unde va pensati?
Raspunsuri - Pagina 2
mitumac spune:
Si eu tot acasa ma pensez...o singura data m-am facut la cosmetica...mi-a explicat principiu...si de atunci numai acasa....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
moko spune:
eu NICIODATA acasa!!!
Daca pun mana pe penseta, numai dracii fac, mai ales ca le am destul de rare si deschise la culoare, iar cum eu am 2 maini stangi, intotdeauna cand incerc sa economisesc cateva zeci de mii, ma pricopsesc cu niste minunatii deasupra ochilor, de nu-mi mai vine sa ies din casa vreo 2 saptamani(cu atat mai mult cu cat nu sunt un mare fan al machiajului si atunci trebuie sa suport corvoada de a creiona sprancenele
)
......in concluzie, daca locuiesti in berceni, da un semn si-ti recomand o super-cosmeticiana!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
corinadana spune:
Simona!! Am aruncat si eu un ochi in pozele voastre! Lasa ti sprancenele n pace! Le ai super.Asa se poarta acum un pic mai grosute!! Si daca ai si ochii verzi albastri e minunat. Contrastul sprancenelor cu ochiul colorat e excelent.
Apropo' de sprancene aici in L.A e o romanca ce a facut milioane de $ din pensat. Acum are cabinet in Beverly Hills si penseaza o gramada dintre actritele cunoscute.
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
nadyana spune:
fetelor din Iasi, va rog sa-mi spuneti si mie un salon la care ati fost pt. pensat si ati iesit multumite.
aime spune:
Ma pensez la un salon nu f pretentios, o cunosc de cativa ani pe cosmeticiana si sunt f multumita.
Nadyana, eu merg la un salon in Nicolina 1.
aime
nadyana spune:
quote:
Originally posted by aime
Ma pensez la un salon nu f pretentios, o cunosc de cativa ani pe cosmeticiana si sunt f multumita.
aime
aime, ma bucur sa te cunosc.spune-mi si mie unde este acest salon?
dolcebaby spune:
Eu am o cosmeticiana super buna, cel putin pe mine m-a multumit intotdeauna, are cabinet acasa care este foarte bine echipat si produsele care le foloseste sunt de calitate, preturile sunt mici...
Daca va intereseaza sta in Colentina pe la sectia 7 o cheama Alina si nr de tel este 0724.912.364
Dak o sunati sa-i spune-ti ca aveti tel de la Laura (graviduta)
Ii fac reclama pentru ca mie mi-a facut o impresie foarte buna de cind merg la ea ( de citeva luni). Cosmeticiana mea din berceni a nascut si nu mai poate munci , asa ca fac un un efort si ma duk in Colentina odata pe luna...acum nu mai pot sa ma duk singura
ma duce sotul cu masina![]()
dolcebaby
aime spune:
quote:
Originally posted by nadyanaquote:
Originally posted by aime
aime
aime, ma bucur sa te cunosc.spune-mi si mie unde este acest salon?
Salonul se numeste Lisa M (cosmeticiana e Anisoara) si se afla in Nicolina 1(prima statie din P Ros) langa blocul Dyo. Stai in Nicolina?
iren spune:
De citziva ani ma fac singura, acasa, dar acu doo saptamini am vrut sa-mi skimb radical forma sprincenelor, asha c-am purces la ciumpavit
Urmarea? Stau pe bara inca doo saptamini, sa-mi creasca la loc, shi p-orma merg la un cabinet, s-o ia de la inceput ![]()
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.