A avut cineva fibrom uterin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Michelle! Bafta multa! Si refacere smooth

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Refacerea smooth va fi doar la figurat pt ca, din pacate eu fac cicatrici cheloide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cheloide?! Nu stiu ce sunt sau cum sunt!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

cicatricea cheloida nu se vindeca frumos, ca un fir ci se lateste cam de 1 cm si are aspect usor denivelat ( asta la mine nu stiu daca e regula generala) .arata ca o cicatrice de arsura. In timp se diminueaza dar tot nasol e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by michelle7
(...)operatia e in 2 zile asa ca , daca totul merge bine probabil intr-o saptamana vin cu vesti (...)

Tin pumnii sa fie cat mai usor si sa te refaci cat mai repede.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Si eu am avut fibrom uterin. S-a dezvoltat in timpuul sarcinii si l-am descoperit la cezariana, oricum era mic. Am facut doua luni tratament homeopat si a disparut. Insa merg regulat la medic si fac ecografie sa ma asigur ca nu reapare.

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pt. incurajari ! Sper sa ne vedem cu bine intr-o saptamana cu uter la purtator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Michelle, eu m-am operat acum 3 luni de miom. Si al meu era mare (6.5/7.8 cm) si trebuie sa recunosc ca mi-a fost tare frica, mai ales ca mai vreau un bebe. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu a decurs totul ok, CM a revenit la normal (inainte aveam niste hemoragii cumplite, din cauza carora m-am si anemiat rau de tot). Am uitat sa-ti spun ca n-a mers laparoscopic, era prea mare si moale si le-a fost frica, au zis ca e mai sigur cu laparotomie, avand in vedere ca mai vreau un copil.
Acum astept unda verde pentru bebei (din pacate de-abia peste 3 luni se pare ca avem voie, adica trebuie sa treaca 6 luni de la operatie).
Iti tin pumnii si fruntea sus, intre timp asta a devenit o operatie de rutina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

si eu am avut....tot asa cat o portocala!
din fericire l-am scos (acum 2ani)insa mi-a facut un dr. din Municipal....operatia asa de mare de parca scosese un copil pe-acolo!apoi m-a indopat cu anticonceptionale
asa ca la 2 ani dupa asta am ramas insarcinata Slava Domnului!si eu eram moarta de frica ca nu voi mai putea avea bebe...mai ales ca imi recomandase sa raman cat mai repede insarcinata ca o sarcina poate sa fie dusa la capat cu bine si apoi sa fi facut operatia....
insa stii cum sant cuplurile tinere....mereu scuze ca nu avem....ca nu...ma rog!
am facut operatia de ziceai ca am facut cezariana!a fost ok!doar ca se vedea...
acum cand am nascut fata a trebuit sa fac cezariana ca uterul meu avea cicatricea si n-am vrut sa riscam....
dar totul e bine!
mai vreau un bebe si cu ajutorul lui Dumnezeu tot cezariana o sa fac!
apoi vreau sa-mi leg trompele ca sa nu mai am nici o frica...

Doamne-ajuta!sa fie totul bine si refacere rapida!

Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by mcbeal
intre timp asta a devenit o operatie de rutina.

Da, poate la voi in Gerrmania, ca aici in RO toti te sperie ca nu se poate scoate doar fibromul
Alina, cu cine ai avut de a face la Municipal?

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

salut. va scriu de pe patul de spital. am avut operatia in urma cu 8 ore si momentan totul e ok. verdict -operatia nu influenteaza o posibila sarcina, dar impune cezariana. Am avut noroc, am pierdut doar 100 ( cm cubi? sau ml nu stiu) si nu am avut nevoie de transfuzie. AM avut 2 fibroame, cel mare ( 11cm x8x6) prins superficial de exteriorul uterului cel mic ( 3 cm ) intramuscular.sa vedem cum o sa stau cu durerea pt ca 18 ore am calmante in perfuzie. Sonda pt urina a fost introdusa dupa anestezie asa ca nu stiu cand a fost pusa. momentan ,pronostic optimistic. SPER sa nu apara complicatii.Nu mi-a fost frica deloc, asa ca m-am trezit fericita si cu chef de viata.Anestezia a fost in coloana( la alegerea mea) dar mi-au dat un narcotic inainte asa ca nu stiu nici cand mi s-a administrat injectia, nici cand s-a terminat operatia. m-am trezit la o ora de la operatie. La picioare mi s-a pus un dispozitiv pt masaj, si am primit antibiotic inainte si la cateva ore dupa operatie. Singurul efect secundar pe care l-am avut dupa operatia a fost ca m-am trezit scarpinandu-mi fata si am tinut-o tot asa cateva ore. Dragutii de ei au observat un herpes pe buza mea si mi-au adus zovirax. Personalul fara repros, imi place ca " nu miroase a spital" , am rezerva de 1 persoana , tv in camera si laptop de acasa . o sa scanam poza fibroidului ca sa-l puteti vedea si voi daca vreti Maine vin cu detalii.

Mergi la inceput