Iubirea si atractia sexuala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Doareu

...eram sigura ca oameni ca tine si Eliza nu pot fi schimbati...de aceea am intrat cu greu sa-mi spun parerea ...stiu ca a fost ironica dar felul vostru de a gandi e revoltator...Imi pare rau ca nu am rabdarea necesara sa-ti explic cum stau lucrurile...Eu ma refeream la compasiunea fata de sotii vostri :), al meu nu are nevoie de asa ceva...Si eu am parte de o iubire absolut speciala si minunata ca si a voastra dar incerc sa inteleg si natura umana, nu numai pe mine...Poate in situatia ta lucrurile sunt mai complicate decat le-ai aratat tu...poate nu ai dats uficiente detalii...dar asa cum ai scris, se intelege ca el este un barbat absolut normal, care te iubeste extraordinar de mult dar care, ca orice barbat, reactioneaza la vederea unei persoane atractiva dpdv sexual...Pe unde va ne asemanam dar cu extremismul nu sunt de acord...

In loc sa incerci sa intelegi ceva chiar si din glumele noastre, tu mergi mai departe pe drumul tau..Atunci de ce ai mai scris? Numai ca sa-ti intaresti convingerea proprie? Fii mai obiectiva...Ia partea buna a lucrurilor...nu intelege ca noi avem relatii superficiale si numai tu cunosti iubirea adevarata ca nu e deloc asa...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

She

Doareu

...sincer te-nteleg, dar sa ajungi la ganduri de despartire numai pentru asta,e prea mult...Altfel ar sta lucrurile daca ar trece la fapte sau ti-ar zice ca mai vrea cu adevarat pe langa altcineva in afara de tine sau e vreun afemeiat care nu se poate abtine...el doar a spus un adevar general valabil si care nu tine de iubire ci de ochi - cel mai erogen organ al omului( emisiune tv aseara exact pe tema asta )

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by arinna

Doareu

...eram sigura ca oameni ca tine si Eliza nu pot fi schimbati...

n-ai confundat cumva Eliza cu Luiza?

Elise

Mergi la inceput

Eliza

....BA DA, scuza-ma , te rog , eram cu gandul aiurea, m-au zapacit fetele astea...ti se cere parerea ( in genereal) si dupa aia te iau tot pe tine la disecat...

Sigur ca la Doareu si Luizam ma refeream...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Mai corect, Elise

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

ma gindeam eu ca sint destul de intelegatoare cu Calin...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUIZAM spune:

Pe o anumita latura m-ati convins - cea cu filmele xxx. Dar sa nu creeze dependenta - ca atunci avem deja o problema.
In ceea ce priveste masturbarea sunt de acord cu Doareu - doar in cazuri speciale - parteneri la distanta etc. Dar sa nu uitam ca si aceasta creaza probleme asupra creierului (demonstrat stiintific).

Oricum, multumesc tuturor pentru mesajele postate.

Intr-adevar, chiar la divort n-ar trebui sa ajungem

Cred ca am trecut prin momente mai grele, dar mesajele voastre m-au facut sa-mi schimb cat de cat parerea.

Am inceput sa stam de vorba, cred ca deja facem primii pasi sa reaprindem flacara

mikiduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doareu spune:

She, n-ai inteles nimic din ce am vrut sa spun :) si nu cred ca mai are rost sa explic inca o data totul. Probabil ca ma confunzi, sotul meu nu se masturbeaza - desi am spus deja ca nu vad nimic rau in asta, bineinteles, in cazuri speciale.

"Transformarea" pe care o ofera iubirea adevarata, cred eu (e doar parerea si experienta mea), se refera la calitate: brusc, calitatea creste, adancimea, sensibilitatea, receptivitatea, senzitivitatea cresc. Nu te simti atras de alta persoana in afara de partener din pdv sexual nici dupa ani intregi de facut dragoste impreuna. Stiu, pare ireal :) dar asa e. Din contra, calitatea, profunzimea cresc odata cu trecerea timpului. Vibrezi impreuna cu persoana de langa tine, orgasmul apare aproape intotdeauna in acelasi timp... Multi spun ca asa ceva nu exista sau e rar, nu-i contrazic. Insa sunt si cei pentru care exista, care au experimentat asa ceva. La momentul actual nu trec prin nici o transformare, ea mi s-a intamplat deja acum cativa ani buni cand eu si sotul meu am devenit cuplu.

Sunt sigura de faptul ca Alin isi iubeste sotia sau prietena, poate chiar nespus de mult. Insa asta nu inseamna ca a trecut prin ce am trecut eu sau sotul meu. Sunt sigura de asta, deoarece nu m-a inteles chiar pe deplin. Pentru asta sunt si eu de vina, poate nu intotdeauna ma exprim cum trebuie. Am inteles si am apreciat ce a spus el. Experientele doar sunt diferite, si ele nu ne fac neaparat mai buni sau mai rai... Eu ii doresc sa simta ce am simtit si eu, atata tot, pentru ca eu am simtit ca are o profunzime si o frumusete aparte. Asta nu exclude deloc faptul ca nu isi iubeste sotia, nu stiu cum te-ai gandit la asta. Nu stiu de ce te-ai iritat asa. Si nu stiu nici la ce te-ai referit cand ai spus ca "ii omor potenta", nu stiu de unde ai tras o astfel de concluzie - nu ai idee ce a fost in zilele astea in casa la noi... cu cata pasiune si de cate ori... In fine, nu ai inteles, dar e de asteptat, si nici nu e vina ta - sunt niste lucruri foarte subtile, din nefericire nu foarte usor de expus in cuvinte.

Arrina, am avut un moment de ezitare, de incertitudine, poate si putina negativitate si mi-a facut bine sa aflu ce cred si altii despre asta, indiferent de opinie. Si sincer, imi face bine sa stiu ca exista persoane care iau lucrurile intr-o maniera atat de relaxata si fireasca... si cine stie, candva poate voi fi si eu una dintre ele. Dar stii ca exista multe lucruri - in special cele ce tin de iubire si afectiune, care nu pot fi explicate stiintific?
In fine... nu stiu ce va aduce viitorul, stiu doar cum e acum. Si acum e bine. Si asa e, cu toate ca am aflat multe lucruri folositoare, continui pe drumul meu, pe drumul nostru... intotdeauna am fost cam incapatanata :)

Mergi la inceput

Doareu,

...foarte bine faci :) am inteles relatia voastra profunda dar nu trebuie absolutizata :)

Pentru ca ai adus vorba,sa stii ca sunt atatea "partide" de sex si fara iubire, si de 7 ori pe zi si cu orgasm simultan...Pur si simplu din pasiune...

Iubirea de care vorbesti tu, o cunosc si eu foarte bine, numai ca exista si aspecte ale realitatii pe care trebuie sa le acceptam...nu este totul asa cum vrem sau cum ne imaginam noi...daca credem asa, ne vom prabusi la cea mai mica abatere...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doareu

Sunt sigura de faptul ca Alin isi iubeste sotia sau prietena, poate chiar nespus de mult. Am inteles si am apreciat ce a spus el. Experientele doar sunt diferite, si ele nu ne fac neaparat mai buni sau mai rai... Eu ii doresc sa simta ce am simtit si eu, atata tot, pentru ca eu am simtit ca are o profunzime si o frumusete aparte.

doareu,

daca frumusetea asta si profunzimea aparte interfereaza in mod negativ cu viata noastra sexuala, as prefera sa sara peste.
Nu de altceva, dar ne ajung floricelele de pina acum.

Nu vreau doar o papusa plingacioasa langa mine, care sa imi ceara voie sa-si recunoasca impulsurile sexuale sau sa mearga pina la toaleta singur.

Dragostea nu inseamna invadare.
Negarea pina la fiziologic a celuilalt.
Din contra.

quote:
nu ai idee ce a fost in zilele astea in casa la noi... cu cata pasiune si de cate ori...

Daca tu crezi ca sentimentele unui barbat chiar sint proportionale cu scorul... sincer, te inseli amarnic.

Suna de parca incerci sa demonstrezi cu oarece disperare ca el numai pe tine te vrea, numai pe tine te vede, e imposibil sa mai exista si alte femei cu care ar putea sa o faca...tu esti unica, singura, samd.

Iar ca argument aduci faptul ca ati facut dragoste - de parca ar fi ceva anormal.
Parca nu toate cuplurile fac asta.

Sau esti foarte tinara, 18-19 ani, sau ai o nesiguranta care, probabil, are radacini mai adinci....

Cind iubesti un om sau el te iubeste, simti asta si nu ai nevoie de confirmarile lui sau din afara.

Elise

Mergi la inceput