Iubirea si atractia sexuala
Raspunsuri - Pagina 8

arinna spune:
Luizam,
...Eu nu stiu, tu esti dispusa sa faceti dagoste si el prefera masturbarea ? Atunci inteleg reactia ta, dar daca tu nu te omori cu asta sau inca nu esti dispusa dupa sarcina ori o faceti din an in paste si atunci fara patos e normal sa se simta omul nesatisfacut ...
Iar conceptiile cu creierasul nu mai stau in picioare de mult...Mai rau dauneaza creierasului lipsa sau insatisfactia...Poti sa fii in casa cu cineva dar in acelasi timp foarte departe....
Incearca sa nu uiti de el daca il iubesti si vrei sa va fie bine...De acum va trebui sa fii si mama si sotie... Femeie cu adevarat...
........................
Knowledge is power!

doareu spune:
Elise,
nu am nevoie de nici o confirmare din partea nimanui, nu stiu despre ce vorbesti. Si nici nu incerc sa demonstrez ABSOLUT NIMIC - oricum sunt complet anonima pe acest forum - nimeni nu stie cine sunt, de ce m-as obosi sa demonstrez ceva Tot ce am facut a fost sa vorbesc despre mine si despre ce simt eu, prin ce stari sufletesti am trecut si trec!
Si daca mai sunt femei care au simtit acelasi lucru, sau care au trecut prin aceleasi experimente - inclusiv stari de negativitate, imi face bine sa citesc ce au ele de spus! Asta nu inseamna ca persoanele exterioare ar stii ceva despre sotul meu - tot eu sunt cea care il cunosc cel mai bine. Insa apreciez intelegerea lor si ce au de spus ele la acest subiect, imi face bine sa le stiu alaturi.
Si despre facutul dragostei, daca chiar vrei sa stii - nu a fost NICICUM un ARGUMENT al faptului ca ne iubim, ci doar un raspuns la ceea ce a spus Arrina si anume "ca ii omor potenta", fapt despre care nu a avut dreptate - atata tot.
Dumnezeule, stiu doar ca multi pot sa ca iepurii fara sa simta nimic altceva decat atractie. Stiu doar ca exista pasiune si energie sexuala fara o iota de iubire, si asta la cei mai multi dintre oameni - asta e si titlul subiectului! Insa nu eu vorbeam despre asta, ci despre cei putin mai "anormali", asa ce mine, pentru care lucrurile stau putin altfel. Dar, inca o data, e greu sa vorbesti despre experiente personale si cum ai ajuns la ele si sa fii inteles pe deplin, mai ales de unii mai artagosi care, dintr-un motiv sau altul par sa se irite atat de usor. Acuma sa nu te superi, dar ceva imi spune... "Ain't much love there"
Si sa-ti mai spun ce cred si despre altceva: lacrimile si barbatia nu se exclud. Unui barbat confident de barbatia lui nu-i e frica sa-si arate sentimentele. Sotul meu e cel mai barbat barbat pe care il stiu, din toate punctele de vedere, tot ce tine de el radiaza de energie masculina, fizic, spiritual, intelectual, vocea lui, felul in care imi vorbeste, in care ma atinge... Si faptul ca nu ii e frica sa-si arate lacrimile il face si mai barbat in ochii mei. Si nu are nevoie sa-si ceara permisiune pentru absolut nimic de la mine... desi, e drept cateodata avem jocurile noastre... pe care le savuram amandoi. Barbatilor carora le e frica sa-si arate sentimentele nu sunt barbati adevarati, sunt niste lasi.
Dar inca o data, nimic nu a si este fost argument pentru nimic, si asta din cauza ca nu vreau sa demonstrez absolut nimic. (Sau ma rog, in momentul asta vreau sa demonstrez ca nu vreau sa demonstrez nimic ) Am relatat doar experienta proprie, atata tot. Si am vorbit doar despre mine, despre ce simt eu. Bine sau rau, viitorul isi va spune cuvantul.

Elise spune:
quote:
Originally posted by doareu
Elise,
Dumnezeule, stiu doar ca multi pot saca iepurii fara sa simta nimic altceva decat atractie. Stiu doar ca exista pasiune si energie sexuala fara o iota de iubire, si asta la cei mai multi dintre oameni - asta e si titlul subiectului! Insa nu eu vorbeam despre asta, ci despre cei putin mai "anormali", asa ce mine, pentru care lucrurile stau putin altfel. Dar, inca o data, e greu sa vorbesti despre experiente personale si cum ai ajuns la ele si sa fii inteles pe deplin, mai ales de unii mai artagosi care, dintr-un motiv sau altul par sa se irite atat de usor. Acuma sa nu te superi, dar ceva imi spune... "Ain't much love there"
doareu,
nu faci parte dintr-un club exclusivist, crede-ma!

Iubirea e normala, nu "anormala", nu e nimic "altfel" in a iubi pe cineva din tot sufletul.
Bineinteles ca tu iubesti in felul tau.
Toti iubim in felul nostru, si felul nostru nu se compara cu al nimanui!
Kestia cu "ain't much love there"... cred ca asa se vede din exterior, stii bancul.
Si de la mine tot asa se vede!

Elise

doareu spune:
"nu faci parte dintr-un club exclusivist, crede-ma!"
Asta ar fi de-a dreptul excelent!
"Iubirea e normala, nu "anormala", nu e nimic "altfel" in a iubi pe cineva din tot sufletul.
Bineinteles ca tu iubesti in felul tau.
Toti iubim in felul nostru, si felul nostru nu se compara cu al nimanui!"
E adevarat, Bingo! Din cauza asta e greu sa-ti expui propriile experiente si ceea ce simti si sa fi inteles pe deplin. Si, pe de alta parte, cuvantul "iubire" e folosit mult prea usor in ziua de azi.
"Kestia cu "ain't much love there"... cred ca asa se vede din exterior, stii bancul.
Si de la mine tot asa se vede! "
Si din propriu nostru punct de vedere, din felul diferit in care vedem lucrurile - ceea ce reprezinta una si alta pentru noi, ambele avem dreptate!

Avalon spune:
Trebuie sa recunosc ca m-a amuzat putin duelul verbal... dar in acelasi timp am observat o oarecare combativitate la Doareu, ceea ce m-a surprins putin...
Imi permiti sa-ti dau un mic sfat, Doareu? Mi se pare ca iei viata mult prea in serios, si crede-ma ca atunci cand nu reusesti putin sa te autodetasezi si sa glumesti pe seama ta, un esec DOARE RAU. Stii care e secretul unei casnicii durabile? N-o sa-ti vina sa crezi, nu partidele lungi de amor, cum ai crede... 'sarea si piperul' unei casnicii este jocul. Si cum sa stii sa tii flacara aprinsa. Dar nu uita, oamenii se pot schimba. Eu una nu pot sa-mi inchipui cum ai reactiona in cazul unui esec sentimental...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Elise spune:
Avalon, combativitatea e bine venita.
Asa aflu eu ca nu ma iubeste barbatu'.... ma rog, nu profund, special, aparte.
Cre' ca trebe sa citesc mai des printre rinduri.....
Elise

Avalon spune:
Vezi tu, Elise, de aceea am zis ca m-a surprins... pt ca afirmatia a fost cel putin hazardata, si nu e nevoie sa citesti printre randuri, ci scrie negru pe alb... Problema este ca atunci cand idealismul ne ridica atat de mult de la pamant pierdem contactul cu realitatea... si cand cazi de la o asemenea inaltime... auci...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Elise spune:
Avalon, idealismul e una, elitismul e alta....
Hai, sa nu dau citate.... ca iar zice lumea ca-s manipulativa.
Elise

Avalon spune:
Am prins ideea

Elise spune:
doareu: ca exercitiu ...
poti sa admiti ca exista mii de femei mai frumoase si mai sexy ca tine pe lumea asta?
si mai tari la pat?
si cu care sotul tau s-ar simti mai bine, din punct de vedere sexual?
poti sa admiti ca ar putea avea experiente mai "explozive" cu altcineva?
si ca singurul motiv pentru care e cu tine, nu cu ele, tine de sentiment, nu de placere?
Poate ma insel eu, poate sint pur si simplu babatie rea, cum zicea ciobanu'....
Elise