Branca ursului
Raspunsuri - Pagina 4
bubulina1 spune:
Lachi, efectul este indirect. Eu am avut probleme cu prolactina si am luat Mastodynon ca sa mi-o scada. Prolactina crescuta actioneaza negativ asupra tuturor celorlalti hormoni.
http://www.henriettesherbal.com/archives/best/1995/vitex-1.html
Dianadi, noi avem acum niste probleme si momentan eu nu mai iau decat Maca. Tu acum nu mai ai chisturi, nu?
Speranta moare ultima!
Kariris spune:
bubulino, las-o mai moale, nu-mi mai insira toata lista de hormoni pe care-i cunosti, ca afirmatia mea era strict legata de FSH-faza foliculara. Asta am spus eu: sa nu mai spui niciodata ca Mastodynonul creste FSH. punct! si crede-ma ca am si eu habar cat de cat cand fac o afirmatie!
tzuca74 spune:
Dianadi,imi pare rau pentru problemele pe care le ai,din pacate asemanatoare cu ale mele.Nu stiu zau ce voi face dupa ce voi opri tratamentele prescrise de ginecoloaga-probabil voi merge intr-o lunga vacanta...Inafara de Mastodynon nu am incercat un tratament homeopat adevarat.Prbabil voi incerca,caci alta varianta nu prea mai exista.Mi s-a propus clar FIV dar inca ma mai gandesc.Oricummi s-ar parea tare urata viata fara o mogaldeata...Succes la toate si poate mai aveti alte solutii voi!!!

Dianadi spune:
Fetelor dragi,
lachione, trebuie sa mai existe o solutie - reconstructie de trompe nu se poate? ai intrebat si alti medici? Tutunaru, Marinescu? Tu ai incredere in metode mai neobisnuite, meditatie etc.? Am citit mai demult despre o romanca din Germania careia medicii nu ii dadeau nici o sansa, a venit in Romania si a urmat niste sedinte cu dr. Vitali Ciobanu din Arad (el e basarabean) si a ramas insarcinata. Vroiam sa iti trimit linkul, dar nu mai gasesc articolul din Formula As. O sa il mai caut.
eu am FSH in z3 11,6 - mare!... am vazut la Medicover limita maxima 12,7, dar doctorita endocrinolog de acum un an mi-a spus ca nici FIV nu e de facut. Medicii gineco la care am fost ulterior mi-au zis ca am analize bune!... Analizele din faza luteala mi-au iesit superbe... cum e posibil?
Bubulina, BU stimuleaza rezerva ovariana? ar fi superb!...
Tzuca, si tu ai FSH mare?
Ne ramane speranta in Dumnezeu.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."
Dianadi spune:
Multumesc, bubulina, si eu citesc mereu din Formula As, voi reciti ce mi-ai trimis, ca sa imi reamintesc.
Eu am luat o luna si jumatate neintrerupt.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."
felicia_ spune:
Fetelor, va intreb si ceva: BU are efect si asupra gigeilor, nu? Am inceput sa ii dau sotului, si nu stiu daca el trebuie sa faca pauza! ( ca nu are nici ovulatie, nici risc de sarcina!
) Merci!
Poze1Poze2
bubulina1 spune:
Felicia, la barbati nu se face pauza. Intrucat spermatogeneza dureaza 3 luni, sotul trebuie sa ia continuu BU.
Speranta moare ultima!
Kariris spune:
parca scire ceva si de spermatogeneza la BU; nu mai stiu sigur dar citeste prospectul felicia! Insa stiu sigur ca are efect bun pentru apetitul sexual (ca sa ma exprim mumos
)
felicia_ spune:
Bubulina1, Lachione, ms!
Efectul asupra apetitului sexual l-am simtit deja!
Am citit prospectul, dar nu scria daca trebuie sau nu intrerupt!
Chivutamonica, de la Plafar!
Poze1Poze2