Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Buna seara tuturor!
Azi doar v-am citit pt. ca nu am avut tastatura...se stricase si am luat una noua...
Am dat-o in bara cu regimul...azi la cina, adica la ora 6, in loc de gratarul de vita am papat 2 snitele cu cartofi taranesti...Se puneeeee??? De maine revin la dieta, dar...o mai avea efect?
Copilul meu imi pune nervii la incercare, adica noaptea. Adoarme imediat la 8 jumatate, doarme nemiscat pana la 1-2 noaptea, iar noi (adica eu si tati) cam atunci adormim. Si incepe circul: se trezeste la 3, la 4, la 5, la 7 mereu plangand si fara sa vrea nimic...ce o avea, nu stiu! Sper sa nu il tina mult, poate trece, la fel ca si cu papatul. Si-a revenit, nu a mai facut fitze, dar a mancat pranzul in fata televizorului, ca altfel...era ca inainte.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
gabi.i spune:
BDana ma emotionat foarte tare mesajul tau .Asa am patit eu la Reb si ea cred ca ar fi supt pana la scoala cel putin.Tu cum te simti?iei pastile ?Sau s-a oprit lactatia repede?
Anda la Reb primele simptome de enterocolita au fost varsaturile dupa care a inceput cu febra si diaree dar probabil ca fiecare organism reactioneaza in felul lui.Am citit ultima povestioara-super.Cred ca asa simtim mai toate cand ii vedem cum isi iau zborul incet dar sigur ,si asta nu-i decat inceputul...
Kris pe mine Iustin ma mai trezeste cam de doua ori la 2,30-3 si la 6,30 dupa care mai doarme pana la 8,30-9.Ma gandesc si eu f serios sa reduc nr meselor de tzitzi dar astept sa vad daca scapam de varicela.
Gabica mamica
ixxi spune:
Crinuta imi pare rau ca ai necazuri, daca ai nevoie de ceva,orice ....apeleza cu incredere.
Anda crisu cand a avut enteroviroza si nu manca imi bea si cate 500ml de ceiut. eu i/am dat pt hidratare hydrasec si pt flora enteroli 1 plic pe zi. crisu avea si cate 10 scaune intr/o zi. ai mare grija sa nu se irite la poponet de la scaunele moi.
Tomasa asa o invata mami sa se lase greu cucerita......
cred ca e ceva in atmosfera!!!!!!!! intai fite la mancare si acum si crisu se trezeste de 2-3 ori pe noapte si plange si nu/i trece decat daca o i/au in brate! eu cred ca cei mici s/au vorbit intre ei sa faca toti figuri in periada asta!
bub nu cred ca se pune, caci si eu am papat 2 sniteluse, dar fara cartofi. eu cred ca am ajuns la un prag ca de sambata nu am mai scazut nici un gram si doar am facut foamea pe saturate
.
azi si zilele urmatoare am un program asa de incarcat.....trebuie sa aler sa/mi fac pasaport si mie si fetii, caci ne/am trezit cam tarziu, plus cateva intalniri....of. acum fug sa prind si eu un pic de somn pana nu se trezeste piersicuta....
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
catiflo spune:
crinuta, iti doresc sa treci repede peste toate necazurle, nu te lasa batuta, tu esti o luptatoare 
Ubi spune:
Liviana - am dat la Nufarul covoarele - 130.000 mp si vine sa le ia de acasa.
Tel: 3.18.04.85
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Ubi spune:
Si Alexandra se trezeste peste noapte. Nu-mi amintesc o noapte in care sa nu se fi trezit. Dar a mea nu plange, se ridica in picioare in patut si tzopaie. Ii dau apa si intr-o secunda adoarme la loc. Nu ma deranjeaza decat ca ma scoala ca in rest adorm si eu la fel de repede ca ea.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
tomasa spune:
Bdana, scumpa, o sa treaca, vei vedea. Si o sa-ti amintesti doar frumusetea perioadei, lungi, cat l-ai alaptat. Imi imaginez cat de greu iti este sa-l vezi asa de necajit, insa trebuia, e un pas normal in evolutie. Dar asta o stiai deja si tu, astfel incat vorbele mele nu te ajuta nicicum...de fapt nu prea stiu ce sa-ti spun, decat ca ma gandesc cu drag la voi si iti doresc sa treceti repede peste perioada asta grea. Pupici multi-multi, din suflet! 
Crinuta, curaj, orice ar fi se rezolva, nu exista problema fara solutie. Capul sus, cum zicea Scarlet in "Pe aripile vantului", si maine e o zi!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
BDana spune:
Irina, Gabi.i si Anda, multumesc ptr intelegere
. Eu am suferit f. tare, nu numai ca il vedeam plangand pe el dar si ptr ca aveam sanii super-plini, stateau sa explodeze. Si ma dureau ingrozitor. Asa ca, dupa 2 zile, cand am inceput sa frisonez, am luat brocriptina, dupa o schema proprie, si nu am mai avut pb si nici reactii adverse. Acum sunt asa, nici plini, nici goi-goi, e pe duca lapticul meu
. Dar eu nu mai suportam, ca, in loc sa renuntam incet-incet la tzatzi, mai rau era.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Witchie spune:
Ixxi, sa stii ca am mare noroc cu Irina mea, ca bea ceai de menta, il accepta. Azi noapte s-a trezit o singura data si a golit un biberon mic. Inca are scaune moi si urat mirositoare dar nu mai mult de 2 pe zi si nu s-a iritat. Noi folosim servetele umede fara parfum, si crema de galbenele. N-am avut probleme decat in perioada dintilor.
Dana, in afara de medicamente, te ajuta si sa mulgi cate putin, numai pana se decongestioneaza sanul, si sa faci masaj usor cu dusul cu apa calduta (nici foarte rece, nici foarte calda).
Fug la sedinta, revin.
PS Crinuta, garda moare dar nu se preda!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu