Mamici de mai-iunie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
LYLY809 spune:
Ioano, am retinut ca avea 7, da, probabil era altul de 7 kilos, cred ca cel de la Peg-Perego, Aria -unul sport, la 378 ron, fata de peste 7 mil. cat este in magazin. Oricum asta al meu e mai greu decat multe altele. L-am testat... Sper c-o sa am muschi.
DianaR, am intrebat de bouncer cu vibratii la Graco si mi-au zis ca nu au... eram tare curioasa!
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cristina1702 spune:
lyly!!!!!!!!!!!!! fierb!!!!!!!!!!!!!
vreau si eu sa-l vad! link-ul nu vrea...spune-mi cum sa-l caut sau da-mi un link bun...
te rooog
vivighe spune:
Dolce...imi pare rau ca nu ne-am intalnit.Eu aseara am zis ca nu stiu exact la cat ajung ca depind de sotz si azi n-am mai intrat pe net si nu am vazut ca ai zis sa ne intalnim la 10 in fatza.Io am ajuns pe la 11 si ceva si am tot bantuit pe acolo pana pe la 14.Imi pare rau ca nu ne-am gasit.Sper ca nu esti suparata pe mine
Cu fetele...Carmina si Lyly...m-am intalnit intamplator tocmai cand eram hotarata sa plec,dar am zis sa mai dau o raita.Ele tocmai isi cumparau carucioare,care sincer si mie mi-au placut cel mai mult din ce am vazut.Singura chestie la care ma gandesc sunt acele 10 kilos.
Lyly...io parca am auzit ca are 7 kile caruciorul Graco...in rest confirm cele spuse de tine.
Ama...nici eu n-am vazut ce ne-ai rugat tu.
In rest...aglomeratie mare...galagie multa(deh...multi copilasi),produse fel de fel,dar parca nimik spectaculos sau la vo super oferta.Maine am sa merg sa-mi iau Pampers,pompa si alte nimicuri d-astea...si poate ca am sa iau si un carucior.Lyly...cumva aia ti-l transportau acasa daca n-aveai tu cu ce?Nu stiu ce sa va mai spun ....mai intrebatzi voi...
viviana
30w6d
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cristina1702
lyly!!!!!!!!!!!!! fierb!!!!!!!!!!!!!
vreau si eu sa-l vad! link-ul nu vrea...spune-mi cum sa-l caut sau da-mi un link bun...
te rooog
vezi ca am modificat, am scris adresa, cu un spatiu, cum face Ama, ca altminteri e reclama... de-aia nu-ti aparea...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
dolcebaby spune:
Cristina (crisbar) chiar ma gindeam pe unde umbli... 
Imi pare rau ca ai probleme dar totusi eu cred ca trebuie sa ai incredere in Nayel ca stie el ce spune si dak ti-a spus ca va fi bine nu trebuie sa te mai stresezi ca ii faci rau si bebelinei
Unde v-ati luat apartament si cit a costat ??? Si eu trebuie sa ma mut la 2 camere, ma ia groaza cind ma gindesc 
Lili vreau si eu sa vad modelul de carut
dolcebaby
inaioana spune:
Lyly, dar cat costa Grillo mai tii minte? Adik era 4 mil si ceva sau 5 mil si ceva???
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Ioana...era 4 si ceva...da' nu mai stiu si cat
si avea intr-adevar 5 kile si ceva...super usor...parca prea usor
LYLY809 spune:
Vivi draga, am incurcat kilele la carucioare... ca n-aveam nici un pix la mine, si-am incercat sa memorez, da' n-a tinut. Nu am intrebat, sincer, daca ti-l transporta acasa. Am vazut doar ca pe net era afisat pretul de 525 ron in loc de 480. Acu' ma gandesc ca era bine sa-i fi luat si invelitoare, cum a facut Bulinuta. Dar io i-am luat aparatoare de ploaie, 33 ron.
Dolcebaby, vezi ca am modificat mesajul cu adresa pentru carucior.
Lacri 28+
Samburica
Album echo si burtik