Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ce merge asa naspa dc?si mi-a aparut mes de 2 ori
si eu trec pragul no 30 in vara.si ce,nu e mare lucru.cea mai mare dintre noi e ursuletul,ea spunea cand ne mai apucase vaitaul.ce mai faci Dana?
despre next bb:mai mie nu mi-a venit,sunt de abia la luna 2 de CM si astept.luna trecuta a fost pe 15,acum iese ?o fi ,n-o fi.noi ne-am bucura de bb nr 2 asa repede,chiar dk stim ca nu ar trebui acum,macar sa treaca un an de la nastere.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Mari-pm ti-l activezi tu intai,am vrut sa-ti trimit eu si vad ca nu l-ai activat.intra in meniu la mesaje private si da ok la mesaje.
eu bag in mine dulciuri ca la balamuc,sunt iar purcica lu' nea' Ilie

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ma bucur ca s-a mai destins atmosfera pe aici.

Anis, ma bucur ca sunteti mai bine si tu si Ingrid.
Briana, sper ca si tu esti mai bine. Nu te mai gandi la complicatii. Ana e bine ingrijita si nu va pati nimic.

Off, Tudor tocmai ce mi-a cazut in cap. A mers mama sa il schimbe la pampers si l-a lasat in picioare pe marginea canapelei. Off!
Am tot avut din astea in ultima vreme. Nu asa de seriose, dar au fost. Asta numai pentru ca a inceput sa mearga de-a busilea si sa se ridice de tot ce apuca: canapea, biblioteca etc.

Am mai pus 2 filmulete, primul facut luni si al doilea ieri. Sa vedeti ce baiat harnic am. Alexandru, pazea, venim!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

MA bucur ca se simt mai bine copilasii. Pupa mama pe ei de luptatori si o floricica pentru mamici !

Si Daria se simte mai bine, dar mai are diaree si tuseste "productiv" acum. Azi noapte am avut program de discoteca....dormea juma de ora.....apoi juma de ora plangea si sta cocotzata pe marginea patului....asa ca toata nopatea, pana pe la 6 dimineata am tinut-o tot asa....sunt cheauna de neuronul amarat asa ca sunt la a 3-a cafea pe ziua de azi!
Pana adormea din nou ne plimbam prin casa.......cred ca am bagat vreo 3 km !
Las' sa fie ea bine ca mami e langa ea chiar daca avem plimbari de-astea nocturne!

A fost si o parte buna in toata nebunia asta cu starea Dariei.....a zis si ea ieri pentru prima oara "MA"...nu mama, dar tot e un inceput! Pana s-o marita mi-o zice si mie MAMA!
Asa ca toata noaptea am fost chemata la apel...Maaaaaa

Il trimit p'asta si revin
Pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Andreea e super scump Tudor in filmuletze, cum se ridica el in picioare pe canapea, sau in filmuletzul cu DA DA DA! Era foarte convins de ceea ce zicea!
Pupicei baiatului harnic!

Fetele cu listutza...ce ziceti sa facem un pui de listutza cu bebeii promishi cui!
Ca noi suntem singurele si nu vrem sa suparam vreo fetitza sau mamica (viitoare soacra) cu atentii catre vreun baietzel promis deja!

E vreun baietzel interesat de o fetitza zvapaiata, vesela si vorbareatza? Si sa nu uitam FRUMOASA (cioara si puiul eiii)

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Daaaa, se pare ca vorbesc de una singura!

Ma intreba cineva(Simona? scuze ca neuronu' nu functioneaza nici la juma de capacitate zilele astea), a cata zi de la antirujeolic i-au aparut bubitzele Dariei.
Raspuns: la 8 zile, dupa ce cu o seara in urma facuse un 38 temperatura.

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

azi mi-am facut timp sa fac si eu un album cu cateva poze ale bibanei mele. daca sunteti curioase ;)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Irda

Andreea e super scump Tudor in filmuletze, cum se ridica el in picioare pe canapea, sau in filmuletzul cu DA DA DA! Era foarte convins de ceea ce zicea!
Pupicei baiatului harnic!

Hai mai ca la inceput zice TA-TA. Multumim!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

ema.nu.ela e o frumoasa si o ochioasa Maria!
Ce scumpa e in poza aia de la baitza cu carticica in manutze! Ce fata studioasa mai!

Felicitari pentru site! E tare dragutz!

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput

Andreea scuze mahh!

Ai dreptate, in primele secunde zice TATA baiatul!

Pupicei

Irda

Poze Daria

Mergi la inceput