Prietenii omului (19)
Raspunsuri - Pagina 5
viorela hoff spune:
si Tina dormea "pe capul meu" cand era micuta, transpiram siroaie cu blana peste par, dupa un timp...s-a mutat la picioare.
Vio und Tinchen
Tina catelus de catifea
andreea_trend spune:
Mai fetelor... si eu care credeam ca sunt singura ca catel care doarme in pat pe perna mea... cateodata ne mai si batem pe ea ....
Noi cand plecam undeva ea sta pe bancheta din spate cu toate jucariile ei pe langa ea si cu o perna ca sa zica ca e tot acasa....
Si nu, inca nu sforaie... il am deja pe tasu' daca mai sfaroaia si ea
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Sanca spune:
Adrienne, vagaboanta tare pisica ta. Cine stie ce nu i-a convenit, si si-a luat si ea o mini vacanta de independenta.
Matzele mele au inceput un joc nou. Plimbarea pe galerie . . . Sar pe o biblioteca, traverseaza camera pe galeria de la geam, si din partea ailalta pe alta biblioteca care e langa un pat Murphy ce se da jos din perete. Ajunse, deasupra patului, sar in el. De fapt Mishu face treaba asta, ca Sasha nu prea le are cu mersul pe galerii.. . .
Danna, si cum trimiti puiutul tocmai aici in California? Vine prietena ta sa-l ia si zbor impreuna?
Ieri l-am dus pe Oreo la dog beach, si tare mult s-a distrat. A alergat alti beaglesi, si s-a zbenguit cu niste pui de 7 luni. Ar trebuii sa mergem mai des la dog beach, ca tare bine i-a prins iesire. Si cand alearga pe nisip, parca e mai bine decat prin iarba in parc. Dar se schimba ora si aici de saptamana viitoare, si poate o sa reusesc sa fac mai multe, fiind ziua mai lunga.
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Ieri l-am dus pe Oreo la dog beach, si tare mult s-a distrat. A alergat alti beaglesi, si s-a zbenguit cu niste pui de 7 luni. Ar trebuii sa mergem mai des la dog beach, ca tare bine i-a prins iesire. Si cand alearga pe nisip, parca e mai bine decat prin iarba in parc. Dar se schimba ora si aici de saptamana viitoare, si poate o sa reusesc sa fac mai multe, fiind ziua mai lunga.
Anca, spune-mi si mie, te rog, cum e dog beach-ul asta la voi de a putut Oreo sa alerge, auzi minune! il lasi liber, adica?? aici nu e voie, frate, trebuie tinuti in lesa, iar lesa trebuie sa fie scurta. am condus doua ore sa il ducem si noi pe Kengi la o plaja de-asta speciala pentru caini si am zis ca a doua oara nu mai repet experienta.
foarte frumoase pozele cu puiutii vostri, Azara m-a cucerit definitiv, e o superbenie de caine. Adrienne, bine ca ti s-a intors matza acasa.
SunSmile spune:
Neata
Pupici pt blanoshi si pt voi, parintii!
Sa aveti o zi cu soare!
Pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Danna spune:
Andreea si Conchita ma bucur ca va place Azara. Sa ii vedeti cat de frumosi sunt cand inca sunt micuti. Te topesti pur si simplu in fata lor si nu poti rezistanta dorintei de a avea si tu unul. Cel putin mie asa mi s-a intamplat cand am vazut-o prima ora pe Azara.
Sanca puiutul va pleca impreuna cu mama prietenei mele in California si va calatori in avion alaturi de ea. Se face rezervare de loc si costa vreo 200 dolari. Exista si varianta sa fie trimis singurel la cargo, insa preturile sunt exagerate. Prietena mea anul trecut cand si-a luat o femela de mioritic neavand cine sa i-o duca, a folosit transportul cargo al companiei Air France si a costat-o mai bine de 2000 de dolari.
andreea_trend spune:
Ce fac copii nezdravanii...
Noi am fost afara am alergat ca nebunele... si acum dormim..
Sun... da Alexutzu ce face? ... ca nu am auzit nimic de el
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
anne`mary spune:
buna ziua doamnelor si domnisoarelor
stiam eu ca e un club cu stapani de catei si pisicute si v-m gasit. sunt fericita posesoare a unui catel frumos si destept (nu e total adevarata ultima parte). oricum eu il iubesc. are 2 ani si e un pichinetz pe nume Sony. am insa ceva probleme cu el.
anul trecut prin august a inceput cosmarul meu. nu se urina cum trebuie, adica se urina greu. l-am dus la dr si mi-a spus ca are pietre la rinichi. am facut tratament pentru eliminarea ei insa pana la urma am ajuns la cutit. dupa operatie am urmat un alt tratament cu antibiotice si dieta. dr mi-a spus ca pietrele s-au format de la mancare gatita (cu care l-am hranit pana atunci, recunosc.... dar e mai mult vina mamei pt ca desi i-am spus ca nu trebuie, ea tot i-a dat spunand ca nu o sa moara), de la apa (ii dadeam apa potabila), fie genetic. dupa ce l-am operat nu a mai mancat deloc mancare gatita si apa potabila. l-am tinut numai pe graunte pt caini, ceaiuri de pir sau special pt rinichi sau apa plata. totul bine si frumos pana luna trecuta cand a inceput sa faca la fel de greu. l-am dus la dr i-am facut tratament 5 zile cu injectii si pastile (metionina, daca stiti cumva) i-am cumparat bobite royal speciale pt rinichi si in continuare apa plata. cu toate astea tot greu face. e mai bine ca luna trecuta dar nu e la fel.
ce ma sfatuiti sa fac? ce sa-i mai dau? el e vioi, mananca, se joaca dar urineaza destul de greu.
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
SunSmile spune:
Bun venit Anne! eu nu ma pricep, dar poate stiu fetele. Oricum multa sanatate lui Sony!
Andreea, Alexu face bine. In weekend a alergat cu catelusa alor mei, i-au rupt florile maica-mii, a fost alintatul tuturor...ce sa mai! e un dulce si un blanos si noi il iubim pe zi ce trece mai mult!
Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Sanca spune:
Mey Conchita,
Bine ai venit din vacanta. Cum fu, schiasi? Si Kongitul, cum te-a primit?
La noi e o plaja mare, in Ocean Beach (unde se termina HWY 8), speciala pentru catei. Vara e nasol ca pute a pipi rau cand intrii pe plaja, ca pe toti ii apuca pisatul la stalpii de la intrare. Un dig mare separa plaja cainilor si pe cea "normala" - iar in partea opusa e San Diego river care se revarsa in ocean, cam 10 - 15 m lungime. Apoi un alt dig care separa acest mini canal de apa ce-a mare prin care trec vaporasele din San Diego Bay. E foarte placut, ca e spatiu mare, si unde este canalul de apa, se joaca o gramada de caini, mai ales retrivers - la innot. Stau stapanii si arunca mingii in canalul asta de apa.
Oreo nu se baga in apa, asa ca stau linistita, ca nu se face ca porcul. Am avut un caine care innota in canal pana la extenuare.
Mai este o plaja in Del Mar, si acolo trebuie sa-ti tii cainele in lesa. O prostie.
Pe celelalte plaji ai voie cu cainele in lesa pana la 9 dimineata, si dupa ora 5 (6 dupa ce se schimba ora) seara.
Anne Mary, imi pare rau ca are probleme catelul tau. Ce rasa e? Hai sa facem o cercetare sa vedem daca rasa lui au probleme cu rinichii. Sa stii ca eu una nu cred ca mancarea gatita sa fii creat pietrele. Oricum, sa-i dai apa multa cainelui, filtrata. Alte sfaturi, nu prea stiu ce sa-ti dau, ca eu nu am avut problema aceasta.