Mamici de mai-iunie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Lyly, dar cat costa Grillo mai tii minte? Adik era 4 mil si ceva sau 5 mil si ceva???
Ioana31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Hai ca la preturi stau mai bine
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Fetele, ati vazut din intamplare cat costa Chicco 3WD Tech asta : http://www.dealtime.co.uk/xPF-Chicco_3WD_Tech_Explorer cu toate accesoriile?
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
Am uitat sa va spun ca, daca sunteti gravide, primiti si niscaiva cadouri, 2 mostre de pampers,o suzeta, un biberon, eu am primit si un body, dar am si cumparat doua cu labuta de la firma respectiva, la 14 ron bucata. Bumbacel bunut, maneca lunga si picioare cu labute, capse numai in fata.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
puiudana2004 spune:
Fetelor,felicitari pt cumparaturi.
Lyly si Carminutza super carucioarele,sa le stapaneasca sanatosi bebelusii vostri.
Parca m-a luat si pe mine febra cumparaturilor ca va aud pe voi cate minumatii ati achizitionat.
Ioana,pana la urma se mai tine intalnirea maine????Eu oricum ma duc,dar sa stiu daca la 13 sau merg mai tarziu cu sotul meu.
si un WE minumat.
Dana
29+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
vivighe spune:
Bouncer Graco vad ca are la carrefour la 3 mil.
Caditezle alea anatomice sunt bune de ceva?Ca ma bate gandul sa iau o caditza cu suport metalic(sa pot sa o strang apoi...ca stam rau cu spatiul
-am vazut la barza:caditza+suport=90roni...dar oare la suportul ala merge si o caditza ordinara?) si pt infashat ...o chestie d-aia care se pune pe patutz.
inaioana spune:
Normal ca se tine, Danuta! Nu am facut lista pentru ca nu prea am inteles cine cum vine. Se tine maine la 13 in fatza la intrare. O sa fie Luana, Magg, tu, eu, Dolce... si nu mai stiiiu ca m-a busit nenea alzheimer chiar in moalele capului uite asa : 
Oricum avem nr de tel. Cine nu il are pe al meu si il vrea sa-mi dea pm.
Fetele, nu ma uitati cu intrebarea despre Chicco 3WD Tech, plizz!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
carminabulina spune:
Hop si eu pe aici...
LYLY pana la urma ne-am dus si la Barza (magazin) si ne-am mai cumparat o comoda cu masa de infasat, o lenjerie cu de toate si niscai body-uri...dar tu ce biberon ai primit gratis si de unde ...eu nu am primit nimic gratis
, nici macar de la NuK care s-au laudat pe net ca da susezta si nu mai stiu ce.
Nu va pot spune cat de rau ma simt...contractii...greatza...Fetelor maine nu o sa avem unde sa stam ca nu au amenajate locuri pt. asa ceva, poate dupa aia sa se merga in alta parte, eu oricum la cumparaturi zic pass. Inca o zi ca asta si nasc sa stiti.
Ioana Brevi Grilo era 4.300.000 lei si era frumos dar prea mic. Normal ca avea doar 6 kile doar ca eu mai vroiam si altceva de la carucior. Oricum de la 10.30 pana la 14.00 cand m-am hotarat ce sa cumpar cred ca am ales cel mai bine. Sigur nu am putut da doar 4 milioane ci 5.700.000lei dar asta e, daca vrei si ceva bun si ieftin este imposibil.
Am facut catev apoze la carutz, mai ales pt. Ama dar nu stiu cat de relevante sunt. Oricum carutz cu de toate si usor nu exista, iar asta a fost cel mai usor din cele grele
. La Graco am dat pe spate de la 8 milioane in sus si de asemenea de la 8 kg in sus...
incredibil.
Acum sotul meu este in Cora sa cumpere sterilizatorul de la Primii Pasi, pt. ca la targ era 1,5 milioane deci cu 200 000mai scump decat in cora, asa ca...
O sa mai scriu ma duc sa ma asez putin pana se incarca pozele.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
Mersi frumos de info, Carmina!Sa va purtati sanatosi carutul cel nou!
Beeey, stie cineva cat era Chicco 3WD Tech (am dat link mai devreme, e ala cu trei roti!)??? Ca va intreb pentru a treia oara!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici