ce fonduri de ten sunt eficiente?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si..ce parere aveti de folosirea saunei faciale care se foloseste la cosmetica?este bine sa o folosim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

momentan lucrez doar acasa(in dacia).intentionez sa-mi caut un job si la un salon
este indicat de folosit vapoforul(sau aparatul de sauna faciala)pt ca asa se deschid porii si se pot face extractiile corect, iar tenul absoarbe mult mai bine tratamentul aplicat
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Am si eu o intrebare:cum aplicam fondul de ten fara sa pateze camasile? Vine,vine primavara,eu port camasi si sunt stresata tot timpul sa nu-mi fie patat gulerul.Cum prind o toaleta,hop si eu sa verific in oglinda daca a ajuns fonful de ten pe haine...
Aveti solutii?

SIMONA

Mergi la inceput

neata,
simona, fondul de ten il intinzi ffff bine pe fata, apoi iei surplusul prin presare usoara cu un servetel.din nou treci cu buretelul sau mainile pe fata ca sa-ti indrepti eventualele patratele lasate de servetel.eu nu am avut niciodat probleme facand asa si nici nu am auzit pe cineva sa se planga.
pupici,
oana

Mergi la inceput

Oana, eu vreau sa-mi achizitionez o sauna faciala din aceea mica pt. acasa.Cam la ce preturi sunt si unde se gasesc?am auzit ca ajunge cam 1 mil. si ceva.Tu ce ma sfatuiesti sa fac?sa-mi iau?
Alta intrebare, acum ca te-am prins nu te mai lasam:stii unde se vand produse profesionale pt. par(ex.vopsea L'oreal) in Iasi?ma refer la un depozit,in afara celui de vis-a-vis de Billa care nu comercialiyeaza produse L'oreal.
Dar vopsea pt. sprincene de unde putem lua?pt ca am tot intrebat si nu au nicaieri.tu de unde procuri?
si ultima intrebare:poti sa ne spui si noua cateva tehnici de masaj facial?pt ca am inteles ca este f. important.De ex. care sunt pasi:intai sauna in care pui ce fel de ceai?apoi....
iti multumim mult pt. ca ne esti de ajutor.

Mergi la inceput

neata din nou,
nadyana, singurul loc unde am vazut aparat de sauna faciala este media galaxy si costa exact un mil.mi-am luat si eu si il folosesc pt tratamente acasa.
produse profi pt par, am cautat si eu in iasi dar nu am gasit.singura varianta este comanda pe net la bucuresti.iti vin acasa cu un curier rapid.
pe gene si sprancene eu folosesc vopseaua londa si imi aduce cineva la comanda.
legat de masaj....este un pic complicat de explicat....trebuie sa vezi tehnicile, sau sa le simti.nu stiu chiar cum ti-as putea explica.sorry
iar finally, in aparatelul de sauna faciala pui ce ceai vrei tu, in functie de scopul care-l urmaresti si de tenul care il ai
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Am folosit multe tipuri de fond de ten dar acum l-am descoperit pe cel mai bun: Helena Rubinstein. Are o textura cremoasa si nu lasa fata cu "pete"; iti acopera orice urma de defect. La fel de bun este cel de la Givenchy. La un moment dat am incercat si L'Oreal dar nu am fost multumita. Cred ca daca tot folosesti fond de ten mai bine investeste intr-unul bun

Succes!

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Feteloooor...
vreau si eu un fond de ten care sa imi acopere unele bubite de pe fata si care sa nu apara ca o masca...este asa ceva la Max Factor?
ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc...

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Oana, merci mult.Chiar ne esti de ajutor.voi merge si eu la media galaxy sa vad.dupa parerea ta este bine sa-mi achizitionez o sauna facia pt. acasa?
cat despre produsele profesionale, ma intereseaza in mod special vopseaua de par?este asa ceva?si pe ce site sa intru sa comand?
cat este o curatare a tenului(doar curatarea, adica aburi si scos punctele negre)?
multumesc frumos si sper ca nu te-am zapacit prea tare?

Mergi la inceput

daca tu crezi ca o vei folosi frecvent si nu o iei doar pt a o folosi o data sau de 2 ori, da, iti recomand sa o iei.
site-ul nu il stiu exact dar o sa ma interesez.eu cautasem pt nasa lui rares si ea mi-a spus apoi ca a facut comanda online.
curatare completa a tenului, adica demachiat, lotiune tonica, aburi, extragere, gommage si crema este 100.000
pupici,
oana

Mergi la inceput