Racusori, la apel! (11)
Raspunsuri - Pagina 9
MirelaV spune:
hai k io o facui de oaie. am scris aici si m-am asezat in pat si am mai dormit o tura. acum clar ma doare capul toata ziua...
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
monagan spune:
mai si am scris aproape 1 pagina. Wow ce rau imi pare.
Mirela, lasa ca macar te-ai odihnit.
Of, ce ma enerveaza. Acu si sa vreau nu mai pot sa transcriu.
Nici nu mai intru azi si de ciuda.
Menna spune:
Mire draga sa stii ca si eu am dormit f bine desii m-am culcat pe la 1:27 (cica
) am fost in picioare la 11.
Am fost la plimbarica in Baile Felix,profitand de vremea mumoasa de afara ![]()
Am fost apoi sa-mi iau desertul in oras cu prietenele mele ,caci baietii se uitau la meciul de handbal ![]()
Acu' mi-am scos dinnou patrupedu' si ma intind imediat in pat si ma pun sa butonez in voie pe canale ,pana gasesc ceva interesant ![]()
Ma duc sa bag ceva in ghiozdan -cina si salata de fructe- s'apoi lumea mea va fi ![]()
Mona mama, stiu cum e sa scrii muuult si din suflet s'apoi dintr-o eroare sa ti se stearga tot
daaaaar eu m-am invatat nu o data si nici de doua ori siiiii de acum inainte tot ce vreau sa postez,dupa ce am terminat de scris,dat fond,format,etc dau ctrl A (selectez tot textul) apoi ctrl C (copiez textul ramanand in memorie) si dau trimitere
Daca a plecat fara erori ,bine ! Daca nu ,atunci intru dinnou in pagina mea si dau simplu ctrl V (respectiv redarea textului copiat anterior) ![]()
O seara buna la toate si
pe burici ![]()
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Hello, hello fetele! Iaca m-am intors. Is rupta de oboseala si de beuturica( nu da-ti cu pietre! m-am destrabalat si io!!!!!!!). Am dansat pana mi s-au pus carcei la picioare, am papat bineeeeeeeeeeeeeeeee, am facut excursii. Super, ce mai! Mi-a facut creierii varza "nepotelul" meu. Urla cat e ziua de lunga : "matusica mea iubitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, e frumoasa matusica meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si altele asemenea. N-am scapat azi noapte sa dormim cu el si drept urmare am avut o grija: s-a dezvelit copilu!Inveleste-l! E copilul calare pe mine! Respira! E un dulce! Deci va da-ti seama in ce stare de oboseala acuta sunt. Am facut o baita, am bagat repede 3 tigari si ma pregatesc de nani!
Va pup si sa aveti o saptamana usoara!
Menna spune:
Buna dimineata la toata lumea
Nu ma lungesc de dimi,caci inca nu mi-am baut cafeaua ... asa ca,merg sa sorb cofeina s'apoi ne mai videm.
O saptamana de vis ![]()
Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
Georox spune:
Neata ! La pranz !
Sa nu ma dati disparuta, insa vineri am avut de munca cat pentru toata saptamana. Nu ca zic ce obosita am fost !
Noroc ca sambata a fost Bunavestire si nu am facut nimic. A gatit sotul peste
, iar dupa am fost la manastirea Snagov. Nu pria mi-a priit plimbarea cu barca, eu fiind cam isterica din fire, caci manastirea este pe o insula, insa a meritat sa vad un monument istoric, unde este ingropat Vlad Tepes. Si ne-am luat un breloc foarte frumos cu Maica Domnului si cu Iisus , pe care l-am pus la masina.
Iar duminica, m-am simtit cam rau de dimineata, nu stiu ce am avut, insa mi-am revenit cu o plimbare in parc si cu o portie zdravana de inghetata. Si inca ceva : trebuie neaparat sa imi schimb garderoba, ca nu mai tine. Cedeaza psihic fermoarul ! Saracul trebuie sa il duc la terapie intensiva ca sa il pot recupera. Oare prin Cora gasesc ceva pentru gravidute ?
tuturor ! O saptamana excelnta pentru ca meritati !
14 +

Menna spune:
Georox pupicei pe buricei ![]()
Fetele tb sa va anunt ca a noastra Mirela trage din greu pe baricade siiiii m-a
pe mini sa fac strigare la catalog ![]()
Asa ca fetele la apeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel iute 
Ati tras destul chiulu' in wk ![]()
Ioi 
Menna 
july_g spune:
Hello fetele! Aam venit de la servici mai repejor ( mai degraba am tras chiulul) ca aveam programare la cosmetica! HI,hi, daca ar sti sefuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Iaca m-am facut muumusica si am ajuns si mai repede acasa! In seara asta sper sa ajung din nou la bazin. Ca am deja o saptamana si de cand nu am fost si se necesita un asemenea regal!
Va pup pe toate!
july_g spune:
Ce e aici fetelor? Revolutie? Nimeni nu mai scrie nimic? Mi-e dor de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!