Simptome!!! - 8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitita: merci pt. pupici, , i-am primit pe toti, dar mai sterge cativa din ei, ca s-a latit pagina de o sa ne bata fetele.

Mergi la inceput

bubuleana: sa stii ca se poate sarcina fara probleme. Am zis, am zis!!! Eu am facut testul din sange la 14 zile de la conceptie. si-ti tin pumnii stransi stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

chiquitita, la eco in ziua 5 dupa tratament mi-a zis Ancar ca sunt mai bine, dar sa mai fac o tura tratamentul. Chiar aveam foliculi pe ovarul stang, care inainte dormea. Polidinul l-am facut de capul meu, Ancar nu a vrut sa-mi dea. Eu nu aveam nici inainte dureri, la mine s-a cronicizat de mult!!!! Sa nu faci ca mine! Eu din cauza unui tratament incomplet am ajuns asa

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Tabitha, m-am conformat!!!!

Mergi la inceput

Bubulina1 eu am dureri de ani de zile, o tratez si iar incepe, nu stiu ce sa mai cred. Acum chiar am dureri groaznice, nu dorm noaptea...
Ce vreau eu sa va intreb : dr mi-a zis sa fac tratamentul asta 2 luni in timpul ciclului. In a doua luna in care il fac, pot imediat dupa acel ciclu sa incerc sa concep, sau trebuie sa las sa mai treaca, sa dispara antibioticul din corpul meu?

Mergi la inceput

chiquitita: .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

buna fetelor!!!
petele alea de fapt au fost numai doua mici. nu cred ca pot sa pun ziua de alaltaieri ca fiind ziua 1 daca am avut doar 2 pete mici.. nici nu pot sa o numesc sangerare a fost doar o scurgere maroniu deschis cu cateva firicele de sange in ea.. asa ca nu incep numaratoarea de la capat.. azi e totusi ziua 47.. urata zi 47...
ma doare burtica si sunt putin deprimata azi.. aseara am stat treaza pana tarziu si cred ca mi-am facut un obicei din a visa copii si povestiri despre copii toata noaptea.. azi noapte o voce imi spunea f convigator: cam 80% esti gravida.. va dati seama ca nu m-am odihnit deloc..
cat de obsedata de bebe am devenit?
si voi visati la fel?

Mergi la inceput

anutza: nu retin sa visat vreodata ca am copii sau ca sunt insarcinata. Nu stiu daca e de bine sau de rau. In ceea ce priveste decizia de a nu considera alaltaieri ziua 1, te sustin.

Mergi la inceput

Am visat si eu de am innebunit, am visat femei care imi spuneau ca sunt insarcinata, femei care nasteau, ca nasteam eu etc..asa ca stai linistita...nu mai spun ce iluzii imi faceam.
Mi-a zis dr ca mai bine ca nu am ramas insarcinata ca o pierdeam cu ovarele asa inflamate. Bine, inca nu am ciclu, dar astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Buna ziua si bine v-am gasit pe toate viitoarele mamici !
Imi faceti si mie loc intre voi? Apropos cine-i ultima la rand? Unde sa ma asez ?
Ma prezint: am 27 ani neimpliniti, sotzu 33 si de 18 luni nu punem nici o bariera in fata gigeilor.La vizita generala ginecologu mi-a zis ca sunt ok(inca n-am inceput cu HSG sau alte cele, inca mai sper ca n-o fii nevoie...), iar sotzului la analize i-au ieshit lenesi. Asa ca... tratament pt el(+ propolis, polen, vit. E) Va citesc de o vreme incoace si m-am gandit de ce sa nu impart gandurile cu voi. Eu am cm tot la 25 sau 26 de zile. Azi ziua 27 si nimic... dar cum sant racita cobza, nu indraznesc sa sper.si bineinteles ca estem 1 pata maronie marti su una pata maronie miercuri. Azi nika... Alte simptome n-am.
Ce opinati dumeavoastra ? Multi pupici la toate

Mergi la inceput