Branca ursului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Lachi, efectul este indirect. Eu am avut probleme cu prolactina si am luat Mastodynon ca sa mi-o scada. Prolactina crescuta actioneaza negativ asupra tuturor celorlalti hormoni.
http://www.henriettesherbal.com/archives/best/1995/vitex-1.html
Dianadi, noi avem acum niste probleme si momentan eu nu mai iau decat Maca. Tu acum nu mai ai chisturi, nu?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

bubulino, las-o mai moale, nu-mi mai insira toata lista de hormoni pe care-i cunosti, ca afirmatia mea era strict legata de FSH-faza foliculara. Asta am spus eu: sa nu mai spui niciodata ca Mastodynonul creste FSH. punct! si crede-ma ca am si eu habar cat de cat cand fac o afirmatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Dianadi,imi pare rau pentru problemele pe care le ai,din pacate asemanatoare cu ale mele.Nu stiu zau ce voi face dupa ce voi opri tratamentele prescrise de ginecoloaga-probabil voi merge intr-o lunga vacanta...Inafara de Mastodynon nu am incercat un tratament homeopat adevarat.Prbabil voi incerca,caci alta varianta nu prea mai exista.Mi s-a propus clar FIV dar inca ma mai gandesc.Oricummi s-ar parea tare urata viata fara o mogaldeata...Succes la toate si poate mai aveti alte solutii voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Fetelor dragi,

lachione, trebuie sa mai existe o solutie - reconstructie de trompe nu se poate? ai intrebat si alti medici? Tutunaru, Marinescu? Tu ai incredere in metode mai neobisnuite, meditatie etc.? Am citit mai demult despre o romanca din Germania careia medicii nu ii dadeau nici o sansa, a venit in Romania si a urmat niste sedinte cu dr. Vitali Ciobanu din Arad (el e basarabean) si a ramas insarcinata. Vroiam sa iti trimit linkul, dar nu mai gasesc articolul din Formula As. O sa il mai caut.

eu am FSH in z3 11,6 - mare!... am vazut la Medicover limita maxima 12,7, dar doctorita endocrinolog de acum un an mi-a spus ca nici FIV nu e de facut. Medicii gineco la care am fost ulterior mi-au zis ca am analize bune!... Analizele din faza luteala mi-au iesit superbe... cum e posibil?

Bubulina, BU stimuleaza rezerva ovariana? ar fi superb!...

Tzuca, si tu ai FSH mare?

Ne ramane speranta in Dumnezeu.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Dianadi, http://www.formula-as.ro/articolprint.php?id=4468

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Multumesc, bubulina, si eu citesc mereu din Formula As, voi reciti ce mi-ai trimis, ca sa imi reamintesc.

Eu am luat o luna si jumatate neintrerupt.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, va intreb si ceva: BU are efect si asupra gigeilor, nu? Am inceput sa ii dau sotului, si nu stiu daca el trebuie sa faca pauza! ( ca nu are nici ovulatie, nici risc de sarcina!) Merci!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicia, la barbati nu se face pauza. Intrucat spermatogeneza dureaza 3 luni, sotul trebuie sa ia continuu BU.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

parca scire ceva si de spermatogeneza la BU; nu mai stiu sigur dar citeste prospectul felicia! Insa stiu sigur ca are efect bun pentru apetitul sexual (ca sa ma exprim mumos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bubulina1, Lachione, ms! Efectul asupra apetitului sexual l-am simtit deja! Am citit prospectul, dar nu scria daca trebuie sau nu intrerupt!
Chivutamonica, de la Plafar!

Poze1Poze2

Mergi la inceput