Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 4
Eftimie C. spune:
Mik,
am uitat ca tu esti in Franta, unde se spune ca sampania e ceva la ordinea zilei.La noi e nevoie de o ocazie deosebita sa cumperi sampanie...chiar mi-ai facut
; si mie imi place mult
, mai ales in momente deosebite
...Piei ispita
ca suntem abia la inceputul postului
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Deci eu am zis luni sau marti,ca stagnez
N-am mai avut timp sa scriu,ca am pe Rares bolnav si am avut si socrii in vizita.Azi am avut de citit o gramada,ce ati scris voi.Si acum ma duc sa hranesc pe paki![]()
Iar la abdomene....offf...o sa fiu codasa concursului,ma doare spatele de mor,dar e de la rinichi si m-am procopsit si cu o durere de ovare,de nici nu pot sa merg bine,iar cand ma asez pe scaun,imi vine sa mor de durere
Sa aveti o zi frumoasa si spor la treburi!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Delidana spune:
Nora, imi cer scuze...nu stiu cum de mi-a scapat mesajul tau. Ma duc acum sa modific greutatea ta in lista.
Stai linistita si ai grija de tine si de bebe.
Paki e un cutzulica ceva?
Eftimie C, ne-ai incurcat cu chinezii. La ei se maninca shobo intr-o veselie.
Aici sint la moda insectele, de la gindacii de bucatarie pina la viermisori. L-am intrebat pe un coleg ce gust au si mi-a zis ca sint crocanti si nu asa de rai cum ti-ai imagina. Cind l-am auzit...
Am fost la sala azi, o ora jumate. Ma simt plina de energie!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Pai, Delidana, in cazul asta, deschide-ti un restaurant cu specific chinezesc
! Il chemi pe sobolanu' de ieri inapoi (ca am inteles ca nu l-ai killerit), ii gasesti o iubita
ceva si astia se inmultesc repede. Faci si tu un fel de...McShobo! ![]()
Nu am luati in seama...de la depresie mi se trage...aiurez...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
carolinah spune:
Delidana, am auzit si eu ca pe la voi se mananca insecte. un prieten de al meu imi povestea cat de crocante sunt lacustele si ca singura problema este ca te cam gadila picioarele lor pe gat
. Acum banuiesc ca partial facea misto de mine, dar oricum...
Tzuni, eu zic sa mai lasi vreo 2 din joburile alea, sa dormi minim 8 ore pe noapte (ba vreo 10 ar fi la fix in prima luna), sa te hranesti sanatos si suficient, sa iei spirulina, sa faci miscare in aer liber si (vazand ca tii post banuiesc ca esti si credincioasa) sa te duci regulat la biserica si sa te rogi mult. Si vei vedea ca viata va fi mult mai frumoasa.
La mine greutate constanta peste 60, spre 61. Astept cu nerabdare sa imi vina odata menstra aia care nu imi mai vine de nu stiu cand, ca pana nu ma reglez ca lumea hormonal, nu pot spera la nimic bun dpdv greutate.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Delidana spune:
Da mai Tzuni, buna idee, facem si chipsuri si iti trimit si tie o punga ca vad ca iti plac. ![]()
Carolinah, la prima parte il cred si eu pe prietenul tau, de faza cu gidilatul nu stiu ce sa zic...o fi adevarata si aia (probabil ca omu' a incercat lacuste ca astea au picioarele mai lungi
).
Meniul meu (ca tot vorbim de mincare
):
MD: cereale cu lapte de soia, 1 litru suc de fructe facut in casa (papaya+ananas)
P: mamaliga cu brinza, salata
C: o felie de piine cu 2 bucati carne porc prajita la teflon, salata, 1 felie piine cu margarina si miere.
Intre mese: 1 banana, 1 mar, citeva nuci, 1 bomboana Ricola fara zahar.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
diadaniela spune:
Astazi: O felie de paine prajita cu ton, un pic de ciorba de fasole,o salata de rosii si diseara fructe.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Nora__ spune:
Delidana...multumesc pt
si va pup pe toate.
Paki nu e cutzulica...e chiar...Rareshica
...asa il alintam noi.Cand l-am nascut avea 4.200 kg si dupa nastere vine doctorul si printre altele,ma intreaba:"Ce iti face elefantul?"...si de atunci elefantul a ramas mascota familiei.Si de la elefant..pakiderm...a ajuns paki.Ii mai spunem si haki...de la hacker
...daca scapa la tastatura...apasa pe taste si sa mor eu daca stiu ce combinatii gaseste de deschide meniuri,documente,blocheaza calcul.Bine,nici tat-su,calculatorist de altfel,nu a fost prea intreg cand la 7 zile ,cu el in brate,statea la calc si butona si apasa Enter cu manutza lui Rares.
Si mai nou,da iama in bibleoteca si scoate carti...azi se juca cu:"Administrarea si configurarea sistemelor Linux"...
sa dea Domnul sa se priceapa in viitor
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
roxana1974 spune:
Gagici, am comis-o! Si jur, nu am avut ce sa fac!!! Am avut o tripla! aniversare azi la job! M-am abtzinut cat m-am abtzinut si in final am zis sa mananc cate putin!!! de la fiecare, dar inmultit cu 3 a fost mult! Nu mult, enorm! La sfarsit de zi aveam cu 1 kg mai mult, oare scap pana luni? Puii mei! Delidana, primul porc cred ca e al meu! Nu dati rau, ca inca-s depresata...cred ca la final de saptamana, ma iau cu Tzuni de mana si bem, da' rau! Io una, ma mutzasc nu alta!
Sa va zic ce am inghitit: 2 felii de pizza, o felie de inghetata, 2 prajiturele (nu am mancat tort...) 3 pahare de suc
, Fanta
si la final, un ceai, sa ma dreg!
Uff...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual