rimel eficient

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu folosesc ptr efectul de gene false rimelul de la Burjois Coup de theatre ( cel cu doua capete). E extraordinar. Nu se compara cu Maybeline sau L'oreal.
Iar ca rimel de zi cu zi am descoperit Pupa ( cel ptr volum ). E primul rimel care intr-adevar coloreaza genele de la prima aplicare. E mai scumput ( 450.000 lei) dar merita

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by madau

Eu folosesc ptr efectul de gene false rimelul de la Burjois Coup de theatre ( cel cu doua capete). E extraordinar. Nu se compara cu Maybeline sau L'oreal.
Iar ca rimel de zi cu zi am descoperit Pupa ( cel ptr volum ). E primul rimel care intr-adevar coloreaza genele de la prima aplicare. E mai scumput ( 450.000 lei) dar merita

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Draga mea, cam cat este rimelul de la Burjois?:(spre rusinea mea de firma Pupa nu am auzit.unde se gaseste?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tanaion

Nadyna si eu tot Hypnose de la Lancome iti recomand.

Tana

Draga Tana, cam ce pret are acest rimel?este special pt.gene lungi sau pt. volum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Astazi mi-am cumparat un rimel de la Max Fctor(Lash Lift), pt. volum. M-a costat 10.45~€. Negru. L-am probat, si mi se pare super. V-il recomand.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, eu din cate am observat, cam toate rimelurile mi-au incarcat genele la primele 4-5 folosiri(sincer).Hypnose,e bun, dar se usuca repede.In 4 luni deja ca te chinui, sa te rimelezi.
Burjois(a fost mult timp firma mea preferata), numai ca din pacate cosmeticele lor sunt pline de chimicale(asta dupa Chanel)!
Mama si au un fond de ten, de-ti face tenul PERFECTTTTTTT!
Lancome, e mai acceptabil la capitolul asta!
Iliuta...verde?si cum dadea?eu am mai folosit albastru acu ceva ani,Doamne fereste, aratam oribillllll!!!
nadyana, exceptia intaraste regula, eu zic "ce scrie la carte", da nu are a face, daca se aseaza bine, putem folosi si portoxcaliu.
Mie imi place cum imi sta cu maro, si violet...crima si pedeapsa!!!
Parfumul nu l-am incercat nici nu stiam ca a aparut unul nou.
La capitolul asta, sunt indragostita iremediabil de Givency si Chanel!(oricat de chimical ar fi)
Rimelul Hypnose, e ptr. volum, dar le si alungeste!cu alte cuvinte hipnotizeaza trecatorii
Fara gluma, sunt multumita de el;nu ai nici o prietena care-l are si uite asa il poti incerca, sa vezi cum ti se pare?
sau sunt testere in magazine; daca nu iti place sa nu dai banii aiurea!
Bafta sa alegi ce-i mai bun pentru tine, in materie de rimeluri, si nu numai....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Nadyana, pe mine m-a costat 10 EUR, din Duty Free.
Asa cum spunea si Nikole le si lungeste, le da si volum si ce ma bucura pe mine foarte mult e faptul ca se ia greu (eu uit ca ma dau cu rimel si mai dau cu mana pe la ochi...).
Cat despre uscare, eu deja il am de mai mult de 4 luni si inca nu s-a uscat. Poate am eu noroc.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu am Maybeline si sunt multumita. Raportul pret/calitate e bun pentru mine.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
http://photos.yahoo.com/criss80serg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikole

Fetelor, eu din cate am observat, cam toate rimelurile mi-au incarcat genele la primele 4-5 folosiri(sincer).Hypnose,e bun, dar se usuca repede.In 4 luni deja ca te chinui, sa te rimelezi.
Burjois(a fost mult timp firma mea preferata), numai ca din pacate cosmeticele lor sunt pline de chimicale(asta dupa Chanel)!
Mama si au un fond de ten, de-ti face tenul PERFECTTTTTTT!
Lancome, e mai acceptabil la capitolul asta!
Iliuta...verde?si cum dadea?eu am mai folosit albastru acu ceva ani,Doamne fereste, aratam oribillllll!!!
nadyana, exceptia intaraste regula, eu zic "ce scrie la carte", da nu are a face, daca se aseaza bine, putem folosi si portoxcaliu.
Mie imi place cum imi sta cu maro, si violet...crima si pedeapsa!!!
Parfumul nu l-am incercat nici nu stiam ca a aparut unul nou.
La capitolul asta, sunt indragostita iremediabil de Givency si Chanel!(oricat de chimical ar fi)
Rimelul Hypnose, e ptr. volum, dar le si alungeste!cu alte cuvinte hipnotizeaza trecatorii
Fara gluma, sunt multumita de el;nu ai nici o prietena care-l are si uite asa il poti incerca, sa vezi cum ti se pare?
sau sunt testere in magazine; daca nu iti place sa nu dai banii aiurea!
Bafta sa alegi ce-i mai bun pentru tine, in materie de rimeluri, si nu numai....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Nikole, dar fondul de ten de la Lancome-Teint Idole ultra l-ai folosit?de care fond de ten spuneai ca iti face tenul perfect?de cel de la Burjois?
Am fost ieri prin magazine si am incercat fondul de ten de care iti spuneam de la Lancome si am mai incercat si rimelul si apa de parfum de la Lancome-Hypnose.chiar mi s-a parut bun Hypnose(rimelul)dar nu aveau decat rezistent la apa.saptamina viitoare cred ca merg sa-l achizitionez.este cam 1.030.000 lei, dar asa cum spunea si fata care vindea acolo, vezi diferenta.adica nu-ti mai cad genele, asa cum se intimpla cu alte rimeluri.
apropo de uscarea rimelului.am citit ieri intr-o revista ca un rimel nu trebuie folosit mai mult de 3 luni.nu stiu ce sa spun.eu am unul de la Lancome(cel pt. alungire)de vreun an si ceva si vad ca ,desi este uscat putin, inca e bun.
dar parfumul de la Lancome-Hypnose l-ati incercat?are tente de vanilie.e aparut nou, desi parca imi amintesc ca acum un an si ceva am incercat o mostra de parfum barbatesc(nu-mi amintesc ce parfum era)dar parca era Hypnose.voi de cand stiti ca a aparut acest parfum?pt. ca daca este vorba de Hypnose, l-as lua pt. ca mi-a placutr f. mult mostra de atunci.

Mergi la inceput

si..apropo de mostre..tot acum ceva timp mi-a cazut in mina o mostra a unui parfum.mirosea f. fain dar, din cauza neglijentei mele, am ratacit ambalajul si nu-mi aduc aminte cum se numea.nu-mi amintesc decat ca numele avea o legatura cu "noir"ceva de genul asta.mi-a placut f. mult si asi vrea sa-l iau dar..daca nu stiu cum se numeste..poate una dintre fete foloseste asa ceva si-mi poate improspata memoria.mostra o primisem intr-un magazin acum cam 1 an si presupun ca aparuse cam atunci.va rog fetelor, poate stiti despre ce e vorba.nici firma nu mi-o amintesc

Mergi la inceput

fetelor....stati....dupa ce am scotocit bine prin casa am gasit ambalajul de la mostra respectiva.parfumul se numeste Aigner Black.deci nu are nici o legatura cu "noir".l-ati folosit?eu imi amintesc ca mirosea f. bine.oare se gaseste la noi?

Mergi la inceput