Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 10

Dbunny spune:
Anutza Yo ti-am spus din prima clipa ca ne asemanam in simptoame da ? Cand iti cetesc mesajele parca m-ash ceti gandurile. Serios; petele maronii de acu cateva zile, durerile cand da cand ba, sanutzii...Fac pariu ca te-o mancat burtica aseara si te scarpinash o ora ca si mine !
Asa ca astept sa confirmi tu, sh-o sa stiu si yo rezultatul la mine
Yo creca ne-om lua de manutza si ne-om duce impreuna...ori la bal ori la spital.
Celalalte fete cum stau cu simptomelele ?
Bubuleana ? nika ? Carla ?Alionushka ?Carmencyta ?

bubuleana spune:
carmencyta: ai zis, ai zis!!! deci nu scap de tine... ai promis!!!
dar tu de ce nu faci un test de sange??
io ti-am zis: e posibil ca si la tine conceptia sa fi avut loc mult mai tarziu asa ca tin pumnii la fata dar sa te grabesti ca eu ma simt foarteeee
melutzica: mersi iubita
sa vedem ce-o fi ... nu mai am rabdare pana pe 24 martie (Z29)
bubuleana

carmencyta spune:
bubuleana draga daca ar fi sa ma iau dupa ciclul anterior ar trebui sa-mi vina pe 24 martie.asa ca mai am putin de asteptat.totusi am simptome de ciclu.poate ai dreptate.vom vedea

Anutza_26 spune:
Dbunny nu m-am scarpinat pe burta ci pe sanul drept.. aveam o mancarimeee..
hai ca poate da dumnezeu sa fie bine si sa imi iasa si maine dimineata pozitiv testul sa nu fie vreo greseala vreun test fals pozitiv..
poate mergem toate la gravidute luna asta

Dbunny spune:
Fetele sa aveti parte de weekend cat mai placut !
Eu plec peste o ora si nu mai revin pana marti(luni e sarbatoare).Sa fiti cuminti si s-auzim de bine.
PS eu nu mai sper ca asa tusesc de se scutura ovarienii in mine, din clipa in clipa ma vor napadii rushii.

bubuleana spune:
carmencyta: pai si la mine tot pe 24 martie ar trebui sa vina rushii eu zic sa ne luam de manuta si sa fugim amandoua cat de tare putem de ei
sa nu ne mai prinda
si sa alergam amnadoua pe 24 martie la
ce zici? hai poate totusi ai avut ovulatia mai tarziu
vorba lu' Tabi: pana nu vezi roshu in fata ochilor mai e o speranta
eu te tin de manuta si nu-ti dau drumul asa usor ca sa mergi cu mine la gravidutze
bubuleana

melutzica spune:
Anutza,hai mama cu testul ala ca
iti tin pumnii tare stransi
Eu raportez z18,si ete ca am si eu simptome,de nu-mi vine sa cred:ma doare coloana lombara!desi eu fac mult sport si am o musculatura f antrenata ,nu sunt racita si nu am probleme cu rinichii;merg f des la wc,nu pot dormi noaptea,ma inteapa si dor ovarele,dar nu continuu ci intermitent,si parca ma intristeaza lucrurile usor desi eu sunt o fire super optimista(si nu am nici astenie de primavara).
Cam multe nu-i asa?iar eu privesc mereu realist lucrurile si nu-i induc simptome de sarcina.Chiar ca e prima data ca scriu de simptome.

Helenutza23 spune:
fetelor, scurt si la obiect:
ultimul ciclu pe 10 feb, prestat in perioada fertila, ieri facut test si iesit o a doua liniuta vaga... vreau sa il repet luni...dar cred ca nu voi rezista pana luni, probabil ca maine de dim mai fac unul. oare e cu ochishori??
tineti-mi pumnii.

Avalon spune:
Melutzica, da, simptomele sunt de bun augur! Un test, ce zici?
Helenutza, fugi repede si fa un test din sange! Nu stiu cum ai rabdat atata timp!
Anutza, astept confirmarea si apoi te voi felicita din toata inima!
Bafta tuturor!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

melutzica spune:
Avalon,vezi ca-mi revenii optimismul;si fac test luni dimineata sau cel tarziu marti pt ca ovulatia mi-a fost in ziua 12 fix si abia au trecut 5 zile;