Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Zina tu esti logata?
Sunt 2 modalitati de a scrie pe forum, una sa tastezi de fiecare data userul si parola ... si alta de a te loga sus in cele doua casute si apoi sa pui bifa ca sa pastreze in memorie parola.
Deci ... logheaza-te si apoi iti va aparea o mica fereastra in care-ti spune ca ai mesaje private si daca vrei sau nu, sa mergi la ele.

Ai observat ce se intampla cu mesajele noastre?
Desi scrii dupa mine ... ele apar intercalate cu mesajele mele de acum o ora. Ciudat.

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Miro, am reusit in sfarsit, incerc sa-ti scriu pe PM.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna burtici!!!
Mironasunt la dr. Hrubaru, spitalul Bega. Multumesc pt listuuuuuuutttttttttttttaaaaaaaaaaaa. M-am vazut si eu pe lista .
Si ca sa-mi completez datele, sper ca am inteles cum, 27.04.1975
UM 06.02.2006 si cred ca asta inseamna DPN 13.11.2006.Iupiiiiiiiii.
Apropos fetelor, ieri seara m-am speriat ingrozitor. Deci am 5 luni si 7 zile, cam asa, si aseara m-a luat o durere de burta de m-am tinut de chiuveta 10 minute.Groaznic.A durat cam 30 de minute toata treaba pana m-am linistit si am adormit.Ati patit asa ceva? Azi e in regula cu toate ca mai simt cate o intepatura din cand in cand. M-au trecut transpiratiile nu alta, cu tot cu no-spa si alte treburi.Doamne, sper ca totul e in regula.
Va pupicesc pe burtici si aveti grija de voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

miro, si eu, si eu am burtica de cand sunt gravi..mica, dar ma mandresc cu ea..tot de la balonare e..hi hi hi..abia astept sa se faca mai mare..aiurea, auzi e fetita..as vrea eu, dar care e explicatia stiintifica?
fetelor, am inceput si eu sa am greturi, mai ales dupa ce mananc..eu am stat bine cu analizele dintotdeauna, cred ca si acum imi vor iesi bune, mai ales Ca, am avut intotdeauna aproape mai mult decat trebuie, dar tot as manca lactate in continuu..azi am mancat 2 iaurturi si o bucata de branza feta..ieri ma mancat o cutie mare de smantana..si cateva cani de lapte dulce..eu cu carnea si legumele nu prea ma impac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna tuturor burticilor,
Fatima, ai grija cu branza feta, am auzit ca nu e buna pe timpul sarcinii, poate sa transmita .......oops....uite ca nu-mi mai aduc aminte ce sigur, toxoplasmoza sau listeria??? Fetele care stiu mai bine, corectati-ma!!
Nu vreau sa te sperii, doar sa fii precauta. Laptele sa fie numai pasteurizat, carnea bine facuta, ouale cat mai tari....
Va pupic, imi cer scuze ca n-am fost prea clara!
Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Zina ti-am trimis pe mail 2 poze ... una cu burtica proprie de anul trecut (nainsarcinata) si una de anul acesta facuta la 5 saptamani de sarcina.
Sper sa nu te sperii.
Dacicica si nu ai sunat medicul? Sa intrebi ce-a fost asta? Poate ca ar trebui sa schimbe ceva din medicatie ... ai grija de tine.
De Hrubaru ... am auzit si bune si rele despre el. Dar stii cum se spune ... tu sa-l simti aproape de inima ta. Apropos de dr.
Azi am sunat si mi-am facut programare la Cioata (cred ca il stii) si cand credeti ca am primit programarea? 11 MAI. Beton ... n-am ce zice. Sper sa vada dr. mea tot ce se poate cu eco asta al ei ... ca pana ajung la un eco mai performant ... m-a batut amaru. Bine ca nu am primit in septembrie programarea ... sau mai frumos era .... dupa 8 noiembrie ... cand nu mai era nevoie. hi hi hi
fatima felicitarile mele pentru lactatele mancate. Io nu pot ... si tocmai de aceea am lipsa de calciu. Acum ... mai nou am inceput sa naparlesc ... mi se duce pielea de pe nas, am numai cojitze pe fatza ... aseara am observat si la degetele de a picioare.
Rau tre sa stau cu calciu.
Va pupez ... si mai revin pe seara.

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

"Fatima, ai grija cu branza feta, am auzit ca nu e buna pe timpul sarcinii, poate sa transmita .......oops....uite ca nu-mi mai aduc aminte ce sigur, toxoplasmoza sau listeria"

Aoleu!!! Serios?? pai toate erau din comert, presupun ca erau pasteurizate sau mai stiu eu, controlate..da nu mai manac feta, just in case..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor ne inmultim pe zi ce trece si cred ca va trebui ca in curand Mirona sa deschida si al 3-lea capitol.

Eu ma simt minunat deocamdata, nici tu greturi cine stie ce, doar somnolenta (rup patul cand ma intorc de la serv dupa-amiaza) si ameteli asa din cand in cand (sper sa-mi treaca dupa Elevit). Din seara asta am inceput sa iau Utrogestanul si sper sa reusesc peste o sapt. sa-l vad pe fasolica cel mic la echo.

Despre pofte, nici de astea nu prea am. Pana acum sunt destul de cuminte la toate capitolele.

Am auzit de branza feta pe aici, dar am un sfat prietenesc: pentru a nu contacta listeria in sarcina este bine sa evitati branzeturile de genul feta, brazeturi cu mucegai, pateurile de orice fel (sunt permise alea vegetale), ouale moi, carnea insuficient fiarta sau prajita (nu se recomanda gratarele!!!)

Va spun despre listeria pentru ca prietena mea a facut asa ceva fiind insarcinata cand era in luna a 3-a, acum fiind in luna a 7-a (naste in mai). A trebuit sa faca tratament cu antibiotice si sta cu inima cat un puricel mic mic pana naste.

Si eu trebuie sa fac setul de analize tipic, plus toxo (ca nu am anticorpi deloc). Sper sa fie totul bine.

Stiti ce, eu ma gandeam ca am ramas insarcinate intr-o perioada minunata fara prea multa iarna, ne vom bucura de legume verzi proaspete, de fructe si apoi vine toamna cu de toate, nu?

Va pupici pe burtici.

Ramona 6+
Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

neata fetelor

Mosugl79, mai repeta testul, daca ai avut ovulatia tarzie posibil sa nu iasa la test inca. Tinem pumnii sa ni te alaturi!

Veronici, ce ai facut la eco? Asteptam.

Romanitza, daca ai avut ovulatia mai devreme se poate sa simti ceva deja. Depinde, de la femeie la femeie. Cu antibioticele nu-ti fa griji, daca le-ai luat acum 2 saptamani, era inainte de ovulatie. Si chiar daca nu, se spune ca in primele 2 saptamani functioneaza regula "totul sau nimic", deci daca afecta cu ceva nu se mai fecundeaza sau implanteaza embrionul. Asa c astai linistita si asteapta confirmarea sarcinii.

Tessy felicitari pt eco, ma bucur ca e bine!

Mirona, ai grija sa nu mai cazi. Cand mai mergi la eco? Iaurturi si lapte batut nici eu nu pot bea, dar de alaltaieri beau cam jumatate de litru de lapte pe zi, sau chiar mai mult.

Roana, bine ai venit!

Zina, cum mai esti?

Dacicica, ai grija cu durerile de burta. Bine ca te-au lasat si nu sangerezi. Incearca sa stai intainsa in pat, la caldura, ia nospa ( sau chiar supozitor cu scopantil)si magneziu. Toate fac bine! Ai grija de tine.

Fatima ai grija cu branza feta, ti-au explicat bine Danip si Ramsan.

Ramsan, exact la asta ma gandeam eu ieri, cu perioada de sarcina. Si nu numai pt mancare ci si din alte motive : primul trimestru il avem primavara, deci fara mers prin frig, alunecus, viscol. Vara ne prinde in trimestrul 2, deci numai bine ca e cel mai bun trimestru ( nu starea de rau din primul, nu burta si mersul greoi din al 3 lea, deci e super), iar trim 3 ne prinde toamna. S-au potrivit de minune. Sg dezavantaj e ca o sa fie cam ferig cand vine bb si nu prea o sa-i scoatem afara in primele luni, dar asta e na...Am inebunit, uite ca deja am ajuns cu gandul ff departe, dar nu ma pot abtine

Si acum despre mine..stau aproape numai in pat, mi-a dat dr medical, ma simt bine, nu vomit, f rar senzatie de greata. Urmez tratamentul cu strictete. Am sanii mariti si durerosi. Mai am si durerile de burta cand si cand , dar mai rar si mai vagi parca. Sper sa o tina tot asa, sa fie bine.

va pup, merg in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

AM DOI [BB][BB] !!!
Am fost ieri la echo si mi-a scris pe biletel:
1)GS=9 mm
2)GS=7.5 mm
Mi s-a spus ca sarcina mea(embriologic vorbind are 1 luna) DPN-ul nu poate fi sigur pt.ca sunt 2.
Mi s-a dat medicamentatia pt.pana in data de 25.04.2006 cand voi merge la urmatorul echo(Gravibinonul,Utrogestan,Acid folic in continuare,No-spa si Scopantil la nevoie imediat,si Thrombo-ass - aspirina cardiacului,trebuie s-o iau pt.ca am facut stimulare cu Menogon iar acest medicament poate da sindrom antifosfolipidic si automat avort).

http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+

Mergi la inceput