Branca ursului

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

dianadi -nu,dimpotriva ,eu am FSH si LH mici.Sunt intotdeauna sub valoarea normala(am facut anal.in Z3,Z14,Z21).De aceea doctorita mi-a recomandat pt reglarea LH -ului Mastodynon iar pt.FSH injectii cu Puregon .De atunci,adica de vreo luna si 3 sapt.nu mi-am facut analizele.Succes la toate.Eu Z19!!!semne-doar dureri mari de sani dar este de la prolactina care ar creste dar nu o lasa Mastodynonul.Sic!!!

Mergi la inceput

A,A,A,A fetelor...superrrb! sunt Z23 si a batut rushii la poarta!Ce ziceti?Pacat de fiolele de Puregon care au fost numai 6,5 mil+multe altele...Clar renunt la medicamentoase si trec la NATURISTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna fetelor ,intreb pentru o prietena ,are probleme cu un muschi care duce la creier si ii da mari dureri de cap ,poate sa ia medicamentul ? si cat de recomandat e pentru persoanele cu diabet ?va rog sa imi raspundeti.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

quote:
Originally posted by tzuca74

...Eu Z19!!!semne-doar dureri mari de sani dar este de la prolactina care ar creste dar nu o lasa Mastodynonul.Sic!!!

tzuca e prima data cand aud asa ceva. Si pe mine ma dor sanii fff tare inainte sa vina rusii (de cand iau Mastodynon) dar nu stiam care e explicatia. Eu iau si BU si ma gandeam ca din cauza ei ma dor pt ca fetele "mastidonyste" nu au patit asa ceva. Poti sa-mi spui mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Copilutzu, spune-i sotului sa consume BU in stare de pulbere,poate asa v-a reusi.

Mergi la inceput

Tzontzonelu,pe mine ma dor sanii dupa perioada ovulatiei ,aprox.din Z15 pana in Z23-24 dupa care nu mai simt absolut nimic dar stiu sigur ca urmeaza rushii-din pacate.Povestea cu LH si cu FSH este,daca bine am inteles ,fiind cu valori mai mici decat normal-mai ales in Z14 este ca nu prea are putere folicului sa se rupa si oricum este cam amarat.Am inceput dupa capul meu sa iau extract de mladite de zmeur(pt.trompe),tinctura de BU si ceai de BU.Bineinteles continui si Mastodynonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

VA MULTUMESC ,...chiar azi am reusit sa le achizitionez pe toate ,va rog sa-mi spune-ti de cind sa incep acest tratament-din prima zi de ciclu sau....?
daca scade asa tensiunea cu ce sa combin acest BU ?
sper sa fie bine sa nu am dureri de cap sau alte probleme, ca mai am si un chist ovarian in stinga si cine stie ce va mai fi pe urma.
Va pup,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by titelu

Copilutzu, spune-i sotului sa consume BU in stare de pulbere,poate asa v-a reusi.

Adica pastilutze???? Am inceput deja cu pastilutzele si asteptam ..ceva...rezultate . 3 pe zi.
Multumesc mult!!!
Tu??? Ceva imbunatatziri????
Bafta muuulta!!! Va tin pumnii!!

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

copilutzu...,nu ...BU in stare naturala(radacina) nu pastile,se rumega ca prostu-n tirg pina se face o pasta,dupa care se inghite>>>Matza cu Samburelul vineri imi vin acasa din spital.Va tzinem pumnii tuturor

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buzincu spune:

In cazul meu BU nu a avut efectul dorit.Am urmat tratamentul impreuna cu sotul timp de 5 luni. Cred ca efectele acestei tincturi difera de la un organism la altul . La mine nu a tinut , poate la voi va fi altfel. Va doresc succes .

Mergi la inceput