Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

BUNA FETELOR, n-am mai intrat de ceva timp pe net,dar vad ca voi ii dati bataie(acusica treceti la alt capitol).Vroiam sa va spun ca i-am scris doctorului si binenteles mi-a si raspuns;de fapt eu i-am cerut o programare,iar DR. mi-a dat sa fac urmatoarele analize:HIV,HEPATITA B si C(pt.amandoi),FSH,LH,PROLACTINA,(in ziua 2 sau 3 de ciclu); test PAPANICOLAU SI VAGINAL.
Eu stiu ca analizele se fac la bioclinica,dar testul papanicolau si vaginal se fac in alta parte sau tot acolo?
Era sa uit ,l-am intrebat pe DR.costul fertilizarii si mi-a spus ca pretul este de aproximativ 1500euro.(asa sa fie oare????)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata !

Daciana, analizele e bine sa le faci la Bioclinica.Testul Papanicolau si vaginal eu le-am facut tot acolo,am mers cu lama de la cabinetul unde mi-a recoltat, trebuie tradus rezultatul, dar cred ca e ok si de la alt cabinet.
Referitor la pret, asa este, costul efectiv al FIV-ului este 1500 aproximativ +/_ ceva , dar tine cont ca medicamentele te costa cam 400-500Euro si e bine sa le iei tot de acolo caci sunt mai ieftine.De fapt dr.iti da trimitere sa le cumperi de acolo si ar fi bine sa faci asta.Pana la urma tot in jur de 2000 euro este tot, asa cum am scris in postarile anterioare.
Succes!
Andicu, Mi-ka, Pussi, Auburn , Crinutza

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Liana, analiza de Chlamydia se repeta la 10-14 zile de la tratament. Eu am facut-o dupa vreo 11 sau 12 zile si a fost ok. Se pare ca trebuie sa treaca efectul antibioticului, ca altfel rezultatul e neconcludent.
Poti sa faci si ,dar cu prezervativ , noi am preferat sa nu facem nimic in timpul trratamentului, pentru mai multa siguranta.

Mirabela, insanatosire grabnica! nu te ingrijora, ca scapi repede de problema!
Va pe toate!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

multumesc andicu nu fac nimik pana nu vad rezulatul...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, iubita, esti o dulcica.
Am fost ieri la control aici loco si l-am vazut pe BB, avea 35 mm, deci acum este ceva mai mare decat o fasolica.
Am fost foarte dezamagita de prestatia dr.,care nu s-a obosit sa-mi dea macar ceva sfaturi - tratament, analize care mai trebuiesc facute, sa-mi masoare greutatea, sa-mi ia tensiunea etc.- de igiena care lipsea cu desavarsire - chestia aia care era pe pat sub mine era mizerabila incat mi-a fost sila sa ma pun pe ea si pe care bineinteles ca nu s-a obosit sa o schimbe-, de mizeria existenta, etc...In loc sa-mi dea dr. mie consultatii, i-am dat eu lui despre FIV, despre tratamentul luat, modul de administrare etc.si cu toate astea tot el mi-a luat banii .Dupa igiena impecabila de la Szeged si revenirea pe plaiurile mioritice, am avut impresia aia ca si cand as fii trait intr-un palat si dintr-o data traiesc intr-o cocioaba. Ce sa mai zic...mai avea si tupeul sa faca comparatie intre preturile din Ungaria si preturile lui///
Scuze, dar trebuia sa-mi descarc si eu off-ul undeva...

andicu si eu am avut cartea verde pe trei luni si am iesit mai bine asa. Burtica mea inca nu se vede inca .

mirabella11, sa te faci bine cat mai curand!!!

Pupici

Mi-ka

Mergi la inceput

Mi-ka
mirabela multa sanatate!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Liana30, uite si de la mine un dulce pentru tine!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

va invit la un nou cap..
aici...
.........http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72553

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput