Sauna Belt si Biomed slip
A incercat cineva Sauna Belt sau slipii Biomed?
Ambele au acelasi principiu, slabirea localizata prin caldura locala care stimuleaza transpiratia.
Ma bate gandul sa incep cu slipii Biomed, mai ales ca nu costa decat 300.000 lei si vroiam sa stiu daca a probat cineva si cu ce rezultate.
Raspunsuri
NicoletaB spune:
daca te referi la slipii biomed, adica pantalonii
da i-am folosit de 2 ori
au rezultat numai in momentul in care sunt combinati cu exercitiul fizic (aerobic, dansat, sarit coarda) NU INCERCA MERSUL PE BICICLETA-JALE
transpiri foarte mult in zonele problema, iar pielea capata un aspect fin, placut
daniella4 spune:
Pantalonii Biomed sunt utili intr-adevar combinati cu miscarea (gimnastica sau chiar la curatenie perin casa
).
De Sauna Belt nu stiu ce sa-ti spun.
Daniella, mama lu'Alexis
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de Candy
A incercat cineva Sauna Belt (...)
Ambele au acelasi principiu, slabirea localizata prin caldura locala care stimuleaza transpiratia.
Abureala

Noi avem amandoi, si eu si sotul si nici unul nu transpiram cu Sauna Belt. Si soacra surorii mele si-a comandat si nici la ea nu a dat rezultate. Sicer, eu inca o folosesc, si o reglez la o temperatura mare, de unori mi se inroseste rau pielea (pana dimineata urmatoare isi revine) si tot nu transpir ca in reclama.
Parerea mea...
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
NU INCERCA MERSUL PE BICICLETA-JALE
Cum adica? Ca la mine asta e singura fomra de sport pe care o mai practic cat de cat: biciclatul...So, de ce nu se impaca nadragii cu biciclatul?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Bebe Beca spune:
Sauna Belt, o mare porcarie. Temperatura maxima, timpul maxim si nici o picatura de apa...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
simona dragusin spune:
Subscriu la ce au spus si celelalte fete!
Am si eu Sauna Belt si nu ere nici un efect.Nu m-am asteptat la cine stie ce cind am cumparat-o dar dupa parerea mea e o porcarie.
mira_m spune:
Pantalonii astia sunt disponibili doar online sau se gasesc si in farmacii?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Diablette spune:
Candy, pantalonii Biomed sunt super OK, e bine sa ii pui cand faci ceva miscare/treaba prin casa, sau daca mergi la sala, dar nu mai mult de 2 ori pe saptamana zic eu. Au efect de sauna si iti lasa pielea foarte fina si mai ajuta si la eliminarea toxinelor. Desi in zilele astea calduroase eu nu i-as recomanda
. Transpiram destul si fara pantaloni Biomed. Asa... cat despre Sauna Belt....
... e "SUPERBA", asta daca ai dureri de mijloc, de ovare, sau ceva de felul asta... efectul de sauna si rezultatul
se vor lasa asteptate mult si bine.
Pupici
Oana
Candy spune:
Acum vreo saptamana i-am primit si eu, deja le-am facut inaugurarea. Deocamdata nu pot sa zic nimic de rezultate, dar mi se pare ca ceva-ceva efect tot au avut asupra burticii (sau o fi autosugestie???)
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
flisa spune:
Am incercat Sauna Belt si degeaba. Exact ca fetele - o mare teapa, nici macar o picatura de transpiratie. In ceea ce priveste slipul Biomed, cred ca e perfect acum cand sunt 40 grade pt ca transpiri la greu, mai ales daca faci sport sau numai curatenie in casa.
Rares
baietelul mamii