Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
rachel owen spune:
Nu gaseam subiectul
Super titlu!
Felicitari lui Codrin
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
bubu05 spune:
Felicitari Codrin! Shobo, tu ce ai luat de Baby Expo?
La multi ani, Alina Maria! Multa sanatate, Mandy sa va aduca numai bucurii si petrecere frumoasa! Bineinteles, asteptam poze!
Fetelor, cum merge dieta? Trisati sau ce faceti? Eu am -3kg, chiar si dupa ce am mancat! Dar inca nu se vede...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Felicitari Shobo pentru primii pasi! Si Rebecca a facut la fel simbatata trecuta, dar de atunci nu a mai vrut. Cind realizeaza ce face se aseaza jos. Scrisesem si eu atunci dar nu ne-a bagat nimeni in seama
In schimb de ieri incoace mi s-a indeplinit si mie marea dorinta si spune si ea "mama" mai ales la suparare, daa o las singura si striga..e asa frumos, credeam ca nu mai vine odata ziua aia!!
Alina, La multi ani! sa fii fericita alaturi de familia ta si sa te bucuri de frumusica ta!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
PatriciaArdeleanu spune:
Bubu, eu am mai trisat pe ici pe colo, in sensul ca am mai rontait seminte...sa mai treaca foamea si am inlocuit meniuri: in loc de peste am mincat sunca...in loc de miel am mincat pui, am mai mincat aseara un mar...deci chestii din astea. De vazut nu prea se vede, dar se simte foare bine, mai ales la blugi si mi s-a retrat burta de tot. Eu beau si ceai de slabit intre timp si mi-am cumparat si Clairol -sau cu se cheama.
Shobo, eu studiez monti si mi se pare f interesant. vreau sa imi schimb mie si fam mele total stilul de mincare. cite greseli facem chiar si la alimentatia copiilor..cind o termin pe asta trec si eu la stil monti, mi se pare f usor. Deja am inlocuit zaharul cu fructoza.
PS. sHOBO, zi-mi si mie daca esti multumita cit ai slabit (si cam cit, daca nu e secret)
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
lbelciug spune:
Buna seara fetelor,
In sfarsit am reusit sa-l adorm pe Matei. Am reusit in cele din urma sa ajungem la BabyExpo, insa nu v-am identificat pe nici una din voi (am ajuns pe la ora 16:00). Sunt foarte multumita de cumparaturile facute: un carucior sport, sandale din piele f bune, Pampers, hainute si o jucarie de tras cu ata. Daca merge vreuna din voi maine, va recomand incaltamintea de la ChampInvest!
Felicitari Shobo si Patricia pentru primii pasi! Asa-i ca e foarte emotionant momentul?
Kita/Ubi, va rog spuneti-mi si mie care e traba cu Barilla?
Tomasaaaaaa, pe unde te ascunzi?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
bubu05 spune:
Patricia, nu fi supalataaa...cred ca nu am citit bine! Felicitari si Rebeccai!
Si eu mai trisat, in sensul ca in loc de o felie de paine, mancam doua prajite, am gustat o gura de clestisor de crab aseara, dar atat!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Multumesc Patricia , Oana si Crinuta , incerc sa fac o zi frumoasa maine mai ales pt. Mandy ii plac foarte mult vizitele , oriunde doar sa fie multi oameni .
Poze fac la torturi cand sunt ornate , ceea ce se va intampla maine .
Felicitari pt. primi pasi Codrin , ma bucur mult ca l-ai vazut tu Shobo sper ca asa va fi si la mine si nu o sa aflu de la bona .
Patricia imi pare rau ca nu te-am bagat in seama mai devreme cand ai spus ca Rebecca a facut primi pasi , este un moment unic si merita din tot sufletul felicitat . Ma bucur mult pt. tine ca si tu ai fost de fata , de abia astept si eu sa o vad asa pe Mandy cred ca o sa plang de dragul ei .
Sa va dau si eu o veste mare pt. mine , Mandy are iesit un dinte sus in misloc se vede f.f.f. putin insa ma uit mereu ca mi-e drag sa vad ca avanseaza si ea . Deci acum avem 3 dinti .
S-a terminat filmul , a fost bun iar acum merg sa fac o baita .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
MihaT spune:
Patricia, felicitari pentru Rebeca!!! Nu ai plans cand ai auzit-o ,eu am plans de bucurie cand mi-a spus prima oara "MAMA"
Shobo,felicitari pentru primii pasi!!!
Alina ,iti spun si eu LA MULTI ANI SI SA AI VIATA PLINA NUMAI DE BUCURII SI IUBIRE IMPREUNA CU FAMILIA TA!!!