ce ne recomandati pt august?

ce ne recomandati pt august? | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

hai sa incercam invers, intrucat chestia cu olanda nu m-a convins. Ce putem face in august? Ne-am luat amandoi concediu, copiii au vancata, putem merge si cu masina dar nu mult, mergem si cu avionul daca e nevoie. Marea problema e ca in sudul europei e prea cald ca am fi mers in spania/Grecia.
Astept si accept orice propunere, de la Tailanda pana la Mexic. Experiente proprii, auzite, idei noi... brain-storming!:) Nici o idee nu e prea trasnita:)
thx!

PS: pt cine nu stie, copiii vor avea aproape 3 si 4,5 ani.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ce spui de Madeira? Se spune ca acolo este clima perfecta...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Draga Cristina,
din experienta proprie nu stiu sa-ti spun, ca noi am preferat mereu luna septembrie, dar am vazut azi la chioscul de ziare numar special al revistei GEO, Reisen mit Kindern, poate gasesti acolo inspiratie.
Ce mi-ar place mie, ar fi sa inchiriem o barca si sa ne plimbam cu ea pe Canal du Midi, in Sudul Frantei. Oferte similare (Hausboot) sunt si-n Olanda.
Cit despre Madeira, colega mea de birou este acum in Madeira cu copilul (2 ani) si bunica, daca vrei detalii, pot s-o intreb la intoarcere.
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

suna interesant, nu stiu prea multe despre Madeira dar am sa cuat pe net sa vad ce si cum.
enn, daca ai putea afla unde exact a fost cu copilul si daca afost bine, ar fi super. In general preferam sa mergem cu ei in locuri "umblate" de alte familii.
Thx!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput