Crema de noapte?

Crema de noapte? | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Folositi crema de noapte?
Eu pana acum n-am folosit pentru ca, in urma cu mai multi ani o chimista mi-a spus ca crema de noapte trebuie folosita doar pe intuneric pentru ca poate avea o reactie fotoluminiscenta. Sau cam asa ceva (am cam chiulit la chimie).
Si cum eu am obiceiul sa citesc inainte de culcare 1-2 ore ..n-am folosit.
Povestea asta cu aplicarea pe fata doar pe intuneric cred ca e basm, pt ca n-am vazut-o scrisa pe nici un borcan de crema de fata de noapte.

Voi ce creme folositi?

Daniella, mama lu'Alexis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu folosesc crema pentru prevenirea si atenuarea ridurilor de la Gerovital Cosmetics. E cam grasa, cand o aplici, dar intra tare bine in piele. Imi place!

PS: Tare faza cu cremuitul pe intuneric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu tot Gerovital folosesc gama H3 si chiar mi se pare o crema buna care intra in piele.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu folosesc Nivea Visage cu vitamina A+hydramine+pantenol, regeneratoare si hidratanta pt. toate tipurile de piele. Imi place pt. ca intra f. bine in piele si cand ma trezesc am fata ca de bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Revita lift e la L'Oreal. Si de zi si de noapte, intra repede in piele, sint tare multumita de ea

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machioza spune:

Ador cremele parfumate,care-ti dau senzatia de catifelare(cum sant cele de la Lancome),dar de curand mi-am luat din farmacie ,de la Roc,3creme(zi ,noapte,ochi)din aceeasi gama-hidratante si destresante,care au trecut testul.Am fost mult timp "dependenta"de o crema de copii -Bubchen,care chiar facea fata de de bebe,dar la un momentdat nu i-am mai suportat mirosul si am schimbat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

dar creme de riduri de expresie de care folositi fetelor?asi vrea ceva f eficient recomandat pt. tenul de pana in 30 ani.tot aud de cremele Roc.cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Crema mea de noapte (iar in zilele foarte reci si de zi) e banalul Apidermin, deja de ani buni. Sint foarte multumita de acest produs.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Dupa ce am consumat o gramada de creme scumpe , am ajuns la aceeasi concluzie ca a lui Balbina si aceea ca Apiderminul este cel mai bun in definitiv .Dar eu il mai prepar inca o data dupa ce ajung cu el acasa .La o cutiuta mica ii adaug o jumatate de lingurita de miere de albine de tei , un strop de ulei de masline presat la rece pe care il am tot timpul in casa si 10 picaturi de vit A uleioasa .Nici nu stiti cat de blanda este cu tenul si cat de catifelata ramane fata . Daca o sa va intrebati daca tenul ramane cleios dupa ce aplic aceasta crema pe fata , ei bine nu ,din cauza uleiurilor in care se dizolva .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Dar de aplicarea cremei doar pe intuneric ce ziceti? E un mit?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu mi-am luat de curand NIVEA VISAGE MULTI TALENT,varianta de noapte.imi place foarte mult,intra bine in piele si are un miros asa fin.

eu cred ca e un mit chestia cu cremuitul pe intunericca tocmai am citit instructiunile de folosire la a mea si nu zice sa sting becul cand o folosesc

14+

Mergi la inceput