Crema de noapte?
Folositi crema de noapte?
Eu pana acum n-am folosit pentru ca, in urma cu mai multi ani o chimista mi-a spus ca crema de noapte trebuie folosita doar pe intuneric pentru ca poate avea o reactie fotoluminiscenta. Sau cam asa ceva (am cam chiulit la chimie
).
Si cum eu am obiceiul sa citesc inainte de culcare 1-2 ore ..n-am folosit.
Povestea asta cu aplicarea pe fata doar pe intuneric cred ca e basm, pt ca n-am vazut-o scrisa pe nici un borcan de crema de fata de noapte.
Voi ce creme folositi?
Daniella, mama lu'Alexis
Raspunsuri
Mara76 spune:
Eu folosesc crema pentru prevenirea si atenuarea ridurilor de la Gerovital Cosmetics. E cam grasa, cand o aplici, dar intra tare bine in piele. Imi place!
PS: Tare faza cu cremuitul pe intuneric. ![]()
cait spune:
Si eu tot Gerovital folosesc gama H3 si chiar mi se pare o crema buna care intra in piele.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
scumpi spune:
Eu folosesc Nivea Visage cu vitamina A+hydramine+pantenol, regeneratoare si hidratanta pt. toate tipurile de piele. Imi place pt. ca intra f. bine in piele si cand ma trezesc am fata ca de bebelus.
Indra spune:
Revita lift e la L'Oreal. Si de zi si de noapte, intra repede in piele, sint tare multumita de ea
Dana & Anisia 
machioza spune:
Ador cremele parfumate,care-ti dau senzatia de catifelare(cum sant cele de la Lancome),dar de curand mi-am luat din farmacie ,de la Roc,3creme(zi ,noapte,ochi)din aceeasi gama-hidratante si destresante,care au trecut testul
.Am fost mult timp "dependenta"de o crema de copii -Bubchen,care chiar facea fata de
de bebe,dar la un momentdat nu i-am mai suportat mirosul si am schimbat-o.
nadyana spune:
dar creme de riduri de expresie de care folositi fetelor?asi vrea ceva f eficient recomandat pt. tenul de pana in 30 ani.tot aud de cremele Roc.cum sunt?
Balbina spune:
Crema mea de noapte (iar in zilele foarte reci si de zi) e banalul Apidermin, deja de ani buni. Sint foarte multumita de acest produs.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad (22.06.2004)
Bunatati
clau2toma spune:
Dupa ce am consumat o gramada de creme scumpe , am ajuns la aceeasi concluzie ca a lui Balbina si aceea ca Apiderminul este cel mai bun in definitiv .Dar eu il mai prepar inca o data dupa ce ajung cu el acasa .La o cutiuta mica ii adaug o jumatate de lingurita de miere de albine de tei , un strop de ulei de masline presat la rece pe care il am tot timpul in casa si 10 picaturi de vit A uleioasa .Nici nu stiti cat de blanda este cu tenul si cat de catifelata ramane fata . Daca o sa va intrebati daca tenul ramane cleios dupa ce aplic aceasta crema pe fata , ei bine nu ,din cauza uleiurilor in care se dizolva .
Claudia
si puiul ei Tomita
daniella4 spune:
Dar de aplicarea cremei doar pe intuneric ce ziceti? E un mit?
Daniella, mama lu'Alexis
osna spune:
eu mi-am luat de curand NIVEA VISAGE MULTI TALENT,varianta de noapte.imi place foarte mult,intra bine in piele si are un miros asa fin.
eu cred ca e un mit chestia cu cremuitul pe intuneric
ca tocmai am citit instructiunile de folosire la a mea si nu zice sa sting becul cand o folosesc![]()
14+