Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 11

LoredanaG spune:
Buna dimineata!Sunt si eu o aspiranta cred eu optimista.Ma pot alatura si eu voua?Loredana

asi spune:
pentru toate!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

mcrissa spune:
pe aici.
Felicitari fetelor care au trecut pe a doua listuta.
Sa aveti o sarcina usoara si sa va bucurati din plin de aceste momente unice in viata!
Bun venit noilor aspirante si mult noroc sa treceti cat mai repede la lista .
Crissa

corinuk spune:
Va pup,mi-e tare dor de voi dar trec printr-o perioada atat de aglomerata incat nu mai am timp nici sa tastez cateva cuvinte ptr voi!Sper sa fiti ok!Va imbratisez pe toate si promit ca revin cat se poate de repede!Ovulatia mea se apropie,trebuie sa fiu in stare sa!
Lachi imi pare sincer rau!
Tabitha te pup!
Buna venit tuturor aspirantelor noi!Toata forta ptr a ajunge pe listutza cu

gheorlan spune:
Felicitari . si multumesc pentru primire fetelor! am citit toate mesajele si VA DORESC TUTUROR SUCCES LA BURTICI!Vreau sa va intrbceva: este vreuna dintre voi pacienta dr. Marinescu Bogdan de la Giulesti?As fi recunoscatoare dc.mi-ati povesti cate ceva .Eu urmeazasa merg la el in mai. Pana atunci
poate nu va mai fi nevoie. Desi luna asta am o durere de mijloc fff naspa,si nici cu temperatura nu stau prea bine desi pana acum recea de 37 in zilele 16, 17 18,.... Sa sper ca va fi bine.va pup pe toate si poate ma trece si pe mine bubulina1 in lista.

gheorlan spune:
Scuze Bubulina1 m-am uitat in lista si m-am gasit . sper sa parasim lista asta cat mai repede toate.
[redVa pup si va imbratisez .

alionushca spune:
Salutare fetelor
Felicitati-ma, mi-au venit rushii
Am fost azi la nashi, fericiti ne intoarcem acasa, eu cu toaaaate simtomele de sarcina, eram convinsa ca sarcina, - imi iau7 un test pentru orice moment al zilei - ca sa ajung repede acasa si sa ma intilneasca rushii la poarta. Ce am facut cu testul - l-am pus frumusel pentru viitoarea lunasau
Da parca ma simt bine, imi faceam parca griji pentru citeva pahare de vin baute saptamina trecuta, pentru pastila de citramon, care contine aspirina, pe cearta care o avusem cu fratele - vineri sau simbata merg la medic, imi iau listuta de analize cum ne-am inteles, amj sa incep sa masor TB, si am sa fiu mai calma, am sa ma bucur de ce intimpla in jur - cu atit mai mult ca saptamina asta vine primavara cu adevarat.
Aceasta va doresc si voua dragele mele - sa va bucurati de ceea ce ne inconjoara, sa ne bucuram ca ne sunt alaturi oameni dragi, sa avem liniste in suflet, sa ne pregatim sa fim mame inainte de se naste in noi copilul mult dorit, sa-l asteptam cu drag - fara a ne stresa si a numara zilele / le numaram dar fara sa ne facem griji pentru asta/ - pentru ca stie Domnul cind sa ni-l aduca.
Numai bine, aveti grija de voi
Cu drag
Aliona

bubuleana spune:
Aliona: imi pare rau ca nu a fost BB dar poate ca e mai bine asa avand in vedere ca nu erai cu toate analizele la zi...
a stiut el, BB, sa nu vina acum, sa-ti dea timp o luna sa faci toate analizele, sa fie totul in regula pt ca luna viitoare sa-ti faca o surpriza
bubuleana