Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetele!

Crinutza, te inteleg si iti inteleg si teama de un alt esec.NU TREBUIE SA NE MAI GANDIM LA ESEC!!!.VOM REUSI!!.DE DATA ASTA CHIAR VOM REUSI!!O sa iei tu intr-o zi si hotararea ce o sa faci, poate ca e important sa simti tu momentul.Eu vreau sa -ti spun ca am avut o frica cand am fost la Szeged , dar dr.Zadori mi-a dat asa mult curaj si acum chiar ma simt in stare sa continui.

Andicu, cand vii in Timisoara? ai gasit unde sa stai? Poate ne intalnim sa bem o cafea..sa mai povestim.

Pussi eu am facut doar o IA, dupa care am avut recomandarea FIV . Daca am inteles bine.... ai facut laparo, instilatii si acum vei face un IA.Eu cred ca este Ok, au fost cazuri cand dupa laparo si desfundarea trompelor, cu o IA s-a obtinut sarcina.Poate alte fete sunt mai documentate....Chiar nu stiu cum sa te ajut, dar sunt alaturi de tine.

Va pup pe toate

Mirabella 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pussi: eu am facut laparo, cand mi-au desfundat trompele. Apoi luna urmatoare am facut instilatii (am stat internata in spital pt. ca nu eram din Bucuresti si nu puteam pleca acasa - eu am facut instilatii o zi da, una nu). Apoi, dupa 2 instilatii la care permeabilitatea era 1 am facut IA. Pt. IA nu trebuie sa fii internata, in 10 min. se termina. Tie ti-au facut laparo? Ti-au desfundat trompele? Sa stii ca exista cazuri de reusita prin IA, nu-ti pierde speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

am fost ieri la szeged si am facut al doilea IA. sper sa fie bine. nu am ramas cu chist si am ovulat la timp(asa zice doctorul si testul de ovulatie pe care l-am facut cu o zi inainte)

tabitha mi s-a parut si mie tarziu ziua 16. eu am ciclu de 26-28 de zile si stiu ca ovulez in ziua 10-12. ma gandesc ca Fostimon-ul pe care l-am luat a facut asta si ca poate fara medicatie nu as fi ovulat deloc(!?)

pussi nu-ti fa probleme pentru IA. prin IA cresc sansele sa ramai insarcinata, nu ca la FIv dar mai mult decat pe cale naturala...cel putin asa m-a lamurit medicul. si e simplu, nedureros. dar nu stiu pe nimeni care a ramas cu IA dar eu sunt noua pe forum. si sper sa devin eu 'exemplul' ala

Mergi la inceput

mi_ka nu am primit mail-ul tau. cum te simti?

isabellas lucrurile merg in directia buna! ma bucur ca a iesit bine spermograma.

andicu si noi schimbam euro in forinti la szeged. am cautat in timisoara un loc unde sa cumparam forinti si ni s-a spus ca se poate dar 'la comanda', nu au tot timpul. si nici cursul nu era avantajos asa ca schimbam la szeged. in ce priveste cazarea, am cautat in ziarul local cu imobiliare. din cate am inteles, pussi ti-a dat deja numerele unor agentii. asa ca am cautat anunturi puse direct de proprietari. cred ca ar trebui sa trec pe PM pentru a continua discutia.

pe toate

Mergi la inceput

[mirabella] sunt curioasa de ce dupa un IA ti s-a dat recomandare de FIv si cine ti-a dat recomandarea? eu am incercat sa-l conving pe dr. Zadori ca daca nu iese nici cu acest IA sa trecem direct la fiv dar m-a convins el pe mine sa fac si al 3-lea IA.

crinutza gandeste-te ce ti s-ar parea mai dureros peste un timp: sa te gandesti ca ai facut fiv si nu ai reusit sau ca nu l-ai facut si poate ar fi trebuit sa-l faci. iarta-ma te rog ca pun atat de drastic problema, stiu ca nu e simplu si desi situatiile par asemanatoare sunt diferite de la om la om. iti tin pumnii si sunt alaturi de tine.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Auburn, acum vad mesajele tale. Sa fie untr-un ceas bun!poate ne dai o veste super dupa ultima IA !
Mirabella , si restul fetelor din Timisoara : ajung luni seara, pe 3 aprilie, la Timisoara si stam pana miercuri; asa ca, avem timp daca puteti si vreti sa ne intalnim marti seara, dupa ce vin de la Szeged. Astazi o sa aflu si la ce hotel o sa stam.
Crinuta, mi-am reinstalat Windows, imediat ce bag si Messengerul, vorbim!
Mi-Ka, ce mai faci?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Am intrat doar sa va urez multa bafta tuturor.Andicu, jos palaria in fata ta., de ce? pentru ca ai ales Szeged.Si eu as fi vrut acolo, dar din pacate distanta asta mare ne-a facut sa alegem din nou o clinica din Bucuresti. Daca nici acum nu va merge, vom merge cu siguranta si noi la Szeged.Asa ca , din nou va spun, multa multa bafta tuturor.pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Auburn, la mine a venit recomandarea medicului meu ginecolog pentru FIV, dupa doar un IA, pentru doua motive: spermograma f.proasta a sotului si varsta noastra nu tocmai "frageda".
El considera ca un IA da rezultate f.bune in cazul in care nu exista o cauza de infertilitate la nici unul din parteneri, la noi cauza fiind clara, am decis sa nu mai pierdem timpul si sa trecem la FIV.
Am considerat ca 5 ani de "asteptare" sunt suficienti .Nu mai aveam nici o alta speranta ca se poate intampla pe cale naturala.
Pupici

Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Meda,!
Si eu sper ca a doua incercare la tine sa fie cu succes!
Unde te-ai hotarat sa faci? la Giulesti? daca in final hotarati sa ajungeti la Szeged, iti ofer tot sprijinul de care ai nevoie!! cu cea mai mare placere! oricum, poti sa-ti povestesc cum ne-am descurcat noi, daca o sa ai nevoie!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

fetelor, multumesc frumos pentru incurajari si pentru lamuriri.

Andicu, Auburn si Mirabela, puteti mati seara???????? Eu la 6 termin programul, sper ca nu e prea tarziu. Ce ziceti? O ducem pe Andicu in Mall? Sau daca aveti alta sugestie??????

Sper ca nu fac marti Ia, azi mi-a venit CM, asa ca o sa fac Ia pe sfarsitul saptamanii viitoare.

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput