Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fete vorbaretze ce sunteti!
Multumesc tuturor pentru diverse lucruri! Ca nu mai tin minte nimik!
Sanatate lui ANdrew al Oanei si la fel si verisorului lui cel mic!
Si noi suntem in batalia pt. cel mai slab bebelus dar cred ca totusi locul este adjudecat de Sarah al lui Valen cu 5800 la 5 luni juma;, Vera, Gabitz, noi cam tot ca voi! Iar cu Alexutza lui Kid suntem fix pe fix, la 5 luni si o saptamana avem 6600gr![pup]
Mimsi, iti dau si eu o sa te calmezi cu microvelele! da de ras tot am ras! Bafta la vaccin!!!
Vero, noi iubim si la distanta si inca pe termen lung!!!
Mercic Ina!!! Drum bun!!! Ne vedem sambataaaaaa!!!
Irina81, pretul pe care-l dau eu femeii la smotru este de 400mii/zi de dimineatza de la 10 pana la 8 seara aproximativ;
Ege, ti-au zis fetele cum stam cu conceptiile despre religie la noi in grup! Cam asa Intr-adevar cred ca gasesti destule subiecte cu galceava pe tema asta, eu zic sa nu-ti pese; mai bine sa-ti spun ce vreau eu sa-mi iau de la babyexpo: carucior usor usor, scaun de masa, olita, pampersi, lapte, scutec absorbant de la Bebeconfort, hainutze, tarc, lada de jucarii si cate si mai cate!!! bine ca nu citeste sotul aici, sper...daca citeste, il si-l rog sa aiba portbagajul gol golutz...
Ege, LA MULTI ANI PENTRU MAINE!!!
Pitu, frumoasa fata ai!!!
Cristell, iar rujeola???!!!
Ioana, felicitari pt. al 3-lea mestecator!!! Ai facut rezervarea cumva ca n-am citit tot?
Mimsi, nu merg cerealele prin tetina de hrana groasa de la Nuk? Fa-le mai diluate, cat sa curga sau largeste gaura de la tetina cu un ac inrosit; Hai sambata la haleala!!!
Locca, am vazut pozele, ce dragalas e Mateias!!!
Ramona, felicitari pentru dintisor!!!
SI pentru toate fetele care s-au oferit cu Baby EInstein alea multumim foarte mult! Eu il intreb pe-al meu sot care-i si el priceput la computatoare daca mi le descarca, daca nu, vin si eu cu dvd-uri! Va zic maine ca n-am sot acasa inca!!!
uitati-va putin in sus: un mesaj cat casa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Bine ai revenit Dea ..sa ne scrii mai des!

Ruxandra foarte simpatic Matei!

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Alina, merci! Tre' sa inteleg deci ca nu-i nika daca nu i-a trecut raceala de 2 sapt!

Multumim pentru aprecierile legate de dragalasul cuplu care dateaza cam de la nastere, numai ca nu se cunosteau cupii, he he. Noi, desi mai timizi la intalnire, ne declaram profund amorezati de Alex. Serban ( nu Stefan ) dupa ce nu mai voia sa se trezeasca pentru ca visa la miss, acum rade cu hohote si daca ii arat degetul .

Draga Crista, noua ne-a zis pediatra cand Serban avea 7200 si 63 cm ca daca ii mai dau mult sa manance il fac obez ( nu-l mai alaptam ). Asa ca gaza ta cu ochi albastri e departe de a fi paianjan

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tot eu, ramolita ca de obicei. Uitasem iar: cine a intrebat de firma care face mobila cu canturi ABS? Mimsi, cumva? La firma de mobila la care lucreaza sotul meu se face. Pe comanda, pe modelul clientului, cum vreti. El lucreaza la partea de profil metalic + sticla. Dar stie pe unde sa te indrume.
Mie nu mi se pare grasuna Catalina. La 5 luni fix, cand am cantarit-o si masurat-o avea 7170 g si 66 cm. Oricum, de atunci nu am mai cantarit-o . Mereu uit. Cine era cu mobila, sa ma trageti de maneca...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Natydeea - ai vazut asadar topul manechinelor. Nu-ti face atatea griji; copiii hraniti cu lapte de san cresc de obicei mai greu (mai sunt si exceptii, pe care le felicit!). Atata timp cat e sanatos si vesel, lasa baiatu'n pace . Felicitari pt alaptat si succes cu diversificarea.

Miflore - recunosc mesajele tale de la o posta, ca sunt pline de , , etc. Chiar ma inveselesc.. Esti o draguta .

Nadina - baiatul e amorezat pana-n talpi si tu te mai legi de raceala? Nu stii ca dragostea le rezolva pe toate?
Eu zic c-o sa-i treaca de la sine; atata vreme cat situatia nu se inrautateste (sa faca febra, sa tuseasca pana varsa, sa-i curga mucisori verzi), inseamna ca e spre bine.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Uitati-va un pic la mobila de aici. Oare cand o sa putem si noi cumpara chestii d-astea pe aici...

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

GATA! Pentru 5 minute mi l-a luat sotul.
As vrea tare mult sa ajung si eu la intalnire dar nu am cu cine lasa piticul, iar taticul lui nu se incumeta sa stea atat cu el.Asa ca va rog din suflet sa-mi aratati poze de la intalnire si sa beti un pahar de vin si pentru noi.
Noi incercam sa ajungem la Babyexpo vineri pe la 11-12, asa ca cine vine la ora aia poate ne intalnim. Poate macar asa ma vad cu vreo mamica sau bebic.
E adevarat fetita lui Valen ocupa locul I dar nici noi suntem departe.
De cand am inceput diversificarea incerc din greu sa-l ingras. Se pare sarcutul ca de abia astepta sa manance si altceva decat laptic. Se uita la mine cand mananc ceva si plange, mi-e o mila de el. Dar de acum gata! De sapt viitoare incep si cu supica si seara cereale.
Va pupic, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Natydeea - daca vrei sa creasca, poti incepe de pe-acum cu cerealele. Le faci cu apa sau cu lapte de la tine si ii dai la masa de la ora 10. Sucurile sunt si ele bune, dar au putine calorii.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Anya pentru incurajare.
Am uitat sa va spun fetelor ca sunt fericita. Mi-au adus banii pe feb si martie asa ca avem ce cheltui la Babyexpo. Miflore, lista e asemanatoare!
Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Iertati-ma ca ma bag si eu in seama pe-aici , nici n-am stiut ca existati dar zilele trecute am intrat din intamplare si am gasit si citit toata acea manifestare de solidaritate si compasiune pentru familia AndreeiC de la "mamici de ian/feb 2005".
Am fost impresionata sa vad ca mai exista multe inimi sensibile si ca aceste inimi au gasit si modul de a se aduna laolalta, fie si virtual.
O plecaciune pentru fiecare mamica, actuala sau viitoare, care rabda cu gratie scancetele noaptea, chiloteii cacaciosi, ... si toate acestea o fac fericita, speciala, unica.

Cum "suntem" cam de-un leat, am sa postez aici o reteta pe care o puteti incerca cu incredere si, daca o faceti, mi-ar face mare placere sa-mi dati de stire.

*2 gutui (de la Selgros, de exemplu)
*2 lingurite cu varf de branzica calcica
*zeama de la o portocala mare (si dulce)

Gutuile se spala si se taie putin la partea unde a fost codita (se aplatizeaza doar ca sa fie mai usor apoi de scobit) si se pun la copt in cuptor. Gutuile pe care le-am avut eu nu erau prea mari si au nevoie sa se coaca cam 45 de minute dar nu mai mult ca sa nu se stafideasca prea tare.
Cand sunt gata se scoate miezul cu lingurita si se paseaza cu furculita (pe un fund de lemn merge bine).
Se adauga si branzica si se amesteca tot asa, pasand.
Apoi se pune intr-un castronel si se dilueaza cu zeama de portocala.

Ceea ce rezulta are volumul cam de 150ml si impreuna cu alti 150ml de lapte praf vor satura un copil foarte mancacios pentru urmatoarele 4 ore.

Deocamdata nu am avut timp sa va citesc pe toate dar sper sa nu fiti deja un club inchis.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput