Iasule, mandra cetate! (27)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72026
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
raluca, eram la spitalul de urgente cand au venit ranitii din accidentul de la tarom. am vazut si noi masinile distruse... eu nu mai circul de mult cu tramvaiul - lui fiu-meu ii place si asta-vara trebuia musai sa il dau cu tramvaiul macar 1 data/ saptamana - insa merg tare rau... ce nu spun insa ziarele este ca vatmanul tramvaiului care venea din copou era beat si ca a intrat la scurt timp dupa ce l-au adus in coma alcoolica. mama a fost internata chiar in u.p.u. si a fost martora la discutii si intamplari... eu nu am intrat decat pe 'ziua' de azi si nu am citit nicaieri despre acest fapt doar despre starea precara a sinelor!!! si nu cred ca nu se stia!
carmen, intr-adevar, eu nu am citit nicaieri de chestia asta. Si nici macar nu am auzit prin redactie vreun zvon genul asta... Adevarul e ca acum 2 saptamani, intr-o duminica, ducandu-ma in Centru cu un tramvai 6, am dat peste un nene beat.... Ca m-am dus la el dupa bilet si am crezut ca lesin acolo din cauza mirosului de alcool... Apoi l-am auzit si vorbind, am vazut si cum se comporta... Am mers cu o frica... Dar am avut noroc si am ajuns cu bine...
De asta am asteptat eu sa se faca mai repede caldut, sa pot merge pe jos...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by aime
'neata si de la noi!
oare o veni primavara?
in alta ordine de idei....Cristina (palmyrah) nu mai dai nici un semn de viata? Danna, eram obisnuita si cu tine mai des? sper ca sunteti bine, doar aglomerate ...
aime si Vladimir, 1an+
Draga Aime,
Eu am stat 2 saptamini acasa,in concediul medical pentru ca Mihnea a facut varsat de vint.Pe amindoi cu mama nu puteam sa-i las,avind in vedere cit sint de "cuminti"si in plus lui Rares i-a iesit primul dintisor si a fost nervos,agitat,plingacios mai ales noaptea.
Multumim ca te-ai gindit la noi!
Mephala,te asteptam mai des si un pic mai tirziu iti trmiti PM cu nr.de telefon.Poate nu e prea tirziu!
Cristina,Rares 9 luni si Mihnea 4 ani si jumatate