Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 9

asi spune:
Fetelor va multumesc pentru incurajari!
Terbitza felicitari!
Lachi felictari!
Andreea felicitari!
Ma bucur ca Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile.A avut efect ca am dus lista la preot.Sa stiti ca se fac rugaciuni in fiecare saptamana pentru fetele din lista noastra.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

asi spune:
Bubulino unde esti ai de trecut pe lista!Uraaaaaaaaaaaa!
Evenimentele importante
Razvan

mary14 spune:
Felicitari tuturor gravidutzelor si sa dea DD sa avem fiecare burtica noastra!
Asi , ce-ai mai scris pe listuta cand ai dus-o la biserica , stiu ca se scrie pt ce te rogi(nu ca DD n-ar sti),eu stiu , dar nu stiu cum sa ma exprim.Vreau sa merg maine la Manasirea Cozia .
Mary

marinar spune:
Neata aspirante
Wow ce mod placut de a incepe ziua, asa multe vesti bune in acelasi timp nu prea au mai fost. Felicitari noilor , sa se bucure de aceasta perioada mult asteptata. Va doresc multa sanatate si bb-i frumosi.
Spun bun venit noilor aspirante, cat mai repede pe a doua listuta.
Asi sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine .
Geo cred ca poti lua orice analgezic, dar cel mai bun ar fi diclofenacul. Asta e primul CM de cand ai lasat AC??? I-a venit imediat???
Mie ar fi trebuir sa-mi vina ieri, dar nimic. Nici un fel de durere, dar nici alte semne ca as si gravidoasa. Ce senzatie urata........
marinar

asi spune:
quote:
Originally posted by mary14
Felicitari tuturor gravidutzelor si sa dea DD sa avem fiecare burtica noastra!
Asi , ce-ai mai scris pe listuta cand ai dus-o la biserica , stiu ca se scrie pt ce te rogi(nu ca DD n-ar sti),eu stiu , dar nu stiu cum sa ma exprim.Vreau sa merg maine la Manasirea Cozia .
Mary
Eu am scris la inceputul listei cu prenumele(nu cu numele de forum!)" Pentru a avea copii:"
Evenimentele importante
Razvan

Leditia spune:
Felicitari tuturor noilor gravidutze..Ma bucur pt voi,sa fie intr-un ceas bun.Sa aveti sarcini usoare si bebelushi sanatosi si frumosi.
Pupici.
POZE

Bianca B spune:
FETELOR, nu-mi vine sa cred, ploua cu gravidute, se pare ca primavara este mai darnica decat Mos Craciun.
Dupa o pauza de cateva zile, timp in care nu m-am simtit atat de optimista (rusii sunt de vina!!!) deschid forumul si ... gasesc atatea gravidute de-mi dau lacrimile de bucurie
Andreea SI Terbitza FELICITARI si sa ne chemati la cumatrie
Bianca

bubulina1 spune:
Lachione, Andreea si Terbitza felicitariii!!!!!!
Va urez sarcina usoara si bebei sanatosi!
Ati vazut fetelor ca m-am tinut de cuvant? Deja am inceput sa mut aspirantele la gravidute! Cred ca am avut mana buna!
Cine urmeaza?
Speranta moare ultima!

Bianca B spune:
Bubulina se pare mana ta e ca bagheta zanei bune, ar trebui sa deschizi tot tu urmatorul capitol
Asi mult succes si sa nu ai frica
Geo mi s-a intamplat ceva asemanator acum 3 ani dupa intrerupere AC, dureri mari de spate si mai mari de burta mai ales in prima zi CM foarte abundent, dar dupa ce am inceput in ianuarie trat naturist (ceai naprasnic, cretisoara si multe alte plantute) ma simt mult mai bine, a scazut "debitul" si nici nu mai iau analgezice
Bianca

geo_ionita spune:
Buna!
Ati vazut ca rasare soarele si pe aici, parca prea eram toate suparate si fara sperante...FELICIRARI!!!
Acum trebuie sa punem si noi mana pe burticile voastre xa sa se ia si la noi , acum sa nu ne parasiti, sa ne tineti la curent cu tot!
Va multumesc la toate pentru sfaturi!!! O sa le urmez!
WEEK-END PLACUT SI LA CAT MAI MULTE VESTI BUNE
Georgiana