Buna,
Am o fetitza de 2.5 ani si din toamna as vrea s-o dau la o gradi particulara aproape de zona unde locuiesc. Daca aveti copilul la una din gradinitele Happy Planet Kids, Happy Univers sau Alexandra Kids puteti sa-mi dati o parere?
Informati de pe site-urile lor am luat, dar as vrea parerea unei mamici care are copilul acolo.
Multumesc, Adi
Aditzu, uite aici despre Happy Univers:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70063
Mai da o cautare pe DC, ca sigur mai capeti si alte informatii.
Bafta multa!
Claudia
quote:
Initial creeata de aditzu
Buna,
Am o fetitza de 2.5 ani si din toamna as vrea s-o dau la o gradi particulara aproape de zona unde locuiesc. Daca aveti copilul la una din gradinitele Happy Planet Kids, Happy Univers sau Alexandra Kids puteti sa-mi dati o parere?
Informati de pe site-urile lor am luat, dar as vrea parerea unei mamici care are copilul acolo.
Multumesc, Adi
Nu am copilul acolo dar ieri am fost sa ma interesez ce si cum la Alexandra kids. Noi suntem mici, abia avem 1 an jumatate si a zis tipa cu care am vorbit ca abia in toamna sa merg sa o vada educatoarea, daca o primesc.
Oricum iti zic ce am retinut eu:
Au 3 variante de program (pana la 12 jumate fara masa/pana la 13 jumate cu masa de pranz/pana la 18) cu tarifele 460/560/640 RON.
Ce nu mi-a placut sa zic (desi am "vizitat" f.scurt): am intrat pe usa din fata unde scria gradinita si dau peste o tanti in sutien care se schimba. Si care ma intreaba de ce am intrat pe acolo . Am trecut astfel prin toata gradinita (partea de jos) pana am ajuns la intrarea din spate (pe unde cica trebuia sa intru). E, tot culoarul era fff stramt, totul mi s-a parut inghesuit, in curte erau cativa copilasi si se jucau dar cativa sub 10, si toti cred ca erau mai maricei de 3-4 ani. Nu am vazut salile ca nu m-au dus sa le vizionez, dar din usa tot micute mi se pareau.
Asa ca trebuie vazuta, parerea mea.
Cristina si Ale (30.09.2004)