Scandinavii stiu DC... (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Lilut,senchiu!
Nu prea trimit astia international;nici unul din siteurile postate de Anamaria nu trimiteDa' daca vrei ceva poti comanda pe adresa mea si-ti trimit io(alegi un site cu free shipping ca sa nu platesti transportu' dublu:www.zappos.com/welcome3.zhtml?0808&" target="_blank">zappos,www.onlineshoes.com/default.asp?pu=0&pu_fs=0&ovmkt=6rur9l07n80nk67k3dakotaiks" target="_blank">onlineshoes,www.shoemall.com/default.aspx?redirect=1&GCID=S16122x002-freeship&KEYWORD=free%20shipping%20and%20shoes" target="_blank">ShoeMall,www.shoes.com/" target="_blank">shoes.com)...Nah c-am mutat pantofii la scandinavi!Gata,sunt cuminte!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Veve
Nu prea trimit astia international;nici unul din siteurile postate de Anamaria nu trimiteDa' daca vrei ceva poti comanda pe adresa mea si-ti trimit io(alegi un site cu free shipping ca sa nu platesti transportu' dublu:www.zappos.com/welcome3.zhtml?0808&" target="_blank">zappos,www.onlineshoes.com/default.asp?pu=0&pu_fs=0&ovmkt=6rur9l07n80nk67k3dakotaiks" target="_blank">onlineshoes,www.shoemall.com/default.aspx?redirect=1&GCID=S16122x002-freeship&KEYWORD=free%20shipping%20and%20shoes" target="_blank">ShoeMall,www.shoes.com/" target="_blank">shoes.com)...Nah c-am mutat pantofii la scandinavi!Gata,sunt cuminte![/b][/font=Comic Sans MS][/maroon]

Thanks de oferta!!! (Da-mi adresu' pe PM...imi imaginez ca pot plati cu cardu' meu si sa pun adresu' tau, nu???) Te pup

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Veve, tu iejti kriminala, mey, zau asha! Am intrat pe shoe.com, hotarita sa pun mina pe ceva, shi dupa ce-am setat marimea mi-au aparut cele mai scumpe produse, de la 150 de dolari in sus, cu tot cu sale! Pai ce treaba-i asta??

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by iren

Veve, tu iejti kriminala, mey, zau asha! Am intrat pe shoe.com, hotarita sa pun mina pe ceva, shi dupa ce-am setat marimea mi-au aparut cele mai scumpe produse, de la 150 de dolari in sus, cu tot cu sale! Pai ce treaba-i asta??

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Bine ca n-ai ajuns si la check out, ca sa vezi si pretu' pentru shipping international!!! (ii ziceam lui veve, ca tocmai ce dadaui comanda la perechea asta de www.shoes.com/product.asp?p=1009065%7EWomens&sc=WOMENS&variant_id=31323" target="_blank">tirlici si m-o ajuns pretu' total la ....120 de dolari!!! Am anulat comanda pi loc

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Iren,ia vezi si-www.zappos.com/n/es/d/722000236/order_by/price_asc/show_all/1/size/1/page/1/bar/1.html" target="_blank">aici!
Lilu,asta ma-ntrebam si eu;unele site-uri accepta chestia asta,altele nu.Daca nu accepta,iti cumpar eu si tu-mi trimiti paypal.Ne descurcam noi!

Mergi la inceput

Veve, sar'na, da ma las pagubasha , oi gasi io ceva ce-mi place shi-aci, mama ei de marime mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Cerere motivare absente:
Stimata poienita,
Va rog respectuos a-mi aproba absentele trecute si viitoare intrucit am scutire medicala. Pe scurt: copil cu febra 40 grade, chemat salvare, tuse grupa mare, diaree. Chinuit 3 zile cu fel de fel de frectii de medicamente, in final trecut pe Klacid. Febra in continuare sub antibiotic, scazut numai azi sub 38. Stationar. Io innebunit complet.

Cu stima,
.......

P.S. Chiar daca is suparata acum sa stiti ca m-am gindit la voi si v-am urat si eu un La Multi Ani mititel tuturor celor ce si-au sarbatorit zilele!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Pupam cupilu' si-i dorim insanatosire rapida!Hai si pentru mami suparici unu'Iti pastram locu' caldut!(am pus sacosa cu sticle de lapte goale-n loc!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen...imi pare tare tare rau.Insanatosire grabnica Anei....uuuuffffffffffffffff...............................
sofia a avut un mic curs de nas acu 2 sapt si cand am vazut-o mi -sa facut rau, amintindu-mi de cele 2 pneumonii...dar voi cred ca sunteti terminati.

O sa fie bine, dar cred ca tre sa schimbati gradinita.E prea de tot....

io sunt bine...luni tre sa ma duc la o dicutie cu profu de doctorat, si in loc sa citesc savantlacuri de-ale muzicii m-am imprietenit eu cu unu de pe forumu cu poze, scriitor, sta la viena, si care s-a declarat asa de incantat de muzicile mele incat mi-a trismi ceva scrieri de-ale lui.
In germana!!!!!

si-acu de voi/nevoie tre sa le citesc:))

Vik, am progresat in 3 ore cat intr-un an:)), sa stii ca cititul cartilor ajuta enorm, nu ziare etc...Carti!!!!!

ah, era sa uit.
voi astea cu paontofii,
io din bocanci n-am iesit de mult:))
e drept ca am vreo 4 perechi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Carmen, pupam kupila, sa se faca bine
Mah, io vaz c-ai mei n-au mai avut de cel putzin 3 luni raceala d-aia urita cu febra, ptiu, sa nu fie dädäuoki!
Io-s calare pe situri elvetziene de shoppingit wish me luck...sau nu

Mergi la inceput