Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 10

geo_ionita spune:
MARINAR:
Este primul CM de cand am intrerupt pastilele, dar sa stii ca mi-a intarziat cinci zile si durat tot ca in perioada antic.
Georgiana

camy062004 spune:
Fetele am si eu o intrebare trebuie neaparat la anticorpi rubeola sa se faca ig,G si ig,M?si la toxoplasmoza la fel?care este diferenta intre ig,G si ig,M si cmv ce analiza este ,la capitolul asta sant in ceata.
camy

Avalon spune:
Camy, IGG arata daca ai avut contact cu virusul in trecut iar IGM daca esti infectat in prezent.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Avalon spune:
Daca ai mai facut aceste analize si ti-a iesit IGG pozitiv si IGM negativ, inseamna ca ai imunitate la ele. CMV este citomegalovirus.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

camy062004 spune:
Adriana[Avalon]multumesc multcred ca o sa fac doar ig,m .iar cmv se face tot din sange?
camy

Avalon spune:
Of course, CMV se face din sange

Anca Wish spune:
Bubulina, Lachioane are sarcina extrauterina. Modifica lista, te rog!!!
anca...SIGUR intr-o zi

alionushca spune:
Salut fetelor , eu azi mai mult dorm si abia acu intru sa va salut
Camy062004 nu stiu cum e la voi, dar in mod normal cind mergi sa faci analize - soliciti de exemplu la toxoplasmoza, le spui doar ce fel de analiza nu ca ai vrea doar IgM, ei oricum dau ambii indici, si sa stii cunoasterea IgG-lui e tot utila in unele cayuri. De exemplu la rubeola daca IgG e pozitiv, Ig M e negativ - analiza este super, deoarece asta da de inteles ca ai ainticorpi la rubeola si in timpul sarcinii daca cineva are rubeola nu nu vei ,, lua ,, virusul, iar in situatia in care IgG este negativ - inseamna ca trebuie sa te feresti de cei care au rubeola si sa-ti faci vaccinul. Tot asa e cu Toxoplasmosa.
Am vorbit cam mult si incilcit, daca am gresit ceva corectati-ma
Va pup, eu azi ma simt parsiv, sunt foarte obosita, da am spalat toata ziua doar vreo trei farfurii ,
Aliona

bubulina1 spune:
Anca Wish, imi pare asa de rau! M-am bucurat azi tare de tot si acum seara ce vad? Am modificat lista...
Speranta moare ultima!