Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
karmenutza spune:
Mooooaaaaamaa! Ce ati mai scris aseara! M-ati spart! Am lasat capitolu' la pag 5 si cand m-am intors dimineata, capitol nou si cu 2 pagini!
Codruta, pe Petra o iei cu tine la cosmetica si coafor?
Feteleor, spor la cumparaturi (sunt sigura ca veti avea)! Distractie maximaaa azi la intalneala!
Catalina
simodina spune:
Neatza!
La multe lunite sarbatoritilor!
Alina, Simo si cu mine venim de la 3 ca nu avem cu cine la cupchiii dupa ora 5. Sper nu fim singurele si cand veniti voi sa trebuiasca sa plecam. Cine mai vine la 3?
Vai fetelor, ce petrecere dansanta am ratat aseara . Dar ma gandesc la voi ca cele ce merg azi la Baby expo o sa caute locul de odihna sa traga un pumn de somn. Cuscra tu sa stai linistita ca te ciupesc eu daca adormi in picioare ( asta ca sa vedeti ce face oftica din om, he he )
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
jadi spune:
m-am culcat eu bine mersi azi noapte si voi ati mai scris 5 pagini... somnambulelor...sau bulelor sau cum oti vrea.
Eu aseara am comis-o cu fimiu, am gresit cand am pus pampersul si dimineata era pishat pana la gat. nu ni s-a mai intamplat de mult si avea si pampersul plin ochi asa ca m-am trezit am spalat copilul l-am hranit si l-am adormit pentru inca 1 ora... ca la 7.30 are ora de trezire si de mers la servici. si cum tragea chiote l-a luat tasu la noi in pat si drept recunostinta s-a kkt in direct cu scremut cu tot tacamul... si dupa aia ia-l din nou spala-l schimba-l.
acum vrea sa stea cu mine la laptop si isi arunca picioarele pe tastatura.
rezervarea e facuta pentru 3-4 pe numele deniss popescu, veniti cand puteti...
a venit bona, va pup ca ma pregatesc de plecare
Deni & Vlad 28 sept 2005
BiuMil spune:
mai fetelor, ce-ati avut de gand aseara...eu care am plecat ca vazuzem ca toata lumea se uita la meci....
Tonnia, se pare ca morcovul crud nu? da stii tu altceva?
Cristina, Milan a papat numai san pana prin luna a 4-a si e amuzant ca atunci a avut cele mai mari salturi in greutate, chiar si 1,6 - 2kg pe luna! luna asta, de cand i-am dat si lapte praf a luat doar 500 gr....
ce fel sunt canturile ABS???
va urez o zi buna la cumparaturi, sa gasiti tot ce vreti si inca ceva pe deasupra...o sa fim si noi acolo in jur de 1...asa ca mai studiez poze pana atunci si poate va vad.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
ma duc sa iau morcovi...cat suc iese din 1 Kg de morcovi? stie cineva?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mimsi spune:
Neata!
Bag seama ca aseara m-ati suntat, da? Ati asteptat sa adorm si tin'te kef!
Da' v-am suntat si eu, sic! Am fost la alt chef.
Cu Alexia, care s-a trezit cu gura pana la ureki si ne-am jucat de n-am mai stiut de noi de la unu jumate pana la doua jumate. Sper sa fi fost un accident, pt ca presimt ca n-am sa rezist la atata joaca .
Sofia, lasa supararea! Daca te incalzeste cu ceva sa stii ca majoritatea soacrelor au ca nurori niste mame denaturate . Mamele de baieti poate ne vor lamuri in timp cum se produce aceasta mutatie. Vrei sa-ti zic perla capitala pe care-a zis-o soacra mea? Ca ce stiu eu si Santimbreanu (asta-i dr copilului) cum se cresc copiii, ca noi n-am mai crescut copii. Iti dai seama care era singura pers de pe pamant ale caror sfaturi trebuiau luate-n seama, nu? Bine, kestia asta a declansat o adevarata furtuna (pentru ca nu m-a rabdat sufletelul sa-i descriu o parte din greselile facute de ea - i le-as fi pove pe toate, dar de enervare am uitat pe moment din ele) si rezultatul este multumitor, adica nu s-a mai amestecat cu de ce asa si nu altfel... Soptu tot incearca sa ma imbuneze cand si cand, dar nu ma las pt ca s-a intrecut pe ea cu remarca aia.
Pentru fetele din tura 1 care merg astazi sa se socializeze - distractie placuta la shopping si dupa.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
Tonnia spune:
BiuMil, m-ai incurcat cu morcovii, nu mai stiu cum era...lumineaza-ma tu!
Distractie placuta, fetelor!!!!
b_irina_c spune:
'neata!
Moamaaaa ce limbarita ati avut!!!! Am de recuperat nu gluma .
Acum ma apuc... Revin...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
karmenutza spune:
Fetelor, morcovul crud Nu constipa, dimpotriva. Morcovul crud e pentru copii constipati.
Morcovul fiert constipa, este pentru copiii cu diaree. Nu fierbea Sofia la morcovi o gradina intraga cand avea Nuka diaree?
Catalina