Crema de noapte?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am luat un Gerovital pt noapte si l-am folosit cam 2 zile. apoi, autosugestie sau coincidenta, m-am trezit cu o dermatita!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu n-am auzit asa ceva!
daca ar fi adevarat cred ca ar trebui sa scrie pe instructiuni
eu folosesc de la OLAY
de fapt folosesc toata gama OLAY, imi place nespus.
Asta mi se potriveste mie

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Eu folosesc Gerovital - crema de noapte pentru ten uscat.
Pe mine ma intereseaza sa folosesc ceva cat mai natural si sa renunt la cremele pline de substante care-de-care mai ciudate.
Ce este acela Apidermin?!
Mierea stiu ca face tenul catifelat pentru ca o folosesc si eu din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Am cautat pe Google acum si am vazut ca si Apiderminul are in compozitie methyl paraben si parafina ... deci m-am lamurit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

ADDA,

ia vezi si de Spirulin de la Hofigal. Mie mi se pare putin mai naturala decat Apidermin, imi mai cumpar din Ro cand ma duc. Ca e drept ca, nu prea cred ca poti gasi in Ro asa usor creme fara chimicale, aici am noroc si gasesc vreo cateva la magazinul naturist.Sau ca sa inlocuiesti Apiderminul mai pune pe fata masca cu miere si/ sau laptisor de matca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Eu folosesc Apiten - Emulsie antirid cu laptisor de matca
Compozitie: Apa, ulei de parafina, lanolina, ceara de albine, cetyl alcohol, sodiu tetraborat, royal jelly, parfum.
Mie imi place si ca demachian, si merge pt noapte ca e grasa.

www.naturaplant.ro/produse/565/Apiten" target="_blank">http://www.naturaplant.ro/produse/565/Apiten

Mergi la inceput