Mamici de mai-iunie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Felicitari fetelor pt cumparaturi!
Sa folositi sanatoase carucioarele,sunt f frumoasee si sper sa fiti la fel de incantate de ele si peste 1 an de aici incolo.
Daca voi ati avut fixul cu carucioarele,eu am un alt fix........o bucatarie pt Rut,ceva mai marisoara si nu f scumpa.........a fost la Cora de Craciun dar n-am fost pe faza la 1 200 000 si la Carrefour la 800 000.Vreau sa va intreb daca-ti vazut bucatarii pe la BE?Am aici http://casaretro.com/shop/product_info.php/cPath/31/products_id/186?osCsid=3e5c4015067f9b59b2be9af9e5cff219 un model ,doar sa va faceti idee.Si daca a vazut cineva pe undeva sa-mi spuna si mie va rog.(si pretul aproximativ)

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">25 sapt &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Ioana, eu stiu ce vrei tu, doar ti-am arat un exemplu de cat ar cere lumea pe el aici. Oricum 5 mil e un pret super, precis daca ar exista la noi (lucru de care ma indoiesc, nu l-am gasit nicaieri prin magazinele virtuale de aici) ar fi undeva peste 8 milioane.
Ia-te si tu dupa pretul din Sua si inmulteste cu 1,5 daca nu chiar 2 si vei vedea pretul din Ro.

Lyly, de ce invelitoare vorbesti? De sacul de piciore? Invelitoarea de ploaie? De tantari?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

De picioruse, DianaR, de picioruse... n-am precizat, intr-adevar

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lyly, nu inteleg cine sa il omologheze? RAR-ul romanesc? Lesin de ras!
Aia nu-s in stare sa omologheze nimic, oricum nu cu cap ci doar asa..in schimbul unei spagi. Eu zic sa stai foarte linistita, daca produsul e original, Brevi , Neonato, ce vrei tu dar firma nu rahat chinezesc de care n-a auzit nimeni, este perfect. Noi avem Brevi spre exemplu , e foarte bun. Ele sunt in standardele UE, scrie pe fiecare si Brevi este facut in CE asa ca...da-i dreaq pe astia de la RAr ca oricum se uita la ele ca la OZN-uri. Cred ca nu ai avut de-a face cu omolgarile in Ro!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Si inca un model,dar asta-i cam scump pt mine
http://reclamaaaaaaaaa/magazin.php?action=viewProd&produsID=0000000221&modAf=ico

Lyly,eu n-am avut aparatoare,aveam o plapumioara draguta cu ursulet,dar zic ca se merita sa-ti iei si nu red ca-i chiar asa de scumpa sa-ti faci astfel de probleme.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">25 sapt &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina vad ca ti-au prins bine linkurile mele! Carutul ala mi-a atras si mie atentia impreuna cu ala de la babideal! Da singuru' inconvenient era ca mi se parea km greu si nu stiam nici cum are rotile, acum te pot intreba pe tine: sunt de cauciuc nu? E usor manevrabil? Ca tot asa vreau si eu, am vazut si pozele, e super! Sa-l stapaneasca sanatos bebe Mihnea! Numai ca au nu am cum sa il iau de la BE si o sa dau ceva mai mult pe el, pe net l-am vazut la 5.250.000, asta plus taxele postale..Firma asta n-are magazin in Bucuresti sa-l iau direct de la ei?io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lyly, caruciorul meu avea si mie mi-a fost utila.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cred ca ai putea astepta pana la iarna..eu stiu? Nu-mi dau seama daca vei folosi sau nu. Daca esti genul care vrea ca bebe sa fie cat mai protejat de frig, ia-ti!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Alea le-ati luat separat? Pe net vad ca scrie ca are si aparatoare ploaie + picioare!
Pe alt site l-am gasit la 6.500.000...de ce e diferenta asa mare? Ori nu mai sunt actualizate preturile dupa site-ul la care e 5.250.000?? Pai la 6.500.000 mi se pare prea scump
Pe ce culori mai aveau?
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, sa fii convinsa ca la fata locului orice e posibil. Este un carut usor de manevrat, are 10 Kg si costa 480 RON, fara aparatoare de ploaie (320.000) si de picioare (530.000). Rotile sunt din cauciuc. Are aproape toate ingredientele pe care le vroiam mai putin greutatea dar nu exista carucior usor si cu aceste accesorii. Crede-ma pe cuvant ca am umblat 4 ore de la Brevi la Chicco (pt. ala de 460 RON) la Barza, ABC Design si inapoi de credeam ca o sa divorteze de mine sotul . Si am incercat si BabyCare si Primii Pasi si nu se compara. DAr cum am mai spus totul depinde de gustul personal.
Acum adresa astora este:Str. Vasile Roaita nr. 7, Otopeni, Romania.Tel: 350. 20 56/57/58
Fax: 350 20 55
Mobil: 0745 108 857
E-mail: office@kreisdesign.ro
www.kreisdesign.ro

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Al meu e bleumarin cu bejul in carouri iar a lu' LYLY este bleumarin cu bej fara carouri . Culoare normala, deh.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput