Iasule, mandra cetate! (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , felicitari

Raluca , si la al meu copil cazaturile sunt frecvente (usoare - citeva pe zi , mai dure - nu trece saptamina fara una)

Azi am prestat o prajitura cu lapte batut , dar a fost un fiasco total .Si altadata imi iesea .Apropo , ce s-a intimplar cu site-ul culinar , nu stie nimeni ? Nu mai pot vedea retetele in imagini

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

hello, hello... ei bine, am adus-o de doua zile pe mama acasa. vorba aceea, de necrezut, marti seara au operat-o si joi la pranz mi-au dat-o acasa. jos palaria. s-au miscat super bine si nu stiu cum au facut dar in loc de 10 zile au tinut-o 1 si jumatate! mama se simte f bine, o duc zilnic sa isi ia medicatia, sa ii schimbe pansamentul si e ok...

in fine, una peste alta am avut o saptamana grea si in plus m-am suparat pe socri... in 2 ani si 7 luni am apelat de cel mult 10 ori sa stea cu copilul si asta doar cand am avut santier in casa sau acum cand a stat mama in spital, dar cu siguranta de acum vor veni la mine sa vada copilul sau in parc pt ca nu il mai las la ei... si de data asta o sa ma tina ceva timp, mi s-a pus pata.

astea fiind spuse,
un we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

raluca, eram la spitalul de urgente cand au venit ranitii din accidentul de la tarom. am vazut si noi masinile distruse... eu nu mai circul de mult cu tramvaiul - lui fiu-meu ii place si asta-vara trebuia musai sa il dau cu tramvaiul macar 1 data/ saptamana - insa merg tare rau... ce nu spun insa ziarele este ca vatmanul tramvaiului care venea din copou era beat si ca a intrat la scurt timp dupa ce l-au adus in coma alcoolica. mama a fost internata chiar in u.p.u. si a fost martora la discutii si intamplari... eu nu am intrat decat pe 'ziua' de azi si nu am citit nicaieri despre acest fapt doar despre starea precara a sinelor!!! si nu cred ca nu se stia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit la noi Simona si Dara - Luciana - sunteti si pe listuta!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nora: multumesc frumos pt. ajutor
Am trimis adresa de e-mail pe pm, vad ca asa se recomanda ca sa nu ne trezim cu o tona de spam.

L Carmen: refacere rapida mamei tale.

In sfarsit vine primavara chiar daca e inca frig si am un chef de ducaaaaaaa dar nu stiu unde, numai in casa sa nu stau.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

seara buna fetelor
carmen, insanatosire grabnica mamei tale!!!
pupici multi la puiutii cucuieti!!!
multumesc fetelor pt felicitari si astept urmatoarea cuconiada ca sa dau sampania.poate se incalzeste mai repede si ne organizam de o intalneala.
somnic pufos!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor,
eu am incheiat plutonul aseara....eu il deschid
cafeluta-i gata asa ca poftiti, va rog
azi mergem la biserica sa vb cu preotul si sa facem rezervarea pt nunta la care cununam, apoi sotul meu scump si drag a hotarat ca nu s-a mai jucat demult si isi ia masinutele cu radiocomanda ca sa mai inebuneasca un pic copii din zona palatului.deci daca aveti chef de o cursa.....de la ora 10 va asteptam la palat.
o zi minunata!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Nora: multumesc frumos

Gata, s-a rezolvat

Oana: am citit eu bine? sotul e cu masinutele, nu baietelul?

Sa aveti o duminica placuta

Mergi la inceput

Mai am o rugaminte la voi: puteti sa-mi recomandati pe cineva care sa se ocupe de un strumf(baietel, 2 anisori si jumatate) sambata si duminica, eventual si in zilele in care nu poate merge la gradinita din diverse motive(daca raceste) si in vacanta.
Este nepotelul nostru, in cursul saptamanii merge la gradinita. Parintii lucreaza sambata si duminica, de aceea este nevoie de cineva.
Tb. sa fie o pers. de incredere, cu experienta si care sa faca fata energiei unui strumf mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margas2005 spune:

Buna seara fetelor!
Vreau sa ma alatur grupului vostru;am o fetita de 7 luni jumatate CALINA pe care o iubesc f.mult.Tocmai am descoperit grupul mamicilor din Iasi si doresc sa primesc sfaturi utile de la voi.

Mergi la inceput