Bebelusi de iulie-august 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
caterina71 spune:
Vaz ca va plangeti de ani... Bine ca nu-s singura de 35 care sa pofteasca la bb2...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
brianamica spune:
Da' da eu la 35 vreau al 3-lea copil !!!!!
Credeti ca mai sunt normala ??
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
Monica-Elena spune:
BRIANA, veteranele suntem eu si Tia mama draga.
Eu am 36 si din pacate la bebe 2 nu ma pot gandi decat daca fac un alt Fiv
caterina71 spune:
Briana, daca vrea si sotul tau, de ce nu? Ai putea, eventual, sa-l intrebi, asa... fara motiv, daca-i dispus sa cumpere tampoane si sutiene
pentru 4 tipe...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
brianamica spune:
Caterina, sotul meu mai vrea copii..
Cred ca in sufletul lui spera sa aiba baiat
Insa nici nu il deranjeaza o casa plina de fete
brianamica spune:
Oricum, stati linistite ca nu mai fac copii !!!!!
Hotarat !!!! GATA !!! Doi sunt suficienti ! Trebuie doar sa fiu realista !!
Yasmari spune:
Mai fetilor, 'baba' era o fig de stil, sintem toate mamici SUPERBE.
O boare doar ce-a trecut prin gradina noastra despre BB2, si azi noapte, eu, purtatoare de sterilet, visai ca-s gravida.....subconstient misel. Acu vad ca sinteti melancolice si insistente pe subiect....valeu...credd ca voi visa in lant
Vreo doamna doctor, please, imi spuneti si mie, am venit de la dentist si am 2 dinti infecti, recomandat Amoxil 250gr dar alaptez, cred ca medic e echivalentul Amoxicilinei noastre, doamna Chow nu mi-a parut sigura daca-i bai sau nu. Eu de precautie as mai lupta cu durerea, cred ca infectia trece in timp si fara medicamente, right?
Va pup, veterane si boboci!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by joker
Atunci eu sunt cea mai tinerica?OAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Guguguuuuuuuuuu...sunt bebelusul subiectului cumva???
Hihihi..ar fi caraghios!
Pa, pa!!Am tivit-o in Careefour
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
Regret ca te dezamagesc, dar nu. Mai e Adriana, care are cam 22 de ani (gresesc?), DianaMirela cred ca are 23, e si Giana tot cu vreo 22-23. Dar esti pe acolo.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
emaaimee spune:
ma bucur tare ca isi revine,fata,anis.va doresc chiar cu riscul de a ma repeta de 1000 de ori sanatate multa.sa iti traiasca cu numele Ingrid Alexia.
sarbatoriti azi.
Ella&Simona-mersic de lamuriri.sigur o sa ma captusesc cu crema de la dr.
Mari-eu am luat de acasa pt ca mi-a prescris pediatra din Ro:Vigantol,Vigantoletten,Ferum Haussman.si ca lactic tot de acasa si tot ce mi-a trebuit pt bb(supozitoare cu glicerina,ser fiziologic,fase sterile,etc)iar daca mai am nevoie de ceva intre timp mai pleaca cunostinte si mai rog sa imi aduca ce imi mai trebuie pt fata.si la noi tot asa sunt nu dau la copil nimic.mersic ca te gandeai la mine in leg cu Diclofenacul,mai am Difene(varianta Diclofenacului de aici) si Ponstan de cand am fost ultima data la dr.
nu sutn dr,dar poti sa iei Amoxil(e amoxicilina,uita-te la compozitie sa fii sigura).parca si eu am luat dupa ce am nascut tot Amoxil.nu te juca cu infectia ca nu trece si face numai rau.
da-mi PM cu adr ta ca vreau sa iti trimit Ferum Haussman ca mai am de rezerva ca sora mea mi-a luat din greseala mai multe
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
ma bucur tare ca isi revine,fata,anis.va doresc chiar cu riscul de a ma repeta de 1000 de ori sanatate multa.sa iti traiasca cu numele Ingrid Alexia.
sarbatoriti azi.
Ella&Simona-mersic de lamuriri.sigur o sa ma captusesc cu crema de la dr.
Mari-eu am luat de acasa pt ca mi-a prescris pediatra din Ro:Vigantol,Vigantoletten,Ferum Haussman.si ca lactic tot de acasa si tot ce mi-a trebuit pt bb(supozitoare cu glicerina,ser fiziologic,fase sterile,etc)iar daca mai am nevoie de ceva intre timp mai pleaca cunostinte si mai rog sa imi aduca ce imi mai trebuie pt fata.si la noi tot asa sunt nu dau la copil nimic.mersic ca te gandeai la mine in leg cu Diclofenacul,mai am Difene(varianta Diclofenacului de aici) si Ponstan de cand am fost ultima data la dr.
nu sutn dr,dar poti sa iei Amoxil(e amoxicilina,uita-te la compozitie sa fii sigura).parca si eu am luat dupa ce am nascut tot Amoxil.nu te juca cu infectia ca nu trece si face numai rau.
da-mi PM cu adr ta ca vreau sa iti trimit Ferum Haussman ca mai am de rezerva ca sora mea mi-a luat din greseala mai multe
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII