gradi HAppy Planet Kids, Happy Univers , Alexandra

gradi HAppy Planet Kids, Happy Univers , Alexandra | Autor: aditzu

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am o fetitza de 2.5 ani si din toamna as vrea s-o dau la o gradi particulara aproape de zona unde locuiesc. Daca aveti copilul la una din gradinitele Happy Planet Kids, Happy Univers sau Alexandra Kids puteti sa-mi dati o parere?
Informati de pe site-urile lor am luat, dar as vrea parerea unei mamici care are copilul acolo.

Multumesc, Adi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Aditzu, uite aici despre Happy Univers:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70063

Mai da o cautare pe DC, ca sigur mai capeti si alte informatii.
Bafta multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca-maria spune:

quote:
Initial creeata de aditzu

Buna,

Am o fetitza de 2.5 ani si din toamna as vrea s-o dau la o gradi particulara aproape de zona unde locuiesc. Daca aveti copilul la una din gradinitele Happy Planet Kids, Happy Univers sau Alexandra Kids puteti sa-mi dati o parere?
Informati de pe site-urile lor am luat, dar as vrea parerea unei mamici care are copilul acolo.

Multumesc, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu am copilul acolo dar ieri am fost sa ma interesez ce si cum la Alexandra kids. Noi suntem mici, abia avem 1 an jumatate si a zis tipa cu care am vorbit ca abia in toamna sa merg sa o vada educatoarea, daca o primesc.
Oricum iti zic ce am retinut eu:
Au 3 variante de program (pana la 12 jumate fara masa/pana la 13 jumate cu masa de pranz/pana la 18) cu tarifele 460/560/640 RON.
Ce nu mi-a placut sa zic (desi am "vizitat" f.scurt): am intrat pe usa din fata unde scria gradinita si dau peste o tanti in sutien care se schimba. Si care ma intreaba de ce am intrat pe acolo . Am trecut astfel prin toata gradinita (partea de jos) pana am ajuns la intrarea din spate (pe unde cica trebuia sa intru). E, tot culoarul era fff stramt, totul mi s-a parut inghesuit, in curte erau cativa copilasi si se jucau dar cativa sub 10, si toti cred ca erau mai maricei de 3-4 ani. Nu am vazut salile ca nu m-au dus sa le vizionez, dar din usa tot micute mi se pareau.
Asa ca trebuie vazuta, parerea mea.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput