ce fonduri de ten sunt eficiente?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Draga Oana, mi se pare chiar un pret f. bun.Este bine sa stium ca avem o cosmeticiana buna:))Iarasi vreau sa te intreb ceva:ce forma a sprincenelor se potriveste la fata rotunda?
Ce trucuri se folosesc in cosmetica cu ajutorul fondurilor de ten.de ex. cu un fond de ten care este de culoare "de negresa" ce trucuri se pot face(umbre,etc).parca am auzit ca se practica.
Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

forma sprancenelor depinde mult de un nr mai mare de factori:forma ochilor, a pometilor, distanta dintre sprancene, etc....
trucuri cu fond de ten....hmmmmm....se pot corecta anumite imperfectiuni.sau se pot evidentia anumite parti ale fetei.
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Subscriu la Helena Rubinstein mi se pare cel mai bun din tot ce am incercat, nu ma dau des dar cand ma dau vreau sa apara cat mai natural,
dupa fondul de ten se aplica si pudra pentru finisaj (io asa am invatat), ca sa nu se ia fond de tenul io ma makiez in sutien astept iau surplusul cu servetel (doar daca e cazul), si astept pana imi beau cafeaua nu stiu daca e necesar nu mi-a zis nimeni sa fac asa dar asa m-am gandit io
Ma intrebase cineva acu cateva sapt si nu am apucat sa raspund despre puncte negre cel mai bun e aparatul cu aburi dar se poate inlocui cu o cratita cu apa fiarta sau ceai fierbinte fata deasupra si un prosop pe cap, apoi se scot cu grija punctele, se spala fata cu apa calduta si se aplica o crema cu musetel sau de care aveti.

apropos de forma sprancenelor mie (am fata rotunda) imi plac sprancenele tunse. si delimitate prin regula triunghiului adic o pensula sau linie lunguta se duce de la nara la coltul din interior al okiului si de la aceeasi nara la coltul din exterior, ce este surplus se penseaza, apoi eu pentru fata rotunda vad sprancenele umic mai groase m,ai potrivite decat pe cele ff subtiri- cica nu se ia de deasupra dar io iau mereu pt a obtine forma dorita

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

off topic.sorry...
Oanabandol.ti-am citit postarile si mi se par tare utile si interesante.
De ce nu deschizi un subiect "cabinet cosmetic" de exemplu unde noi iti punem intrebari si tu ne dai sfaturi.Ce zici? Ne-ai invata sa ne machem,sa ne demachem,sa ne facem frumoase si dorite.
Mie una mi-ar prinde super un astfel de subect.
hai te rog.Curaj.

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by ioana2004

Feteloooor...
vreau si eu un fond de ten care sa imi acopere unele bubite de pe fata si care sa nu apara ca o masca...este asa ceva la Max Factor?
ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc...

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Ioana, eu am folosit multi ani produsele Max Factor si intotdeauna am fost multumita de ele. Am folosit mult Lasting Performance si am cateva testere de la Flawless Perfection - cred ca o sa trec pe el.

Aici gasiti sfaturi, idei si trucuri pentru machiaj: fata, ochi, buze etc: http://www.maxfactor.co.uk/flawless-perfection/flawless-perfection.jsp

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ange

off topic.sorry...
Oanabandol.ti-am citit postarile si mi se par tare utile si interesante.
De ce nu deschizi un subiect "cabinet cosmetic" de exemplu unde noi iti punem intrebari si tu ne dai sfaturi.Ce zici? Ne-ai invata sa ne machem,sa ne demachem,sa ne facem frumoase si dorite.
Mie una mi-ar prinde super un astfel de subect.
hai te rog.Curaj.

ange

super ideea.chiar oana ne este de mare ajutor.

Mergi la inceput

Fetelor, am fost ieri prin magazine si am incercat un fond de ten de la Lancome-Teint Idole ultra.Voi l-ati incercat?Cum e?Si am mai incercat Lancome-Hypnose-rimel si apa de parfum.

Mergi la inceput