Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Ema.nu.ela, frumoasa Maria ta. si serioasa la pozat, stie ca-i importanta!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Andre_ea, vazut harnicutzul Tudor. Are viteza... Sa vina cu coronita de la concurs!

Pupici,

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Irda, cred ca fetele noastre sunt singurele necuplate de pe aici. Dar sa fie sanatoase, sa mai crestem si ne cautam pretendenti!

Pupici,

sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Sunteti niste dragute, pupam mamici si copilashi scumpi. Eu v-am citit in fiecare zi cu sufletul la gura, dar nu am apucat sa scriu. Ma bucur ca cei bolnaviori sunt pe drumul bun.

Anis, sincer nu-mi pot imagina prin ce ai trecut, nu stiu cum mai rezisti. La inceput dintisorii, apoi spitalul, acum rubeola. Meriti o pauza, ai sa vezi ce fetita cuminte va fi Ingrid de-acum inainte.

Sariciul e bine, ma stoarce de energie, dar asta e bine. In WE asta ramanem singure, tati a primit bilet bilet de voie la un concurs de schi, asa ca ne vom face de cap. Am tot incercat sa o invat sa nu se mai trezeasca noaptea asa des pentru tzitzi, ne-am cam fixat la 3 sculari, sper sa ajungem la 2 cu rabdare si . Nu pot sa va povestesc ce dependenta e de sanul meu, cum mangaie si pupa obectul cand il prinde, cum se cuibareste langa el. Ma gata si ma termina, la un moment dat eram hotarata sa incerc s-o intarc, dar nu m-a lasat sufletul. Asa ca ne mai chinuim putin. Cam atata despre ea, despre mine noutati ar fi -3 kg (fara nici o cura), a reinceput sa ma preocupe politica si nu ma mai satur pur si simplu sa ascult Povestea pinguinului Apolodor, cantata de Ada Milea, v-o recomand din suflet.

Yasmari, chiar ti-ai amintit exact cuvintele mele, esti o grozava.
Va pup si voi incerca sa scriu mai des.

Irda, daca nu raspunde nimeni la mesajul tau, sunt eu interesata.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele,

Am fost la dr mea.Are rubeola, luata din spital.Perioada de incubatie la copii e de 4-5.Si enterocolita e tot din spital, fiind virala cu rotavirus.Dac era infectioaa mai ziceam.
Asa ca am plecat din spital cu 2 chestii.
Acum clinic e bine, a sabit,dar daca nu o sa recupereze o sa ia vitamine.
In rest o sa mai aibe eruptie 2-3 zile si gata ,scapa si iesim si noi afara.Dupa eruptie nu mai poate contamina pe nimeni.

Aaa..si sapt viitoare cand ii trece,facem vaccinul antirujeolic.

De mancat o sa mancat fructele fierte.Deci un pic regim.

Totusi Ingrid kks nu a facuta zi...sa nu fi trecut pe partea cealalta.
Si seara apapat 140 gr de dovlecel cu branzica si acrnita(f putina)..asa ca incep sa-mi recunosc puiul.

Doamne ajuta.

Stiti ce am mai intrebat-o pe dr, daca mai e posibil sa-i apara vreo boala luata din spital..deci sa incubeze acum...a zis ca nu..ca au trecut niste zile....uffff..imi era ca cine stie ce.

A...si desi are 6 dinti...mai sta un dinte sus sa iasa... imi sa rad...vorbeati de al doilea, 3-lea copil...mai vreti???

Eu una da...

Pupici la toate fetele si toti bebelusii

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Andre_ea, vizionat filmuletele, e mortal baiatul...si are viteza,nu gluma, fie-mea merge mai incetisor si se mai opreste pe burta sa schimbe directia, se roteste pe loc si pleaca din nou- alta tehnica.

Emanuela, ti-am admirat fetita, e dulcica foc si foooarte serioasa. am observat ca site-ul e in finlandeza...puhutko suomea?

Emaaimee, nu esti curioasa? un test de sarcina ai facut?

azi a cazut si fata mea, da`rau de tot si am simtit cum mi se rupe sufletul de atita plins, e julita pe juma`de mutricica si are un mare cucui.

Yasmari, wrong!!!!!!!!!! infectia nu trece fara antibiotic, uneori se intinde si genereaza probleme foarte mari, cu complicatii severe . amoxicilina se poate lua in sarcina si alaptare fara probleme, asa ca fa ce-ti spune dna Chung ca se obtine greu licenta de practica in UE si o fi parut capiata, dar nu zicea rau.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aa...sa nu uit, antibioticul luat acasa, l-a luat cam degeaba, asta e.
A facut si kka acum normal....mai miroase un pic..dar e inchegat...uff

A, dr mi-a mai zis sa i-au vitamina D3 , din strainatate,ca aici nu e buna, au inceput s-o faca la noi si a obervat ca mai tot copii au picioare mai moi.O sa-i zica lui nasi-sa sa-i trimita.

Ne-am jucat am ras..doamne e bine e...mi-am incarcat bateriile.
Sunt asa de obosita....am slabit , am cearcane negre,fata pamantie....nu ma recunosc eu..nici nu va puteti inchipui, dar Dumnezeu mi-a dat putere,ca altfel nu vad cum am rezistat si rezist si sper s afie bine de acum incolo.

Brianamica ,pana vineri ai zis ,nu?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Anis, ne bucuram sa auzim vesti bune despre voi! Doamne ajuta, pofta mare si toata sanatatea la voi sa fie! Felicitam numele cel sfant al Alexiei! Sa-i aduca numai bine si multa protectie de la Sfantul ei!

Brianamica, sanatate Anei! Sa se elucideze misterul analizei ca sa va linistiti si voi odata!

Andre_ea, Tudor e tare iute de picior! Victoria nu stie sa mearga in labute si nici macar in fundulet nu sta nesprijinita, desi e mai batrana ca el! Puturoasa! Sa-ti traiasca flacaul umblaret! imi pare rau pentru cazat ura. daca te ajuta cu ceva, citeste mai jos. nu e singurul.Se intampla si la alte case!

Emanuela, fetita ta e o dulce! Mai ales poza din sala de lectura!

Mamini, pupici lui Veve!
Victoria luni mi-a cazut a doua oara din pat si tot din vina mea! De data asta insa , putea sa se loveasca tare rau! Am gasit-o cazuta pe spate intr-un spatiu in care nu incapea decat ea! Ideea e ca nu pot sa-mi imaginez de ce era pe spate si nu pe burta! Acolo era atat de stramt, ca nu s-ar fi putut intoarce! O lasasem dormind in patul nostru si am auzit-o plangand cam tare! Am intepenit cand am vazut ca nu e nici in pat, nici pe langa el! Era intre noptiera si perete!
Sa-mi fie invatatura de minte, ca ulciorul...
Oricum, acum suntem bine si ne continuam distractiile zilnice!
Tu de ce intri atat de rar?

Irda, multa sanatate si Dariei! Sa nu te mai chinuie si sa nu te mai alerge noaptea prin casa! Trebuie sa fie groaznic sa vezi ca nu ai ce face, decat sa o porti in brate! Poate in noaptea asta zice si cealalta silaba de MA! Fii pe faza!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Eram fericita ca doarme, dar, s-a trezit! Am pus-o pe jos si mai stau pe aici , ca tot a inceput meciul si am si eu loc la calc! e oricum sub ochii mei, incearca sa plece! Impinge in picioare, ridica fundul si atat! Sau se taraste inapoi, inainte vad ca e tare greu! O sa fac maine poze sa o vedeti ce caraghioasa e!

Emaaimee, ce vesti ne dai? Cum stai cu barza? Sa fie dupa cum va doriti voi!

Mergi la inceput

Avem album nou! Se numeste Martie 2006! Poftiti la poze!

Mergi la inceput