorba, sa zdrangane si sa lalaie. Hop si baietelul cel mare ce fetita si sa-i ia orga...
Intr-un final asta mic al meu a inceput sa planga si s-a ascuns dupa un fotoliu... Nu stiu ce s-a petrecut in mintea lui insa era asa suparat si asa plangea... si cum trecuse si ora de culcare... Eu nu spun ca nu e alintat si al meu copil, insa te poti intelege cu el. Si cum sa iti lasi copiii chiar asa de capul lor? sa nu intervii indiferent ce le iese din gura... sa nu ai nimic de spus daca se poarta urat? Cum plangea asta mic a venit si fetita sa rada de el si sa ii spuna diverse. I-am cerut maica-sii sa o ia si a fost chiar ofuscata... Gazdele saracele ... finutele mele nu stiau ce se petrece... In fine, cred ca nu il mai aduc pe Alex la finute cand vor mai veni copiii aceia. Sincer nu stiu ce sa fac. Nu te poti baga intre copii, nu iti pui mintea cu ei, insa nici sa stai spectator si sa accepti ca al tau o ia nu pot. Mai ales, ca pana au aparut aia 2 totul a fost perfect...
Nu stiu. Sotul meu spune ca eu cer prea mult de la copii. Probabil.
Dar am o inima sa de grea...
Maine vin am o zi cumplita. Trebuie sa o duc pe mama la spital pt ca se pregateste de o operatie...
mephala30 spune:
Amironeanu, mersi mult pentru informatii. Totusi, am sunat dupa ora 15 si n-a raspuns nimeni.
Vreun nr. de telefon n-ai vazut?
LCarmen, imi pare rau pentru mama ta.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
nadyana spune:
buna fetelor!cat ma bucur sa vad ca avem si noi, iesencele, un loc unde ne putem intilni pe acest site.asi vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti un salon bun de coafura in Iasi sau un haiyr stylist\coafeza profesionist bun la care ati fost si sunteti multumite.va pup.
oanabandol spune:
neata fetelor,
acu am facut si eu ochi si am trecut sa va vad.
andreaa, pupici la bolnavioara
lcarmen, sanatate multa mamei tale.e grav?te putem ajuta cu ceva?
legat de nunta, noi ieri ne-am intalnit si cu parintii viitoarei fine(ca nu-i cunosteam)am fost sa vedem sala si sa stabilim niste detalii.printre altele ca sarim peste faza cu gaina,cu strigatul si muuulte altele.viitori nostri fini sunt un pic mai copilarosi si mai cu capul in nori.ei au hotarat ca fac nunta dar ioc sa stie ce au de facut.stiau ca le trebuie sala, nasi si rochie.oricum i-am bagat un pic in priza.
acum tre sa fug la puiut ca ma zdrangane de numa numa.
o duminica frumoasa!!!!!
HAI PRIMAVARA!!!!!!!!!!!
PUPICI,
OANA
Darria spune:
Buna dimineata
L_Carmen: operatie reusita si refacere rapida mamei tale
Nadyana, salon in ordinea preferintelor(a calitatii): Carmen Stil si Sey Bella(au personal mai bun in Tudor sau cel putin asa mi s-a parut). In particular nu cunosc pe nimeni sa iti recomand.
Plimbare placuta cu strumfii, se pare ca o sa fie frumos astazi.
lacri spune:
nadyana eu merg la carmen in podu ros.
nu stiu ce parere au fetele de acest salon dar eu intotdeauna am iesit de acolo f multumita.
niciodata nu am stiut cum sa ma fac,nici la tuns nici la vopsit .si ma lasam pe mana lor
si faceau treaba buna de fiecare data.ma tundeau ca sa nu prea am dureri de cap sa stau sa-l aranjez numa il pieptanam si dadeam cu mana prin el.eu sunt clienta fidela.chiar daca preturile sunt cam piperate.
daca as sti pe altcineva as renuntala poate la acest salon dar de fiecare data cand m-am lasat pe mana altcuiva am fost foarte dezamagita.
va pup
duminica placuta
Fabian si mami Lacramioara
amironeanu spune:
Salut!
Desi am dormit mai bine azi noapte, Stefi tot are muci. Si nu sta nici la spray cu pa de mare, nici la picaturi de Vibrocil, de pompita nici nu mai spun Asa ca o dam inainte cu frectii cu spirt camforat, esenta de eucalipt si Baby vaporub.
Carmen, era si numar de telefon, dar nu l-am retinut. Parca era ceva cu 237... Oricum, in blocul de langa sta verisorul sotului si il voi ruga sa se uite, sper ca maine seara sa pot reveni cu numarul.
Carmen (l_carmen) ai dreptate, nici mie nu mi se pare corect ca Stefi sa scaie un copil, sa-i vorbeasca urat si eu sa nu intervin. Totusi si parintii au un rol important in educatie, asa ca bine ai facut ca i-ai facut observatie mamei celor 2 copii. Pupici lui Alex si sper sa treaca repede.
Si noi am fost nasi in octombrie 2005, la o nunta mica. Biserica a fost 1 mil., lumanarile parca 600.000 lei, iar impodobitul florilor si buchetul miresei inca 2,5 mil, voalul si coronita parca 700.000 si parca atat.
Eu cand ma tund ma duc la Sei Bellam la cine nimeresc, este relativ OK, nu pot spune ca sunt super multumita. Inca nu am gasit coafeza perfecta
Week-end placut in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare