Cresa/gradinita Bucuresti pentru bebe sub 2 ani
Buna,
Cu greu am vazut ca gasesti o gradinitza pentru copii sub 2 ani; Carla are aproape 1 an si 5 luni; din aprilie ma duc la munca; azi am fost la o gradinitza si am fost super incantata, din pacate era lista de asteptare si nu se stia o data exacta; eu am nevoie din 1 aprilie
ma intereseaza daca imi puteti da informatii despre crese/gradinitze care primesc copii de varsta ei; eventual particulare
Merci mult
Poze cu toata Familia
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Loreena,
depinde in ce sector te intereseaza. Eu o sa o duc pe fetita mea tot din aprilie - cand implineste 2 ani - la o gradinita particulara in Sectorul 1; se numeste Smart Kids.
Stiu ca in zona Cotroceni este Ada Kindergarden care primeste bebei mititei; in zona Calarasi este Acorns, in zona 1 mai Litlle One......
Succes!
Gabi
Loreena spune:
buna
merci pentru raspuns
la acorns nu au locuri; little one am vazut-o azi si mi-a placut de ana kindergarden nu am auzit si am dat cautare si n-am gasit info
Poze cu toata Familia
anemona spune:
Loreena, ai gasit pana la urma gradinita? Si eu sunt in aceeasi situatie, in sensul ca fetita mea are 1,8 ani si vreau s-o dau cat mai curand la gradi.
Si eu am avut in vedere Acorns, chiar mi-as fi dorit foarte mult s-o duc acolo, dar se pare ca nu au locuri, m-am trecut pe lista de asteptare. La Little One sincer au fost mai multe aspecte care nu mi-au placut, am vizitat si am zis pas.
La Bambi step-by-step iarasi e frumos, dar nu au locuri.
In schimb am fost acum la Baby Expo si am vazut ca desi multe gradinite spun ca primesc numai peste 2 ani, ele primesc de fapt si copii mai mici. Asadar am vorbit sa vizitam MiniTerra (zona Dorobanti), Andantino (Pta Alba Iulia), Centrul Conil (Cotroceni), toate primesc copii de la 1,6 ani.
Dintre toate, MiniTerra m-ar tenta pentru ca au optionale exact ce mi-as dori eu, plus ca predarea se face in engleza (nu doar ore de engleza).
Ar mai fi Wonderland Nursery School, zona Titulescu-Banu Manta, dar niste scoruri... O sa merg si acolo totusi, vreau sa aleg in cunostinta de cauza.
O sa le vizitez pe toate, pana la urma sper sa gasim locul ideal pentru fetita mea.
Succes si tie si sa ne tii la curent cu decizia ta, poate pana la urma ne intalnim pe acolo.
Anemona
Loreena spune:
anemona ce nu ti-a convenit tie la little one....??? astept raspunsul tau
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
maine ma mai duc sa vad gradinita andantino de pe cazar boliac
stie cineva ceva de ea?
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
am mai sunat si ma duc tot maine si la gradinitza alfabet si kids club......daca stiti ceva de ele......
Poze cu toata Familia
La reveuse spune:
Anemona,
te rog mult daca poti sa imi spui si mie ce nu ti'a placut la Little One. Iti multumesc mult. Poti sa imi scrii PM, dar in fond nu cred ca contravine regulamentului daca scrii pt toate mamicile interesate. In fond toata lumea este subiectiva si asta o stim cu totii.
Eu nu am apucat sa vizitez Little One, dar as vrea sa cunosc si parerea celorlalte mamici inainte.
Multumesc
anemona spune:
quote:
Originally posted by La reveuse
Anemona,
te rog mult daca poti sa imi spui si mie ce nu ti'a placut la Little One. Iti multumesc mult. Poti sa imi scrii PM, dar in fond nu cred ca contravine regulamentului daca scrii pt toate mamicile interesate. In fond toata lumea este subiectiva si asta o stim cu totii.
Eu nu am apucat sa vizitez Little One, dar as vrea sa cunosc si parerea celorlalte mamici inainte.
Multumesc
La reveuse, mama de Mihai - 24 Ianuarie 2005
Draga mea, sunt sigura ca parerile mele pot fi combatute de alte mamici multumite, este cu siguranta o apreciere subiectiva, dar:
-mi s-a parut foarte frig (eu mi-am dat haina jos si am facut cuie, iar sotul a stat cu geaca pe el si mi-a zis ca tot i s-a parut frig)
-inca din hol m-a izbit mirosul de mancare care mirosea a prajeala, rintas, ceva de genul asta
-mi s-a parut saracie la capitolul dotare, jucarii etc (jucarii foarte putine si cam vechi si din categoria celor destul de ieftine)
-baia nu mi-a placut de fel cum arata
-am stat cu cineva de vb cam 20 min, timp in care i-a spus fiica-mii de 4-5 ori "nu e voie" la chestii asa marunte
-din discutiile avute nu mi-a placut cum abordeaza unele aspecte in relatia cu copiii, dar as intra in amanunte despre care nu as vrea sa scriu aici.
-grupa mijlocie era comasata cu grupa mare din lipsa de... copii, dar mai degraba din lipsa de personal (nu stiu daca este corect pentru cei mari sa aiba aceeasi programa cu cei de 4 ani, oricat de putini ar fi, totusi parintii lor dau bani pentru educatia lor)
Cam astea ar fi motivele pentru care nu mi-a placut.
Dar sunt sigura ca sunt chestii pe care asa le-am perceput eu, nu e obligatoriu ca toata lumea sa vada la fel.
Poti merge sa vezi, poate tu vei avea alta parere sau poate intre timp o sa se mai schimbe lucrurile.
La reveuse spune:
Multumesc mult Anemona !
Oricum observatiile tale personal imi sunt folositoare!
Am sa incep sa vizitez, pentru ca asa cum am mai citit de la alte mamici trebuie mers din timp si eventual inscris pe lista, chiar daca nu vreau sa il dau de acum pt ca oricum este prea mic, 1 an si 2 luni. Ma gandeam de la 1 an jumate sau 2.
tinem legatura de impresii!
Succes tie si tututor celor care cauta, si sa ne impartasiti pareri!
Numai bine.