ce fonduri de ten sunt eficiente?
Raspunsuri - Pagina 2
nadyana spune:
Apropo!Cum aplicati fondul de ten in mod corect?Se aplica si pe gat sau doar pe fata?Care sunt miscarile corecte?
zeynat spune:
Pentru cele care vor sa invete sa se machieze profesionist, uite aici in format electronic cartea "Making faces" de Kevyn Aucoin, care am inteles ca e unul dintre cei mai tari in domeniu.
Link1 sau Link2
Nota: Alegeti unul dintre cele 2 linkuri, care merge mai bine la voi - este posibil ca de pe Rapidshare sa nu poata descarca oricine, ca face fite cateodata si depinde si de tara de unde accesezi internetul. Trebuie sa aveti rabdare si viteza a Internetului, cartea este vreo 46 Mb, dar este destul de interesanta si cred ca merita.
Succes la machiat,
Numai bine,
Avalon spune:
Eu folosesc L'Oreal Accord Parfait, am tenul mixt si imi place ca nu ingrasa tenul. Il aplic cu degetele circular, in sens ascendent pe fata si pe gat. Mare atentie, daca nu ai mai folosit fond de ten pana acum sa aplici foarte putin, pt ca altfel fata va arata ca o masca. La sfarsit sterge cu un buretel mic umed sprancenele si tamplele la imbinarea cu parul, pt ca de obicei se acumuleaza fon de ten si se vede inestetic. E de preferat sa faci operatiunea la lumina zilei.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
oanabandol spune:
buna fetelor,
legat de aplicarea fondului de ten:se folosesc aceleasi miscari ca la demachiere, adica:
motul barbiei-ureche
comisura (coltul)gurii-ureche
aripile nasului-tample
pe frunte si pe decolteu miscari de du-te vino
ffffff important:FONDUL DE TEN SE APLICA SI PE GAT SI UN PIC PE DECOLTEU 9DEPINDE CAT DE DECOLTATA ESTE BLUZA)
se aplica si pe pleoape pt o mai buna fixare a machiajului ulterior.
dupa ce l-ati intins bine se preseaza un servetel pe fiecare jum a fetei pt a indeparta surplusul, apoi se mai netezeste inca o data.
daca mai aveti nalamuriri legate de machiaj nu ezitati sa ma intrebati
sa fiti frumoase!!!!
pupici,
oana
Happiness_4_us spune:
Eu nu folosesc fond de ten decat la ocazii insa pot spune ca am fost foarte multumita de un fond de ten de la MaxFactor.Oricum ei au numai super produse!
Nana Motoc
nadyana spune:
Buna Oana.Ma bucur sa te cunosc.Vad ca esti din Iasi.Si eu sunt din Iasi.Multumesc pt. tehnicile de aplicare a fondului de ten.Dar am o intrebare.Servetelul tr. sa fie umed sau uscat?si..apropo de machiaj.cum executam umbrele de la ochi?daca ai ochii caprui inchis ce culoare de far de recomanda?astept raspuns.apropo:stii vreun hair stylist bun in iasi?tu unde mergi?
oanabandol spune:
salut
servetelul trebuie sa fie uscat.eu cand imi machiez clientele folosesc prosopele de hartie(de alea la rulou)
pt ochii caprui se recomanda culorile calde, maroniu, portocaliu, bej dar si combinatii dintre acestea.in cazul in care ai si parul de culoare deschisa, poti aplica nuante de roz, bleu, lila.
legat de umbre...aplici fard de pleoape deschis, pe toata pleoapa(si cea inf si cea sup)iar apoi creionezi umbra cu o culoare mai inchisa, avand grija sa intinzi bine, sa nu para ca ai desenat.fardurile trebuie sa se amestece, sa nu fie un contur clar delimitat.
la hair stylis nu merg de obicei pt ca am parul f scurt si se aranjeaza singur.cand trebuie tuns....am o prietena care este coafeza si facem schimb de servicii.eu o epilez ea ma tunde.![]()
pupici,
oana