Nou stil de viatza (91)
Raspunsuri - Pagina 13
nastad spune:
Va doresc o sera frumoasa!
MEPHALA , multzumesc!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
diadaniela spune:
Cami,bine ai venit!
Da' tu esti slaba si frumoasa ,ca cauti pe aici?
.
Fetele ,eu sunt fericita !
.Raportez 72 kg.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Zuzilici spune:
Fetele o sa macredeti neserioasa dar sa stiti ca mi-e din ce in ce mai greu pe ultima 100 de metri. Pe scaun daca stau nu ma simt bine pentru mult timp ... in brate daca vreau sa iau laptop-ul nu mai are loc de burta.
In orice caz ieri am avut parte de-o petrecere surpriza de Baby Shower organizata chiar de sotul meu.
Nu ma asteptam la asa ceva si vreau sa va zic ca prima reactie pe care am avut-o cand am vazut casa decorata si toata lumea a stigat Surprise! a fost sa ma sprijin de perete si sa plang ... si-am tras un "bocet vesel" de-a lacrimat toata lumea invitata. ![]()
A iesit super bine, toata lumea s-a simtit foarte bine si am incheiat seara cu niste dansuri de numa, numa.
Asa ca am mai dansat-o pe Isabella macar o data pana sa vina ea sa danseze singura. Am sa pun si poze dar sunt inca in camera.
Doina multumesc si sa stii ca arati tare bine. 
Miag
lui Roli sa se faca bine cat mai repede si fara antibiotie.
Carmen ma bucur ca sunteti bine dar pana la urma un echo morfologic pe cand? Stii ca-s curioasa de felul meu. ![]()
CarmenE asa
sa tot astepti, nu? Spor la slabit in continuare.
Mik sanatate multa flacaului tau si tie o saptamana cat mai usoara.
Ioana multi
sa scapi de stress cat mai repede.
Crystina spor la sala si la slabit. 
Tzuni muncitoarea shefa multi
si spor la alergat cu Miag.
Olo, Sigrid va invidiez c-a venit primavara la voi. La noi baba iarna inca-si mai scutura hainele. ![]()
Delidana cata cioco ai mancat cand ai vazut filmul cu Johnny Deep? ![]()
Fetelor eu nu mai rezist asa ca va pupicesc de-acum pe toate si o saptamana buna va urez. 
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
ange spune:
delidana,fetele,merci pt. primire![]()
e frumos tare la voi.
ce sa va spun?!nu fac dieta ca-mi este frica sa nu "exolodez"dupa
fac doar putina atentie la ce mananc.
Am terminat cu tonele de dulciuri,cu cola si sucurile acidulate,prajelile,cartofi prajitzi,pizza,painea,etc.
Am inceput sa beau 1,5 l apa pe zi(mai multa nu pot)
,mananc fara paine,gratare si salate multe,fructe cat pot.Sport nu fac.Am inceput abdomene de vre-o luna ca de fapt si de drept burtica este prolema mea.Dupa 2 cezariene am ramas cu(tripla) burta
Am 1,60 si 58kg.Talia 0,88cm.Multtttt...
Kg. vreau sa dau jos cam 3.Ma gandesc ca daca voi avea 55 kg. cred ca va fi super.Desi imi este imposibil sa ating greutatea asta!!
Deci,particip la concursul ala cu talia
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Delidana spune:
Zuzilici, ce surpriza frumoasa ai avut!
Te cred ca ti-e din ce in ce mai greu acum. Noi oricum te asteptam de fiecare data cu drag. 
Ange, bine ai revenit! Concursul cu talia se termina la sfirsitul lunii. E cam tirziu acuma sa te trec pe lista avind in vedere ca celelalte fete au luat startul in prima saptamina a lunii. Nu ar fi corect pentru tine deoarece nu mai ai asa de mult timp la dispozitie. Cred ca vom avea acest concurs si luna viitoare. Daca vrei totusi sa fii pe lista spune-mi si te voi trece. Iti inteleg frustrarea in legatura cu cele 3 kg in plus. Si eu ma chinui de ceva vreme sa scap de 2kg
si tare greu se lasa duse. Imi amintesc ce zicea Carmen odata, ca ultimele kg sint cel mai greu de dat jos si la vremea aceea nu prea-mi venea sa cred insa acuma...
Va pup si va astept in continuare la raport: Roxana, Georgiana, Cami, Lulu, Miag, Puskin, Mariana, Zfcristina, Klaus. Haideti fetelor! 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Eftimie C. spune:
Salutare-salutare!
Doina, de ce nu cumperi nimic pentru bb2?Superstitie...?
Olo, ce sunt gomboti?De fapt cred ca emai bine sa nu stiu, ca sa nu ma tenteze
.E vorba de galuste cu prune...
Mik,sa te auda...cine trebuie.
Ange, 3 kg nu e chiar mult (eu am avut de dat 30 si 20 s-au dus deja...)Ai incredere in tine, scoate din alimentatie tot ce e nociv (paine, ulei, zahar, grasimi...), fii ambitioasa in continuare si la poate in scurt timp vei vedea rezultatele.
Carmen, 
Zuzilici, pup pe burtici.Bravo sotului tau.Asta da, surpriza.
Sigrid, trimite si la noi primavara si ceva din cel 14 grade.Poate se starneste si la noi primavara.
Va
si revin cu meniul.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
miag spune:
Neata fetelor,
Pt raport: stagnez![]()
![]()
![]()
Roli mic are faringotraheita

si prin urmare de aseara e pe antibiotic...Sper sa ii treaca repede, desi este disperat ca nu poate iesi afara si il supara rau mau mucii. Febra mare nu mai face, dar e amarat rau ca nu ieisim la plimbare.
Am fost la nutritionist si de azi incerc sa tin regimul ala, sa vad ce iese.Pare destul de echilibrat si sper sa dea si rezultate.
Meniul pe azi:
MD:- o felie de paine integrala+ branza de vaci (50gr)+ o rosie mica;
Gustare: o mandarina;
Dejun:100gr piept pui+ sote de legume cu 10%glucide
Gustare: un iaurt degresat
Cina: salata de varza (un bol mic)
va pup si va urez o zi frumoasa.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
nastad spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Salutare-salutare!
Doina, de ce nu cumperi nimic pentru bb2?Superstitie...?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Sa stii ca ma mananca palmele sa cumpar pentru bb2, dar mai intai trebuie sa cumpar un dulapior pentru Oana, ca sa-l golesc pe asta care il avem , trebuie sa ii fac o aprovizionare ca dupa aia avem scandal cu ea si e si un pic de superstitie.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by miag
Neata fetelor,
Roli mic are faringotraheitasi prin urmare de aseara e pe antibiotic...Sper sa ii treaca repede, desi este disperat ca nu poate iesi afara si il supara rau mau mucii. Febra mare nu mai face, dar e amarat rau ca nu ieisim la plimbare.
si multa sanatate!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
miag spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
Originally posted by miag
Neata fetelor,
Roli mic are faringotraheitasi prin urmare de aseara e pe antibiotic...Sper sa ii treaca repede, desi este disperat ca nu poate iesi afara si il supara rau mau mucii. Febra mare nu mai face, dar e amarat rau ca nu ieisim la plimbare.
si multa sanatate!
Doinasi
Oana(03.04.2003)
Album Oana
si voua pupici

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!