Buna.
Azi mi-am inscris copilul la scoala(nr.139) si deoarece nu apartin de aceasta scoala directoarea de abia mi-a primit dosarul. Aveam o optiune pentru o anumita invatatoare dar nu am mai apucat sa o spun de teama de a nu ma respinge. Nu stiu cum sa procedez sa astept sa se termine inscrierile si apoi sa merg la directoare cu ceva sau cum?
Era bine sa-i spui ca vrei la o anumita invatatoare .
Cu un "buchet de flori" poti sa o mai deranjezi.
Si eu am trecut prin situatia asta.
Eu am vorbit cu secretara (chiar avea putere de a ne ajuta)de la scoala si i-am zis ca vreau la o anumita invatatoare.
De fapt aveam de ales intre doua variante.
La prima era ffffff pretentiaosa ,deci pur si simplu iti cerea fara nici o jena o anumita suma ,daca nu ,nu.
Nu am acceptat asa ceva.
Am ales cea de a doua varianta si a fost ff bine.
Deci sa nu te surprinda daca iti pretinde ceva ,iar daca te refuza e clara treaba .
Inscrierile astea se fac foarte devreme ,prin ianuarie,februarie.
Incearca sa iei legatura si cu respectiva invatatoare ,am inteles ca mai nou asa se procedeaza.
Bafta !
Eve
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Si eu sunt de parere ca poti lua legatura cu respectiva invatatoare, caci cu siguranta are si ea "listuta" ei cu elevi, care vor fi la ea, si cred ca in fata directoarei are un cuvant de spus....mai mult ca sigur!
Bafta!
Alina
Multumesc.
O sa incerc sa iau legatura cu respectiva invatatoare si o sa-mi dau seama daca are intrare la directoare.
Exista o forma legala de a-ti exprima optiunile si anume cerea in care specifici ca doresti ca copilul tau sa fie in clasa acelei invatatoare,aceasta cerere primeste un nr. de inregistrare iar obtiunea ta va avea intaietate.
Cel putin asa se procedeaza la noi la scoala.Tot asa mi-am mutat fata in alta grupa la gradi,fara plocoane.