Piticodromul de ian-feb05 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

felicitari rebecca pentru "mama" si pentru primii pasi!
felicitari codrin pentru primii pasi!
la multi ani Alina sa ai parte numai de bucurii, impliniri si sanatate!
felicatari mandy pentru dintisor!

la capitolul mofturi la mancare crisu nu mai vroia de cateva zile iaurtul de la ora 17-18. pana acum ceva timp devora 200ml cu o banana sau simplu cu zahar, iar acum nu pot sa il dau decat in somn..... am incercat si iaurt cu fructe: danonino, mill, zott nimic, cum se uita la el cum da din maini ca "nu".

azi am iesit la plimbare cu carutul cel nou.....o adevarata incantare si pt mine si pt ea. am mers ce am mers si s/a culcat.
partea frumoasa este ca toata ziua a stat numai in scaunul de masina, se urca in el, coboara, topaie.....l/am lasat special ca sa se obisnuiasca in el, ca parca vad ca in masina nici nu o sa vrea sa stea in el....

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Alina Maria, La Multi Ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, eu o sa ies peste cca 2 ore in parcul Tineretului.
Mai vine cineva?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Piticodromul? Lipsesc si io cateva zile (motivat de altfel) si ce gasesc? Haios

Fetelor hai sa va zic cate ceva de lady fingers. M-a pus (nu stiu cine) sa ma apuc si io de asta prashitura.... Nu mi-ati spus si mie ca dureaza cateva ore... Eu desi sunt o mare incepatoare in ale bucatariei (fata tanara..) nu stiu cum se face ca imi reusesc incercarile. Mi-a reusit si asta doar ca am stat fro 3 ore sa coc degetelele.... Si a iesit si multa prajitira ca neavand fro petrecere n-a avut cine manca.... A doua oara nu mai fac. Si la mine cu smantana Ladorna albastra iesit cam subtiore si am ingrosat-o cu niste crema de tor cu lamaie si a iesit foarte buna///

Shobo ce ai luat de pe la Baby Expo? Felicitari pentru primii pasi!!!! Sa te tzii de acum, distractie!!!!

Patricia si voua Felicitari si pentru pasi si pentru Mama!

Anda ce mnai faceti?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ana Maria, cum adica nu a avut cine sa o manance? E prima data cand aud asa ceva legat de Lady's fingers. Era de ajuns sa imi dai un pm si la tine eram halind tot. Tu crezi ca eu ma joc cu Lady's Fingers?
Nu exista ceva mai bun

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Alina Maria!
Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mey am citi si io din urma si am vazut despre intalnire. Cam putine fete s-au oferit. Poate e din cauza ca e sambata si vor sa stea cu familiile. Eu , in principiu vin desi si eu stau sambatata cu sotu si cu cupilu. Crinuta daca nu poti veni pe 25 hai s-o mutam mai devreme si sa ajungi si tu. Am vazut ca restaurantu' e mexican. Eu am problema cu salsa, chiar saptamana trecuta mi-a fost rau de la e.... Sper sa gasesc si altceva de mancat.

Crinuta pai nu a avut cine manca pentru ca eu ma cam feresc de dulciuri (am mancat o portie)iar restul nu s-au dat in vant. Daca stiam va invitam pe la noi!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumim tuturor.
Nu m-am suparat deloc cam am trecut neobservata, pe bune. Si eu citesc de multe ori printre rinduri. Important este ca bucuria este impartasita cel mai mult in familie.

cum merge dieta?? eu continui sa trisez, iar chestia ca si o guma de mestecat da peste cap regimul nu e valabila la mine. Azi deja am 59 si un abdomen plat cum nu am mai avut de multa vreme, nu ma simt ametita sau sa imi fie foarte foame, desi nici azi nu am respectat duritatea regimului si am mincat putin piept de pui la cuptor la prinz. Important este ce si cum mincam de acum incolo.

Ana -Maria, asa a fost si la mine cu aceasta prajitura. A cazut beleaua numai pe mine. Asa ca...nu toate gusturile sint la fel, chiar daca mie mi-a placut f mult, nu am putut indupleca nici sotul, care este spaima dulciurilor, sa manince. Insa la motz cind a fost pe post de tort nu a ramas deloc. A fost cineva afara??bate vintul? ca de la mine de la etaj mereu am impresia ca bate. AStept si eu sa se trezeasca miss si sa iesim.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult de tot pt. urari , astazi desi nu ma asteptam am primit telefoane de la toata familia , au venit niste prieteni invitati de sotul; si mi-a facut o deosebit de mare placere . Dupa masa vine socru si cumnata si o prietena romanca . A iesit pana acum o zi super .
Am pus niste poze la 19 martie , sper sa va placa . Eu nu fac torturi asa frumoase ca voi dar la gust sunt super .
Ma duc sa ma pregatesc de retul vizitelor .
A am primit cadou mai mult pt. casa un covoras special de ster pantofi cand intri in casa , in stil olandez si un semn cu " bine ati venit " cu un pitic ma rog tot ceva olandez , super frumos , ma bucur ca am primit ceva atat de util pt. casa noua .
O sa pun poze poate si cu cadourile daca o sa am timp .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Alina, La Multi Ani!, multa sanatate si fericire iti doresc! De obicei atunci cand nu te astepti, iese cheful mai mare, asa distractie placuta si sa te simti o rasfatata azi.

Felicitari pentru dintisorul lui Mandy, acum am citit din urma. Noi tot numai 2 dinti

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput